Μήπως δεν είσαι πλέον ερωτευμένη μαζί του; 4 σημάδια που θα στο πουν

21:12 14/7/2020 - Πηγή: iPop

“Είμαι ερωτευμένη μαζί του ή με την ιδέα εκείνου όπως την έχω στο μυαλό μου;”. Αυτό είναι ένα ερώτημα που ίσως έχεις ακούσει πολλές γυναίκες να θέτουν στον εαυτό τους και τις φίλες τους.

Όταν μια σχέση περνάει από κάποια στάδια, μπορεί να αναρωτηθείς εάν πέρασε ο έρωτας ή εάν απλά άλλαξε ο έρωτας και το πώς τον νιώθεις. Δεν μπορείς φυσικά να περιμένεις σε καμία σχέση να είναι μετά από 2-3 χρόνια το ίδιο με τις αρχές, αλλά σίγουρα ο έρωτας δεν φεύγει απ’ τη μια στιγμή στην άλλη. Εάν είσαι λίγο καιρό με κάποιον και δεν νιώθεις ερωτευμένη, ίσως δεν τον ερωτεύτηκες και ποτέ.

Πώς θα μπορέσεις,

όμως, να πάρεις τις απαντήσεις που θέλεις; Πώς θα καταλάβεις ότι δεν είσαι πλέον ερωτευμένη μαζί του; Πώς θα ξεχωρίσεις εάν είσαι ερωτευμένη μαζί του ή απλά με την εικόνα που έχεις πλάσει εσύ στο μυαλό σου;

«Είμαι ερωτευμένη μαζί του;»: Τα σημάδια που πρέπει να σε ανησυχήσουνΑναπληρώνεις ένα κενό

Για να το αντιληφθείς αυτό χρειάζεσαι μεγάλη ψυχική δύναμη κι αποδοχή του εαυτού σου. Εάν αισθάνεσαι ότι δεν σε εξιτάρει καθόλου η μεταξύ σας σχέση, απλά θέλεις να είσαι σε σχέση, να νιώθεις ότι έχεις έναν άνθρωπο δίπλα σου και έχεις συνηθίσει έτσι, τότε μάλλον ο έρωτας σου έχει περάσει ή δεν τον ένιωσες και ποτέ.

Όσο περισσότερο χρόνο περνάτε μαζί, τόσο λιγότερο το απολαμβάνεις

Όταν είσαι ερωτευμένος δεν μπορείς να διανοηθείς να περνάς ούτε ένα λεπτό μακριά απ’ τον άλλον. Κι επειδή, οκ, αυτό μπορεί να μην γίνεται να συμβεί, προσπαθείς όταν είστε μαζί να είσαι εκεί και το απολαμβάνεις όσο περισσότερο μπορείς.

Εάν ο χρόνος που περνάτε μαζί αυξάνεται, αλλά εσύ το απολαμβάνεις όλο και λιγότερο ή βαριέσαι, φίλη μου μάλλον δεν είσαι πια ερωτευμένη…

Δεν μπορείς να αποδεχτείς τις ατέλειές του

Δεν είσαι τέλεια και δεν είναι τέλειος. Αυτό το γνωρίζεις ήδη και με τη λογική σου το αντιλαμβάνεσαι. Αλλά δεν δείχνεις ότι μπορείς να αποδεχτείς τις δικές του ατέλειες. Αυτό σημαίνει κάτι για τη σχέση σας. Στην αγάπη και στον έρωτα αποδεχόμαστε και φτάνουμε συχνά ακόμα και στο σημείο να αγαπάμε τα αρνητικά στοιχεία του άλλου.

FreepikΔεν νιώθεις ότι σε καλύπτει

Αυτό κι αν είναι ένα mega σημάδι ότι δεν είσαι ερωτευμένη. Εάν ο σύντροφός σου δεν καλύπτει πολλά πράγματα απ’ αυτά που έχεις ανάγκη -σεξ, επικοινωνία, φροντίδα κτλ- τότε δεν νομίζω πως θα μπορέσεις να μείνεις μαζί του.

Όταν είσαι με κάποιον μαζί και είναι σχέση ζωής, αισθάνεσαι ότι σε συμπληρώνει και σε καλύπτει, τουλάχιστον στους περισσότερους τομείς. Εάν, όμως, εσύ αισθάνεσαι ότι υπάρχουν κενά που θα μπορούσε να σου καλύψει κάποιος άλλος, τότε όχι… δεν είσαι πλέον ερωτευμένη.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Δες ακόμα:

Σημάδια που δείχνουν ότι δεν είσαι πλέον ερωτευμένη

Photo: Pexels

Το άρθρο Μήπως δεν είσαι πλέον ερωτευμένη μαζί του; 4 σημάδια που θα στο πουν εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα