Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (14/5/2020)

08:01 14/5/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (14/5/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα ζώδια (14/5/2020):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (14/5/2020), θα δεχτείτε τη βοήθεια ενός ανθρώπου σήμερα,

σε κάποια καθημερινά εργασιακά και οικονομικά σας θέματα, που ζητούν την περίοδο αυτή, άμεση επίλυση. Δεν αποκλείεται να είναι ένας γονιός σας, ή ένας προϊστάμενος, ή κάποιο άτομο που έχει τη δύναμη και τον τρόπο να τα καταφέρει. Μην λειτουργείτε συγκεντρωτικά, αναλαμβάνοντας όλες τις ευθύνες που έχουν προκύψει μόνοι σας.

Ταύρος

Με περισσότερη προσπάθεια αλλά και μεθοδικότητα, θα καταφέρετε τελικά να βάλετε τα οικονομικά σας σε μία τάξη και τα έσοδα τουλάχιστον που κάνει να λαμβάνετε, σε μία σταθερότερη ροή. Πρέπει όμως να μην πιέσετε ανθρώπους και καταστάσεις για να επιτύχετε τους σκοπούς σας. Τώρα ζητάτε συνεργάτες και σύμμαχους πρόθυμους να σας βοηθήσουν όπου θέλετε.

Δίδυμοι

Μη βλέπετε μόνο τα αρνητικά σημεία των καιρών μας, που σαφώς επηρεάζουν και τη δική σας καθημερινότητα. Αλλάξτε την οπτική σας και αναγνωρίστε ότι μπορεί να συμβούν και όμορφα πράγματα. Αλλάξτε τον τρόπο που βιώνετε με αρνητισμό ορισμένες αλλαγές που τελούνται στο εργασιακό σας περιβάλλον ή στην οικογένεια. Όλα για κάποιο καλό λόγο συμβαίνουν θα το δείτε.

Καρκίνος

Ευνοούνται οι συζητήσεις που θα κάνετε, έτσι ώστε να ενισχύσετε το εισόδημά σας, όμως καλό θα ήταν οι συζητήσεις αυτές, να μείνουν προς το παρόν εχέμυθες και μυστικές. Κάποιος άνθρωπος, προσπαθεί να σας αναδείξει με τον τρόπο του σε ένα χώρο, όπου από κει μπορεί να δείτε μια εξαιρετική επαγγελματική εξέλιξη. Λόγοι εσωτερικού ανταγωνισμού, δεν επιτρέπουν αποκαλύψεις.

Λέων

Μην απαντάτε σε ειρωνείες και λεκτικές προκλήσεις που θα δεχτείτε σήμερα και που σκοπό έχουν να σας προκαλέσουν εκνευρισμό. Ξεχωρίζετε τόσο στον επαγγελματικό σας χώρο, όσο και στους χώρους που δραματοποιείστε, οπότε είναι λογικό να αντιμετωπίζετε ανταγωνιστικές συμπεριφορές. Δείξτε λοιπόν ανωτερότητα που ούτως ή άλλως αποπνέεται από σας. Ασχοληθείτε με τα σημαντικά.

Παρθένος

Ενώ είσαστε από τους ανθρώπους που μετράτε τα λόγια σας, ίσως σήμερα κάποιες επιθυμίες σας, να μην τις εκφράσετε τόσο έντονα απέναντι σε όποιον τις απευθύνετε, είτε μέσα στο φιλικό σας περιβάλλον, είτε στον εργασιακό σας κύκλο. Εδώ λοιπόν θα χρειαστεί να ελέγξετε τον εκνευρισμό σας και να φερθείτε με περισσότερη διπλωματία, ενώ δε χρειάζεται να απαντάτε σε αγενείς ερωτήσεις.

Ζυγός

Ένα πρόσωπο από το παρελθόν, ένας παλιός φίλος συμμαθητής ένας  συμφοιτητής ή και συνάδελφος που δουλέψατε μαζί ένα φεγγάρι, επανέρχεται στη ζωή σας, είτε από ένα τυχαίο γεγονός, μια αντίστοιχη συνάντηση ή θα σας φέρουν άλλες αιτίες σε επαφή. Αρχικά θα χαρείτε και θα διαπιστώσετε, ότι ο άνθρωπος αυτός θα σας προσφέρει και κάποιες ιδέες σχετικά με κάτι που σας απασχολεί.

Σκορπιός

Σήμερα και αύριο, είναι εξαιρετικές ημέρες στο να βάλετε μπροστά, ένα στόχο ή μια φιλοδοξία σας, αφού θα έχετε βοήθεια, τόσο από το εργασιακό σας περιβάλλον, όσο και από ανθρώπους που έχουν τη δύναμη τη θέση και τον τρόπο να σας προωθήσουν. Οργανώστε λοιπόν τις επαφές που θα χρειαστεί να κάνετε καθώς επίσης και το χρόνο που θα χρειαστεί για να εξασφαλίσετε την υποστήριξη.

Τοξότης

Σήμερα και αύριο θα έχετε την τάση να δίνετε παραπάνω σημασία σε αυτά που θα ακούτε ή θα μαθαίνετε. Μη μεγαλοποιείτε λοιπόν τα πράγματα όσο εντυπωσιακά και αν σας ακούγονται, ή σας προκαλούν ανασφάλειες. Η κατάσταση της καθημερινότητάς σας μπορεί να εξακολουθεί να είναι ρευστή, επαγγελματικά και μη, αλλά δεν υπάρχει τίποτα που να μη διορθώνεται όταν χρειαστεί.

Αιγόκερως

Επιτέλους παρ όλα όσα συμβαίνουν εσείς ξανά βρίσκετε το κέφι σας και καταφέρνετε μάλιστα να το μεταδώσετε και σε όσους ζούνε κοντά σας. Οι προετοιμασίες που απαιτούν οι μέρες αυτές, μπαίνουν ζωηρά στα πλάνα σας, ενώ κάποιος άνθρωπος που αγαπάτε και τώρα μένει μακριά σας, επικοινωνεί μαζί σας και σας φέρνει ένα σπουδαίο νέο με πολλαπλά οφέλη. Γίνεστε πιο δυναμικοί.

Υδροχόος

Μπορεί τα πράγματα να έχουν δυσκολέψει και η καθημερινότητά σας να έχει απαιτήσεις που δεν μπορείτε με ευκολία να τις καλύψετε, όμως δε σημαίνει ότι δε θα τα καταφέρετε. Αφήστε λοιπόν για λίγο όλα όσα σβήνουν το όμορφο χαμόγελό σας απ το πρόσωπο και πέστε με τα μούτρα που λέμε στο πως να οργανώσετε την ημέρα αυτή. Κάποιοι περιμένουν πολλά από την αγάπη σας.

Ιχθείς

Με μία ανυπέρβλητη ανάγκη να διώξετε με κάθε τρόπο την κατήφεια των ημερών και τις αρνητικές σκέψεις, η εξωστρέφεια και η επικοινωνιακή σας έφεση θα χτυπήσει κόκκινο. Έτσι το ταλέντο σας να μετατρέπετε από τη μια στιγμή στην άλλη την ατμόσφαιρα και να παρασύρετε στη διάθεση αυτή και τους άλλους γύρω σας, μάλλον θα είναι το ψυχολογικό σας παιχνίδι, που θα κάνει τελικά καλό.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Μάιο του 2020

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (14/5/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα