Οι γυναίκες του Netflix που μας έχουν εντυπωσιάσει με τον δυναμικό τους χαρακτήρα!

21:03 12/6/2020 - Πηγή: iPop

Τόσες και τόσες ώρες έχουμε λιώσει όλοι μας Netflix, βλέποντας ένα σωρό ταινίες και σειρές, όμως αναμφίβολα αυτοί οι γυναικείοι χαρακτήρες του Netflix μας τράβηξαν την προσοχή. 

Μπορεί να έχουμε όλοι μας δει κατά καιρούς πολλές ταινίες και σειρές, όμως δεν είναι όλες το ίδιο αξιόλογες. Άλλες τις είδαμε για να περάσουμε την ώρα μας κι άλλες γιατί πραγματικά το άξιζαν. Μεταξύ όλων αυτών, όμως, υπάρχουν και κάποιοι γυναικείοι χαρακτήρες του Netflix

που μας τράβηξαν τα βλέμματα και μας εντυπωσίασαν απ’ την πρώτη στιγμή χάρη στον δυναμικό τους χαρακτήρα.

Ποιοι είναι αυτοί οι γυναικείοι χαρακτήρες του Netflix που τόσο αγαπήσαμε για τον δυναμισμό τους; 

Τόκιο – Casa de Papel

Το κοινό της σειράς την έχει αγαπήσει και την έχει ξεχωρίσει. Το εγκληματικό παρελθόν της Τόκιο χρονολογείται από τα δέκατα τέταρτα γενέθλιά της, όταν ήταν ήδη σε ταραχώδη εφηβεία και διέπραττε όλο και πιο επικίνδυνες κλοπές. Λίγα χρόνια αργότερα, προσλήφθηκε απ’ τον καθηγητή για να είναι ένας από τους οκτώ εγκληματίες που θα λήστευαν το Βασιλικό Νομισματοκοπείο της Ισπανίας. Ατρόμητη και απρόβλεπτη, οδηγεί τη ζωή της και δεν αρνείται απολύτως τίποτα!

View this post on Instagram

Todos llevamos un francotirador apuntándonos al corazón. Pero el terror de verdad llega cuando esa bala no te da a ti y se lleva por delante a una persona que amas.⁣ ⁣ Everyone has a sniper aiming at their heart. But true terror isn't when the bullet hits you. It's when it hits someone you love.⁣ ⁣ O coração de todos nós está na mira dos atiradores. Mas o verdadeiro medo surge não quando a bala atinge você, mas sim alguém que você ama. #LCDP4

A post shared by La Casa de Papel (@lacasadepapel) on Apr 3, 2020 at 10:08am PDT

Maeve Wiley – Σεξουαλική Εκπαίδευση

Η εμφάνιση, η στάση και η δύναμη να ξεπεράσει είναι μερικά από αυτά που συντελούν τον χαρακτήρα αυτό. Με έναν παραβατικό αδελφό και μια αδερφή που γεννήθηκε από μια σχέση μεταξύ της μητέρας του και ενός βίαιου πατριού, η Maeve ανέπτυξε πολύ νωρίς μια δύναμη χαρακτήρα και ωριμότητας που της επέτρεπαν να αντισταθμίσει τις επαναλαμβανόμενες απουσίες και αμέλεια της μητέρας της. Δεν περνά ποτέ απαρατήρητη, είναι έξυπνη και γεμάτη πρωτοβουλίες.

View this post on Instagram

ok but maeve is us, looking at maeve, looking at otis ♻️

A post shared by Sex Education (@sexeducation) on Jun 11, 2019 at 10:06am PDT

Macarena Medina – Toy Boy

Η Macarena Medina είναι γεννημένη νικήτρια. Μια επιτυχημένη επιχειρηματίας, ανήκει σε μία από τις δύο πιο ισχυρές οικογένειες στη Μαρμπέγια της Ισπανίας. Έχει αποδείξει ότι είναι σκληρή αντίπαλος, ενώ έχει πραγματικά τα προσόντα και την ευγλωττία ενός ηγέτη. Στην επιχείρηση όπως και στην αγάπη, της αρέσει να τολμά και να παίζει σε επικίνδυνα παιχνίδια.

View this post on Instagram

¿Qué estará mirando Macarena?

Keywords
Τυχαία Θέματα