Το εντυπωσιακό iPhone X και η άφιξη των iPhone 8 & 8 Plus | Photos

22:34 12/9/2017 - Πηγή: iPop
Σε μια επετειακή εκδήλωση για τα 10 χρόνια απ’ την κυκλοφορία του πρώτου iPhone, έγινε η παρουσίαση των νέων μοντέλων της Apple στο κατάμεστο Steve Jobs Theater. Ο Tim Cook και οι συνεργάτες του παρουσίασαν το εντυπωσιακό iPhone X, ενώ μας ενθουσίασαν με τα νέα
iPhone 8 & 8 Plus.

Και τα τρία μοντέλα διαθέτουν ασύρματη φόρτιση, είναι ανθεκτικά στο νερό και τη σκόνη και παρουσιάζουν σημαντικές βελτιώσεις.

iPhone X

To ολοκαίνουριο μοντέλο της Apple, το iPhone X, είναι απόλυτα εντυπωσιακό. Απαλλαγμένο από Home Button, διαθέτει οθόνη 5.8 ιντσών Super Retina Display.

Το TouchID έχει αντικατασταθεί από το FaceID, δηλαδή την τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου. Το smartphone παραμένει κλειδωμένο μέχρι να βάλεις το πρόσωπό σου μπροστά στην οθόνη του.

Τo iPhone X έχει 100% συμβατότητα με τις εφαρμογές που υποστήριζαν το TouchID, ενώ η τεχνολογία FaceID δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να δημιουργεί τα δικά του animated emojis με βάση τη διάθεσή του!

Η διπλή κάμερά του στο πίσω μέρος είναι βελτιωμένη, ενώ διαθέτει οπτικό σταθεροποιητή ακόμα και σε περιβάλλον με πολύ χαμηλό φωτισμό.

Το Control Center εμφανίζεται από πάνω προς τα κάτω, ενώ με από κάτω προς τα πάνω γίνεται μετάβαση στο κεντρικό μενού.

Η μπαταρία του νέου μοντέλου διαρκεί 2 ώρες περισσότερο από εκείνη του iPhone 7 και φυσικά υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση.

Η κυκλοφορία του αναμένεται στις 4 Νοεμβρίου σε μαύρο και λευκό. Η τιμή του θα ξεκινάει από 999 δολάρια για τα 64 GB, ενώ θα υπάρχει έκδοση και με 256 GB.

iPhone 8/ iPhone 8 Plus

To iPhone 8, αν και μοιάζει σχεδιαστικά στο iPhone 7, έχει μια βασική διαφορά: Έχει στρώμα γυαλιού και στο πίσω μέρος του.

Θα κυκλοφορήσει σε ασημί, σκούρο γκρι και ροζ χρυσό.

Ο επεξεργαστής του είναι βελτιωμένος (Α11 bionic), ενώ παρουσιάζει βελτιώσεις στην κάμερα και τον επεξεργαστή γραφικών.

Ο εξαπύρηνος με 2 performance πυρήνες είναι 25% ταχύτερος από τον A10 και με 4 performance πυρήνες είναι κατά 70% ταχύτερος απ’ τον προηγούμενο.

Είναι εξοπλισμένο με το χαρακτηριστικό, Portrait Lighting, μέσω του οποίου μπορεί ο χρήστης ν’ αλλάζει φωτισμό και να κάνει τα πορτρέτα των φωτογραφιών καλύτερα.

Το iPhone 8 εγκαινιάζει και την ασύρματη φόρτιση, ενώ διαθέτει κάμερα 12MP, όμως, είναι ταχύτερη και έχει οπτικό σταθεροποιητή εικόνας. Το iPhone 8 Plus διαθέτει νέους αισθητήρες με διάφραγμα φακού f/1.8 και f/2.8.

Αναφορικά με το video, το iPhone 8 θα υποστηρίζει 4K και Augmented Reality λειτουργίες.

Θα κυκλοφορήσει με οθόνη 4.7- ιντσών και 5.5 ιντσών.

Τιμή:

iPhone 8 64GB στα 699 δολάρια, ενώ θα κυκλοφορήσει και version 256GB, της οποίας η τιμή δεν είναι ακόμα γνωστή.iPhone 8 Plus στα 799 δολάρια για τα 64GB, ενώ θα υπάρξει και με 256GB.Οι προπαραγγελίες θα ξεκινήσουν στις 15 Σεπτεμβρίου, ενώ η επίσημη κυκλοφορία θα γίνει στις 22 του μήνα.Το iOS 11 έρχεται στις 19 Σεπτέμβρη!Photos: The Verge

Το άρθρο Το εντυπωσιακό iPhone X και η άφιξη των iPhone 8 & 8 Plus | Photos εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα