Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (13/6/2020)

09:01 13/6/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (13/6/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα ζώδια (13/6/2020):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (13/6/2020), λίγο πριν το τέλος της εβδομάδας αυτή, θα

αισθανθείτε σήμερα μια εσωτερική κούραση, ίσως και σωματική και θα θελήσετε να μείνετε σπίτι. Αποδεχτείτε όμως κοινωνικές προσκλήσεις που θα σας γίνουν, γιατί σε μια κοινωνική επαφή που θα κάνετε, θα μάθετε, για πράγματα που αγνοούσατε μέχρι σήμερα, σχετικά με ένα θέμα, ή έναν άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Τις ημέρες αυτές οι συμπτώσεις θα διαδέχονται η μία την άλλη και ίσως βρεθείτε αρκετά συχνά προ εκπλήξεων.

Ταύρος

Κανονικά εδώ και καιρό, με τόσες ανατροπές που έχουν γίνει στα δεδομένα της καθημερινότητάς σας, θα έπρεπε να έχετε συνηθίσει στα ξαφνικά και αναπάντεχα, που συμβαίνουν και αλλάζουν την εικόνα των όσων πιστεύατε ή θεωρούσατε σταθερές αξίες για τη ζωή σας. Τις ημέρες αυτές, θα πέσετε από τα σύννεφα με τη συμπεριφορά, ενός επιστήθιου φίλου σας, ή για κάτι που έκανε και αγνοούσατε μέχρι σήμερα. Ίσως χρειάζεται να επανεξετάσετε τις σημαντικές διαπροσωπικές σας σχέσεις.

Δίδυμοι

Μπορεί να απέχει η πολυπόθητη σταθερότητα από την καθημερινότητάς σας στο βαθμό που θα θέλατε την περίοδο αυτή, όμως προσπαθήστε για όσα θέματα μπορείτε να ελέγχετε να μην τα αφήνετε στην τύχη τους, ή στην καλή πρόθεση των άλλων. Πιθανόν να διακρίνετε ότι κάποια άτομα, από το εργασιακό ή από το φιλικό σας περιβάλλον, κρατούν κάποια πράγματα για τον εαυτό  τους. Δε σημαίνει όμως ότι απέναντί σας δεν είναι ειλικρινής η στάση τους. Μην προκαταβάλλεστε.

Καρκίνος

Το ότι έχετε οργανωτικές ικανότητες και πάντα λειτουργείτε για το κοινό καλό της οικογένειας ή ενός κύκλου, είναι γεγονός. Σήμερα όμως κάποιο άτομο που είστε φίλοι πολλά χρόνια, ίσως να σας προτρέψει να αναλάβετε μία πρωτοβουλία, που όμως ούτε στο χρόνο σας χωράει, ούτε στις διαθέσεις σας να ασχοληθείτε. Όσο καλή ιδέα και αν σας ακουστεί, μάθετε να λέτε “όχι”, αφού το να είστε πάντοτε συγκαταβατικοί στις επιθυμίες των άλλων, στο παρελθόν το έχετε επανειλημμένα πληρώσει.

Λέων

Μπορεί την εποχή αυτή να θέλετε να κάνετε αλλαγές στο εργασιακό σας αντικείμενο, ή να πάρετε επαγγελματικά ρίσκα, προκειμένου να εξελιχτείτε στον τομέα της καριέρας σας. Προς το παρόν, ότι κι αν σκέφτεστε να κάνετε, μη πάρετε τελειωτικές αποφάσεις, αντίθετα, την περίοδο αυτή σας χρειάζεται μεγαλύτερη ενημέρωση ίσως και η ενίσχυση των γνώσεών σας, προκειμένου να καταφέρετε να είστε έτοιμοι.

Παρθένος

Προσέξτε το βαθμό υποχωρητικότητας σας σήμερα, απέναντι σε άτομα δικά σας, συγγενείς, ή στενούς συνεργάτες που θα θελήσουν να σας περάσουν τη γνώμη τους, υπό μορφή νουθεσίας. Υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να σας οδηγήσουν στη λάθος απόφαση, ή να ακολουθήσετε μία τακτική, που μόνο στα δικά σας συμφέροντα δε θα οδηγεί τελικά. Όσο και αν αποφεύγετε τις εντάσεις, αντιδράστε σε κάθε μορφή πίεσης που μπορεί σήμερα να σας ασκηθεί. Να είστε συνεπείς με τον εαυτό σας.

Ζυγός

Λίγο πιο απρόσεκτοι ίσως και αφηρημένοι να είστε σήμερα στη διάρκεια της ημέρας. Για το λόγο αυτό, ας προσέχετε παραπάνω στον τρόπο που οδηγείτε, ή χειρίζεστε συσκευές μηχανήματα ή αιχμηρά αντικείμενα, γιατί μπορεί να προκαλέσετε μικρούς τραυματισμούς. Πιθανόν να αισθανθείτε ορισμένες μικρές ενοχλήσεις υγείας, αφού κάπου, έχετε παραμελήσει τη φυσική σας κατάσταση. Αγαπήστε τον εαυτό σας και φροντίστε τον όπως του αξίζει. Μην τον αφήνετε στην τύχη του.

Σκορπιός

Στην ανάγκη σας να βγείτε από τη μονοτονία της καθημερινότητας, πιθανόν τις ημέρες αυτές, να δοκιμάσετε την τύχη σας, σε πολλά επίπεδα και να ρισκάρετε, προκειμένου να εκτονωθείτε. Αποφύγετε όμως για παράδειγμα, να ασχοληθείτε με τον τζόγο και την εύκολη τύχη. Αποφύγετε να ρισκάρετε, προκειμένου να κερδίσετε τον άνθρωπο που θα σας ενδιέφερε να έχετε στο πλάι σας. Αποφύγετε να εκθέσετε τον εαυτό σας σε ριψοκίνδυνες καταστάσεις. Μην επαναστατείτε προς τη λάθος κατεύθυνση.

Τοξότης

Μια αναστάτωση στο χώρο του σπιτιού μπορεί να συμβεί, από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες. Κάποιοι μάλιστα από σας, δεν αποκλείεται να χρειαστεί να κάνετε μία υποχρεωτική μετακόμιση, να διορθώσετε ζημιές σε ένα βασικό σύστημα του σπιτιού, όπως τα υδραυλικά, ή να διαπραγματευτείτε την αξία του ακινήτου που διαμένετε, εφόσον σας ανήκει. Αποφάσεις όμως σχετικά με τις παραπάνω εξελίξεις, καλό θα ήταν να πάρετε λίγες ημέρες αργότερα, όπου οι συνθήκες και οι καταστάσεις θα είναι σαφώς καλύτερες για εσάς.

Αιγόκερως

Δείξτε μεγαλύτερη προσοχή, στον τρόπο που θα διαχειριστείτε μια υπόθεση που σας προβληματίζει, αφού είστε σε θέση να γνωρίζετε ήδη, τι θα κερδίσετε με το να ασχοληθείτε με αυτή, ή τι θα χάσετε αν θα επενδύσετε πάνω της. Εφόσον δε σας δίνει εγγυήσεις ως προς την εύλογη εξέλιξή της, ή διέπεται από σημεία, που διαφωνείτε, ακολουθήστε το ένστικτό σας και αν χρειαστεί, λήξετέ τη όσο και αν αυτό σας κάνει να πονέσετε. Ειδικά εάν πρόκειται για την υπόθεση μιας διαπροσωπικής σας σχέσης.

Υδροχόος

Σύμφωνα με τα ζώδια (13/6/2020), εάν σκέφτεστε να κάνετε μία συνεργασία, με σκοπό να έχετε καλύτερες οικονομικές απολαβές, προς το παρόν να μη δεσμεύεστε για τίποτα, ιδίως ενυπόγραφα, αφού η οικονομική απόδοση που αναμένατε, δε θα σας ικανοποιήσει τελικά, πράγμα που θα αποδειχτεί λάθος απόφαση στο μέλλον. Γενικά να αποφύγετε την περίοδο αυτή, τόσο οικονομικές, όσο και συναισθηματικές επενδύσεις. Αυτό αφήστε το για λίγο αργότερα που το τοπίο θα ξεκαθαρίσει στον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Ιχθείς

Προσπαθήστε να κάνετε καλύτερη οικονομική διαχείριση και αν σκέφτεστε να αγοράσετε κάτι που απαιτεί μια μεγαλύτερη δαπάνη, όπως ένα αυτοκίνητο παραδείγματος χάριν, αφήστε το για μετά την επόμενη Πέμπτη, όπου τα πράγματα θα είναι σαφώς καλύτερα για σας.  Μία στενή σχέση σας, χρειάζεται για να διατηρηθεί μεγαλύτερο ενδιαφέρον από σας. Πιθανόν έναν άνθρωπο σημαντικό για τη ζωή σας, να έχετε κάνει το λάθος και να τον θεωρείτε δεδομένο. Δε θα είναι όμως πάντα εκεί.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Ιούνιο του 2020

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (13/6/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα