Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (13/7/2019)

09:04 13/7/2019 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Κριός

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα για εσάς τους Κριούς. Η παρουσία της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Δία, θα σας δώσει την δύναμη που χρειάζεστε για να  προχωρήσετε στο κυνήγι των μελλοντικών σας στόχων. Το μόνο που πρέπει να προσέχετε

είναι τις υπερβολικές εκδηλώσεις ενθουσιασμού οι οποίες συνήθως ξεφουσκώνουν γρήγορα.

Ταύρος

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Ταύροι.  Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Δία, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με τις οικονομικές σας υποθέσεις απέναντι σε Τρίτους (π.χ. Δάνεια, Εφορία), η συνάντηση με ένα άτομο που έχει εξειδικευμένες γνώσεις μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε πιο ευέλικτους τρόπους για να διευθετήσετε τις υποχρεώσεις σας.

Δίδυμοι

Με τους αγαπημένους σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Δίδυμοι.   Η παρουσία της Σελήνης απέναντι από το ζώδιο σας ,στο ζώδιο του Τοξότη και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Δία, θα σας ωθήσει να δείξετε το ενδιαφέρον τόσο στον / στην σύντροφο σας όσο και στους αγαπημένους σας με ιδιαίτερα έντονο τρόπο. Για ένα πράγμα να είστε σίγουροι, ότι η συμπεριφορά σας θα τους εκπλήξει ευχάριστα.

Καρκίνος

Έντονη αλλά ταυτόχρονα παραγωγική, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι η σημερινή ημέρα για εσάς τους Καρκίνους. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Δία, θα σας ωθήσει να καταπιαστείτε με την οργάνωση του προγράμματος της επόμενης εβδομάδας. Σε προσωπικό επίπεδο, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί με την διατροφή σας, γιατί είναι πιθανό να σας παρασύρει σε διατροφικές ατασθαλίες.

Λέων

Χαρούμενοι και ευδιάθετοι, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα εσείς οι Λέοντες. Η παρουσία της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Δία, θα ενισχύσει την επιθυμία σας για καλή ζωή και διασκέδαση . Τα δυνατά σας χαρτιά θα είναι το χιούμορ και η γοητεία σας, τα οποία θα σας βοηθήσουν να ξεχωρίσετε στο παιχνίδι του φλερτ.

Παρθένος

Με τα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Παρθένοι. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Δία, θα σας ωθήσει να προσπαθήσετε να δώσετε λύσεις στα ζητήματα που απασχολούν τα μικρότερα μέλη της οικογένειας σας, ωστόσο, στην προσπάθεια σας να τους βοηθήσετε καλό θα ήτανε να αφήσετε στην άκρη το γνωστό επικριτικό σας ύφος.

Ζυγός

Γεμάτη ενδιαφέρουσες στιγμές, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι η σημερινή ημέρα για εσάς τους Ζυγούς.  Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Δία, θα σας φέρει ευχάριστες ειδήσεις από φίλους που βρίσκονται μακριά. Επίσης, η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για να κάνετε μια απόδραση σε ένα κοντινό προορισμό με τον/ την σύντροφο σας  ή με τους φίλους σας.

Σκορπιός

Με τα αποκτήματα σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Σκορπιοί. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Δία, θα σας κάνει υπερβολικά προσεχτικούς με τα αποκτήματα σας (υλικά και μη) και ουαί και αλίμονο σε όποιον προσπαθήσει να σας τα πειράξει.  Προσοχή όμως, γιατί στην προσπάθεια σας να προφυλάξετε τους αγαπημένους σας είναι πιθανό να γίνετε καταπιεστικοί.

Τοξότης

Όλα τα φώτα του πλανητικού σκηνικού, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι σήμερα στραμμένα επάνω σας. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο σας και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας τον Δία, ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο σας, θα σας μετατρέψει σε μια έμψυχη πηγή θετικής ενέργειας, με αποτέλεσμα να βοηθήσετε τους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα σας να δουν την καθημερινότητα τους με μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Αιγόκερως

Με το σχεδιασμό των επόμενων σας κινήσεων, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Αιγόκεροι. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Δία, θα σας ωθήσει όχι μόνο να κάνετε τολμηρά σχέδια για το μέλλον σας,  αλλά, θα δώσει την δύναμη που χρειάζεστε για να προχωρήσετε στην υλοποίηση τους. Ωστόσο, καλό θα ήταν για λίγο καιρό να τα κρατήσετε κρυφά.

Υδροχόος

Ημέρα έντονης εξωστρέφειας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι η σημερινή για εσάς τους Υδροχόους. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Δία, σας υπόσχεται ότι θα περάσετε όμορφες στιγμές σε μια φιλική συγκέντρωση όπου θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά με ένα πρόσωπο το οποίο θα παίξει καταλυτικό ρόλο στη ζωή σας. Με την προϋπόθεση βέβαια, ότι θα αποδεχτείτε την πρόταση και δεν θα μείνετε σπίτι.

Ιχθείς

Με την δημόσια εικόνα σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Ιχθύες. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Δία, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε σοβαρά με την εικόνα σας και θα διαπιστώσετε ότι οι άλλοι έχουν μια εντελώς διαφορετική εικόνα από αυτή που εσείς νομίζετε ότι έχουν. Για να καταφέρετε να την αλλάξετε, θα πρέπει να ζητήσετε την βοήθεια των ανθρώπων που εμπιστεύεστε.

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv..

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (13/7/2019) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα