Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (13/9/2017)

07:35 13/9/2017 - Πηγή: iPop
Kριός

Αγαπητέ Κριέ, τα σχέδιά σου σήμερα μπορούν να έχουν θετικές εξελίξεις καθώς η πίστη σου και η προσήλωση στο σκοπό και στο καθήκον σε βοηθούν να δράσεις αποτελεσματικά και στοχευμένα. Έτσι, οι στόχοι σου θα πλησιάζουν ολοένα και περισσότερο γεγονός που σου φτιάχνει τη διάθεση. Εκμεταλλεύσου την ημέρα και χειρίσου αποτελεσματικά τις δύσκολες καταστάσεις που υφίστανται στην ζωή σου και σε ταλαιπωρούν από καιρό. Το όνομα και η φήμη σου είναι σημαντικά για εσένα και σήμερα θα παίξουν σημαντικό ρόλο.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα με την νέα

όψη της Αφροδίτης που πραγματοποιεί τρίγωνο με τον Κρόνο, θα μπορέσεις να είσαι πιο πρακτικός από ποτέ, χρησιμοποιώντας την κρίση σου αποτελεσματικά. Επομένως, ζητήματα που μένουν άλυτα από καιρό μπορούν τώρα να δρομολογηθούν για να απαλλαχθείς από αυτά μια και καλή. Από την άλλη, η κοινωνική σου ζωή θα είναι και αυτή στο προσκήνιο καθώς θα έχεις την διάθεση να προωθήσεις την εικόνα σου στον περίγυρό σου.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα θα είσαι σε θέση να διατηρήσεις ένα καλό κοινωνικό προφίλ και να επιτύχεις την προώθηση των σχεδίων σου. Η καλή σου κρίση σε βοηθάει να κάνεις επιτυχημένες επιλογές και σε βγάζει από τις δύσκολες καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν. Επίσης, η όψη της Αφροδίτης που πραγματοποιεί τρίγωνο με τον Κρόνο, σε κάνει πιο σίγουρο για τις δυνατότητές σου και σε βοηθάει να κινηθείς πρακτικά. Επομένως, διευθέτησε ό,τι θεωρείται απαιτητικό σήμερα.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, η σταθερότητα στην αισθηματική σου ζωή σε κάνει να αντλείς μοναδική δύναμη για να προωθήσεις τα σχέδιά σου και να κάνεις μεγάλα βήματα για την κατάκτηση των στόχων σου. Η αυτοπεποίθηση πηγάζει από μέσα σου και αυτό οφείλεται στα αγαπημένα πρόσωπα που στέκονται με κατανόηση δίπλα σου. Δύσκολες καταστάσεις που θα προκύψουν θα είσαι σε θέση να τις χειριστείς χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Σε γενικές γραμμές η ημέρα θα είναι αρκετά εποικοδομητική.

Λέων

Αγαπητέ Λέων, ανήκεις στα ζώδια που επηρεάζονται άμεσα από τη σημερινή όψη της Αφροδίτης που πραγματοποιεί τρίγωνο με τον Κρόνο. Σε γενικές γραμμές θα νιώθεις μια σταθερότητα στον συναισθηματικό σου κόσμο που σε κάνει πρακτικό και διπλωματικό όπου είναι απαραίτητο. Φαίνεται πως πατάς πιο σταθερά στα πόδια σου βλέποντας με ρεαλιστική ματιά τον κόσμο γύρω σου. Είναι μια καλή ημέρα, επίσης, για να προωθήσεις την εικόνα σου ή να την ισχυροποιήσεις κοινωνικά.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, το θετικό πλανητικό σκηνικό δημιουργεί ένα κλίμα σταθερότητας και ευημερίας που καλό είναι να το εκμεταλλευτείς για να βάλεις σε μια σειρά τις υποθέσεις σου. Η κρίση σου είναι αρκετά καθαρή και αυτό θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις το τοπίο των υποχρεώσεών σου. Κάνε τους απαραίτητους ελιγμούς και επιστράτευσε την διπλωματία σου όπου είναι απαραίτητο και απόφυγε να αντιδράς πεισματικά. Η φήμη και η εμφάνισή σου θα παίξουν πρωτεύοντα ρόλο σήμερα για εσένα.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα αναμένεται μια ευνοϊκή ημέρα για το ζώδιό σου και ειδικά στα αισθηματικά και τα οικονομικά. Θα υπάρξουν οι κατάλληλες συνθήκες για να προωθήσεις την εικόνα σου και να βάλεις σε τάξη τις οικονομικές σου υποχρεώσεις. Επίσης, μπορείς τώρα να κάνεις το μεγάλο βήμα στα προσωπικά σου, αν αυτό είναι που έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου. Φρόντισε να είσαι πιο χαλαρός με τα πρόσωπα γύρω σου και να μην κρατάς αποστάσεις που δημιουργούν ένα αμήχανο κλίμα.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, οι συναισθηματικές αναστολές που βγαίνουν στην επιφάνεια σήμερα βοηθούν στη διατήρηση της γενικότερης σταθερότητας. Ακόμη, αυτές θα σε βοηθήσουν να κρατήσεις τις αποστάσεις σου από κάποια πρόσωπα γύρω σου, ώστε να νιώσεις την ασφάλεια που χρειάζεσαι. Η εμφάνισή σου θα σε απασχολήσει αρκετά σήμερα, τόσο από άποψη καλαισθησίας, όσο από πλευράς κοινωνικού συνόλου. Από την άλλη, η πρακτικότητα και η καλή σου κρίση θα λειτουργήσουν καταλυτικά για τη διευθέτηση διάφορων εκκρεμοτήτων.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα θα σε απασχολήσει πολύ η θέση σου ανάμεσα στο κοινωνικό σύνολο και θα θελήσεις να την βελτιώσεις και να την αναδείξεις. Ωστόσο, θα νιώθεις την ανάγκη να κρατάς αποστάσεις από τους άλλους γενικότερα, αλλά να φέρνεις κοντά σου εκείνους που βρίσκονται υπό την προστασία σου. Η τάση σου να μάχεσαι για εκείνους που έχεις κάτω από την εξουσία σου θα είναι πιο έντονη γεγονός που μπορεί να επιφέρει συγκρούσεις.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, η ευνοϊκή όψη της Αφροδίτης που πραγματοποιεί τρίγωνο με τον Κρόνο, δεν θα σε αφήσει αδιάφορο ή ανεπηρέαστο. Θα ενδυναμώσει την ικανότητά σου να σκέφτεσαι πρακτικά και καθαρά, γεγονός που πρέπει να εκμεταλλευτείς σε οικονομικό και κοινωνικό επίπεδο. Επίσης, στα αισθηματικά το κλίμα είναι καλό, με την σταθερότητα να σου δημιουργεί την ασφάλεια που χρειάζεσαι για να νιώθεις καλά. Δώσε λίγη προσοχή στις απαιτήσεις που έχεις από τους άλλους και φρόντισε να τις μετριάσεις λίγο.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, ανήκεις στα πλέον ευεργετημένα ζώδια της ημέρας. Η θετική όψη της Σελήνης, σε βοηθάει να βάλεις σε μια σειρά όσα σε αγχώνουν και να βρεις τις πιο καλές λύσεις. Επίσης, θα είσαι σε θέση να προστατεύσεις τα πρόσωπα εκείνα που βρίσκονται υπό την εξουσία σου, γεγονός που σου προσφέρει ικανοποίηση. Κινήσου διπλωματικά όπου χρειαστεί για να αποφύγεις τις κακοτοπιές. Τα όποια εμπόδια σήμερα δεν θα είναι ικανά να σε πτοήσουν, οπότε δεν έχεις να φοβάσαι για κάτι.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα είναι μια ημέρα που θα σου προσφέρει ασφάλεια και σταθερότητα. Έτσι, μπορείς να φέρεις το πρόγραμμά σου εις πέρας με άνεση και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Ακόμη και αυτά που θα προκύψουν δεν θα μπορέσουν να σε δυσκολέψουν, καθώς η καλή σου κρίση σε βοηθάει να κάνεις τις καλύτερες επιλογές. Παράλληλα, μπορείς να ασχοληθείς με την εικόνα σου, τη φήμη σου ή γενικότερα τη θέση σου στο κοινωνικό σύνολο προωθώντας τα καλύτερα στοιχεία σου.

Διάβασε περισσότερα στο myastro.gr …

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (13/9/2017) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα