Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (12/5/2020)

08:00 12/5/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (12/5/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα ζώδια (12/5/2020):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (12/5/2020), μπορεί να χρειαστεί να αλλάξετε το καθημερινό

σας πρόγραμμα, προκειμένου να καταφέρετε να χωρέσετε στη διάρκεια της μέρας, κάποια θέματα που ζητούν από σας άμεση επίλυση. Όμως εάν κάποιος δικός σας άνθρωπος ή συνεργάτης , με τις παρεμβάσεις του μπορεί να σας βοηθήσει σ αυτό ή να αναπληρώσει την απουσία σας από άλλα, εμπιστευτείτε τον. Μην τα παίρνετε όλα πάνω σας.

Ταύρος

Η προσωπική σας ζωή η επαγγελματική σας εξέλιξη και η οικονομική σας κατάσταση, σας δίνουν εικόνες ασάφειας με αποτέλεσμα να γεμίζετε άγχη. Κάντε τις επαφές σας με ανθρώπους που εμπιστεύεστε και σας βοηθούν στους τομείς αυτούς, ζητώντας απαντήσεις αλλά όχι πιεστικά. Απλά διερευνώντας αρχικά τις προθέσεις τους ή τις δυνατότητες που έχουν για να σας βοηθήσουν τώρα.

Δίδυμοι

Η αναμονή που βιώνετε, σχετικά με κάποιο σημαντικό τομέα της ζωής σας, ως προς την εξέλιξή του, σας σκοτώνει ψυχολογικά, ιδίως εάν πρόκειται για το εργασιακό σας περιβάλλον, ή η πορεία μιας σοβαρής σχέσης σας. Να ξέρετε όμως ότι οι σκέψεις που κάνετε σας προκαλούν επί της ουσίας ανυπόστατους φόβους, αφού όσο περνάει ο καιρός θα διαπιστώνετε ότι όλα εξομαλύνονται.

Καρκίνος

Λίγο παραπάνω γκρινιάρηδες ίσως να γίνετε σήμερα μα τουλάχιστον, ότι κι αν θέλετε να σας κάνουν οι άλλοι ως χατίρι, ζητήστε το χαριτωμένα, έστω και γκρινιάρικα. Μπορείτε να κάνετε συναισθηματική επίκληση στους άλλους, αντί να τους δώσετε βήμα να θυμώσουν μαζί σας. Ένα πρόσωπο που έχει τον τρόπο την αναγνωρισιμότητα αλλά και τη δύναμη προωθεί τους στόχους σας.

Λέων

Θα αισθανθείτε ενοχλημένοι σήμερα, από τις παρεμβάσεις ενός ατόμου, είτε στον εργασιακό σας χώρο, είτε από το ευρύτερο οικογενειακό σας περιβάλλον. Νουθεσίες και συμβουλές δικές του θα σας είναι δύσκολο, όχι μόνο να τις αποδεχτείτε αλλά και να τις ανεχτείτε. Πριν αντιλογήσετε μαζί του, βάλτε τον στη θέση του προβάλλοντας όχι με ένταση ένα αδιάλλακτο προφίλ για να σωπάσει.

Παρθένος

Εξαιρετικό χρονικό διάστημα είναι αυτό που διάγετε στο να προωθήσετε στόχους ή φιλοδοξίες σας και να βρείτε νέους συμμάχους ή συνεργάτες, αντίστοιχους με τη δική σας δυναμική. Εάν είστε γονείς, δεν αποκλείεται να βρείτε μια λύση που σχετίζεται σχετικά με την πρόοδο κάποιου παιδιού σας, ενώ τώρα θα σας δοθούν καινούργιες ευκαιρίες επαγγελματικής και οικονομικής εξέλιξης.

Ζυγός

Μπορεί οι δύσκολοι καιροί που περνάμε να ζητούν από εμάς σε κάποια τρέχοντα θέματα να βρίσκουμε άμεσες λύσεις, παρ όλα αυτά, εσείς δεν είστε πρόθυμοι να τα βάλετε με ότι σας υποχρεώνει να βρείτε τη λύση. Εξακολουθούν οι σημαντικές σχέσεις της ζωής σας να έχουν μια  αίσθηση εκκρεμότητας. Το σπίτι σας ζητάει πολλά μερεμέτια και ίσως χρειάζεται και να αλλάξετε σπίτι.

Σκορπιός

Το θηριοδαμαστή θα έλεγα χαριτολογώντας θα χρειαστεί να κάνετε σήμερα, σε κάποια μέλη της οικογενείας σας, που θα διαφωνήσουν μεταξύ τους. Κάποιος άλλωστε χρειάζεται να επιβάλλει την τάξη και για τη θέση αυτή, εσείς είστε οι ιδανικοί. Κατά τα άλλα, μία νέα πρόταση από ένα φίλο σας σχετική με τα οικονομικά σας, ίσως σας βγάλει από τη δύσκολη θέση που την εποχή αυτή είστε.

Τοξότης

Μία πρόταση για να κερδίσετε ένα επιμίσθιο και να ενισχύσετε το εισόδημά σας, θα σας γίνει αυτές τις ημέρες, όπου πρέπει να βρείτε τρόπο να την χωρέσετε στο πρόγραμμά σας. Ένα φιλικό σας πρόσωπο που το βλέπετε συχνά, έρχεται ακόμα περισσότερο κοντά σας και ίσως να δουλέψετε από κοινού πάνω σε μια ιδέα. Μην ανησυχείτε για τις ανακατατάξεις που συμβαίνουν στην εργασία σας.

Αιγόκερως

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει για σας, με ένα πείσμα που λέει μέσα σας, ότι θέλετε να εναντιωθείτε σε όλους και σε όλα. Παρ ότι δεν είστε άνθρωποι που μπορεί στο περιβάλλον σας να φανείτε απρόβλεπτοι, τις ημέρες αυτές, θα αντιδράτε, δίχως να δίνετε όμως τις απαραίτητες εξηγήσεις ώστε να σας καταλάβουν οι άλλοι. Διαπροσωπικές σχέσεις μπορεί να πατήσουν σε τεντωμένο σχοινί.

Υδροχόος

Το διάλειμμα τέλειωσε κι όσο κι αν προσπαθήσατε να διώξετε τις έννοιες σας, τώρα επανέρχονται και σας χτυπάν την πόρτα. Για αρχή, αποφύγετε να αγχωθείτε, αφού ακόμα και αν υπάρχουν χρέη που δεν μπορείτε άμεσα να τα καλύψετε, κρατήστε κάποια χρήματα για άμεσες δαπάνες που θα σας χρειαστούν. Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο, αρκεί σε όλα να κάνετε συντηρητική διαχείριση κυρίως.

Ιχθείς

Να θυμάστε ότι τις ημέρες αυτές όπου όλα ζητούν από εσάς λύσεις, ότι θα χρειαστεί, να μην αντιδράτε απότομα και σπασμωδικά, με εκνευρισμό ή λογομαχίες. Κι αυτό γιατί φαίνεται πως κάποιος μεγαλύτερος σε ηλικία άνθρωπος, ή ακόμα και κάποιος που μπορεί να κατέχει υψηλότερα ιεραρχικά θέσει, θα σας φέρει σε σημείο αγανάκτησης και δε θα μπορέσετε να ελέγχετε το λόγο σας.

Διάβασε ακόμα:

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Μάιο του 2020

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (12/5/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα