Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (11/9/2020)

09:19 11/9/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (11/9/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (11/9/2020):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (11/9/2020), γενικότερα η επαφή σας με φίλους και ανθρώπους

που αγαπάτε και σας αγαπούν θα σας κάνει πολύ καλό τις ημέρες αυτές, μόνο που αυτό για να γίνει, δεν είναι απαραίτητο να βγείτε και να το ρίξετε στις δημόσιες σχέσεις. Οι ημέρες αυτές, σας θέλουν πιο μαζεμένους. Να κινήστε σε κλειστά περιβάλλοντα, να μιλήσετε για πιο πνευματικά θέματα αναζητήσεις και να μοιραστείτε τις απόψεις και τους προβληματισμούς σας σε κλειστούς φιλικούς κύκλους. Δεν αποκλείεται από εκεί, να πάρετε μία καινούργια ιδέα, ή να αποκτήσετε το κίνητρο για μια καινούργια γνώση.

Ταύρος

Δείτε το σαν ευκαιρία τις ημέρες αυτές, να επικοινωνήσετε τις σκέψεις και τις ιδέες σας, επαγγελματικές οικονομικές ή άλλες, με τους ανθρώπους εκείνους που θέλετε να κάνετε μία συνεργασία, να προχωρήσετε και να βάλετε σε εφαρμογή μια ιδέα, να προτείνετε και να παρασύρετε σε ένα όνειρο μια φιλοδοξία, άτομα που γνωρίζετε ότι μοιάζουν ο τρόπος σκέψης τους με το δικό σας. Ναι, είναι η εποχή να προχωρήσετε σε ότι χαρακτηρίζεται ως καινούργιο. Να τολμήσετε να κάνετε τα επόμενα βήματά σας, σε κάτι που δεν είχατε επιχειρήσει στο παρελθόν.

Δίδυμοι

Σήμερα και αύριο, θα αισθανθείτε ότι θέλετε να κάνετε πράγματα, που το προηγούμενο διάστημα δε σας επέτρεψαν οι συνθήκες και οι ρυθμοί της ζωής σας, να τα καταφέρετε. Ήδη λογικά, πρέπει να νιώθετε πως κάποιες ανάγκες σας, πρέπει με κάθε τρόπο να πραγματοποιηθούν για να σας καλύψουν συναισθηματικά, Νιώθετε πιο έντονες επιθυμίες σήμερα να σας κατακλύζουν. Επιτέλους χαρίστε μια φορά στον εαυτό σας εκείνα που σας ζητά. Γιατί δεν μπορεί να είναι καλά κανείς άνθρωπός σας, εάν δεν είστε πρώτα, εσείς καλά. Αφιερώστε τη μέρα σε ότι σας ευχαριστεί.

Καρκίνος

Όπως όλοι οι άνθρωποι, έτσι κι εσείς, νιώθετε ότι υπάρχουν μέσα σας, βαθύτερες ανάγκες και επιθυμίες που μέχρι τώρα λόγω των καταστάσεων και των συνθηκών της ζωής σας, παρέμεναν ακάλυπτες. Από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες, θα κινηθείτε προς την ικανοποίησή τους και να ξέρετε, πως θα βρεθούν άνθρωποι στο πλάι σας, για να σας προσφέρουν το καλύτερο κομμάτι του εαυτού τους, προκειμένου να σας δουν χαρούμενους και ικανοποιημένους από τη σχέση σας μαζί τους. Χαμογελάστε, η ζωή είναι ωραία και έχει φυλαγμένα για σας τα καλύτερα.

Λέων

Εάν κάνετε την ενδοσκόπησή σας, θα δείτε ότι κάπου, περισσότερα ζητάτε από τον εαυτό σας, από όσα του προσφέρετε. Η αλήθεια είναι, ότι έχουν αυξηθεί κατά πολύ οι απαιτήσεις μια καθημερινότητας που σας ζητά, να μεριμνήσετε για πολλά θέματα. Από την άλλη μεριά, η αφοσίωση που δείχνετε στην καριέρα και στην επαγγελματική σας σταδιοδρομία, δε σας αφήνει το περιθώριο να χαρείτε με τα μικρά πράγματα που δίνουν χαρά. Έτσι, όλα σας ζητούν να βρείτε τον τρόπο να ισορροπήσετε και να θυμάστε ότι πρέπει, να δουλέψετε για να ζήσετε και όχι να ζείτε για να δουλεύετε.

Παρθένος

Τις ημέρες αυτές, η κοινωνική σας ζωή, αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς θα βρεθείτε σε κύκλους ανθρώπων που δεν είχατε άλλοτε συναναστραφεί, θα έρθετε σε επαφή με ένα καινούργιο γνωστικό αντικείμενο, ή θα βάλετε στην καθημερινότητά σας μία καινούργια ενασχόληση ή μια ομαδική δραστηριότητα. Κάτι αλλάζει και ομορφαίνει μια τόσο πιεστική καθημερινότητα, που θα λειτουργήσει σαν την διαφυγή σας. Προσέξτε μονάχα λιγάκι, κάποιες διατροφικές ατασθαλίες που τελευταία το έχετε ρίξει ελαφρώς έξω και ασφαλώς να αποφύγετε αγχωτικές καταστάσεις.

Ζυγός

Επειδή το διάστημα αυτό, δε θα δείτε και πολλά να μεταβάλλονται στη ροή της καθημερινότητάς σας, ίσως να ήταν καλό, να ασχοληθείτε με πιο χαλαρές συνήθειες, που θα σας ξεκουράσουν και θα σας βγάλουν για λίγο από τις έννοιες των όσων προσπαθείτε να διορθώσετε στη ζωή σας. Βγείτε με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, ή καλέστε τους στον προσωπικό σας χώρο, για χαλαρή κουβεντούλα και για να περάσετε όμορφα. Αφήστε στην άκρη ότι σας απασχολεί, άλλωστε λύσεις ή αποφάσεις τις ημέρες αυτές, δεν είναι να παίρνετε. Ζήστε τη στιγμή.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (11/9/2020), μπορεί να πλησιάζει το τέλος της εβδομάδας αυτής, όμως οι επαφές που θα κάνετε από σήμερα και γενικά το τριήμερο αυτό, θα σας φέρουν πολύ καλά αποτελέσματα, ιδίως εάν σχετίζονται με τα επαγγελματικά σας, τους στόχους ή τις φιλοδοξίες σας. Ακολουθήστε το ισχυρό σας ένστικτο και βρείτε τα κατάλληλα άτομα στις κατάλληλες θέσεις, έτσι ώστε να σας ανοίξουν πόρτες, ή να προωθήσουν τους σκοπούς σας. Μη μένετε παρατηρητές στις εξελίξεις της ζωής σας και φερθείτε με περισσότερη τόλμη. Η μαγική λέξη εξωστρέφεια, είναι και αυτή που χρειάζονται οι κινήσεις σας από δω και στο εξής.

Τοξότης

Λίγο παραπάνω παραπονιάρηδες ίσως να είστε σήμερα απέναντι στους άλλους, ειδικά στους ανθρώπους που ζούνε μαζί σας, ή είναι στενοί σας φίλοι. Θα βγείτε παραπονούμενοι γιατί έχετε καταλάβει ότι δε σας καταλαβαίνουν όπως παλιά, ούτε και ενστερνίζονται εκείνα που είναι σημαντικά για σας. Κανονικά θα λέγαμε ότι μέρα είναι και θα περάσει, αλλά στο ίδιο μοτίβο ίσως να κινηθείτε και το σαββατοκύριακο, που όμως να ξέρετε ότι όντως θα αντιμετωπίσετε τη μη κατανόηση των άλλων, αφού θα θεωρήσουν ότι μοιάζετε με κακομαθημένα παιδιά.

Αιγόκερως

Μπορεί να έχετε στο μυαλό σας να προωθήσετε κάποιο στόχο ή επιδίωξή σας που θα σχετίζεται με την επαγγελματική ή προσωπική σας πορεία στα πράγματα. Όμως μη ζορίζετε ανθρώπους και καταστάσεις τις ημέρες αυτές, προκειμένου να επιτευχθεί. Κι αυτό γιατί μπορεί να σας δώσουν υποσχέσεις, που από την αρχή θα το κάνουν για να απαλλαγούν από τις πιέσεις σας και όχι για να δεσμευτούν απέναντί σας. Άρα για λίγες ημέρες, σε ότι ακούτε καταρχάς να κρατάτε και μικρό καλάθι και μην απαιτείτε τίποτα περισσότερο από ότι σας δίνεται προς στιγμήν.

Υδροχόος

Σύμφωνα με τα ζώδια (11/9/2020), όχι μόνο σωματικά αλλά και συναισθηματικά, πιθανόν να αισθανθείτε και πιο κουρασμένοι, αφού όλα όσα εξελίσσονται στους σημαντικούς τομείς της ζωής σας, δεν προχωρούν με τον τρόπο που θα θέλατε, όσο και αν προσπαθείτε. Να θυμάστε όμως ότι όλα είναι θέματα επιλογών δικών σας κυρίως και κανενός άλλου. Είτε πρόκειται για ανθρώπους που είναι οι βασικοί σας συνεργάτες, ο σύντροφός σας, ή οι φίλοι που για σας η φιλία είναι σημαντικό κομμάτι της ζωής σας. Κάντε λοιπόν μια ανασκόπηση και κρίνετε τους ανθρώπους που σας περιστοιχίζουν σε επίπεδο καθημερινότητας.

Ιχθύς

Σήμερα σε μια ημέρα περίεργη, μπορεί να συμβούν κάποια πράγματα στα περιβάλλοντα που κινήστε και να σας αναστατώνουν. Πιθανόν δε θα έχουν και τόση σημασία, όμως εσείς θα έχετε την τάση να τα βιώνετε με συναισθηματική υπερβολή, αφού τις ημέρες αυτές γενικότερα θα είστε παραπάνω ευαίσθητοι. Σε μια άλλη περίπτωση, κάποιες καθυστερήσεις ή αναβολές, ίσως σας κάνουν να αισθανθείτε ότι οι κόποι σας ματαιώνονται και να σας πείσουν λανθασμένα, ότι τίποτα δεν προχωρά, από όσα προσπαθήσατε. Να θυμάστε ότι όλα θα πάνε κατ ευχή. Συνεχίστε να ονειρεύεστε.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Σεπτέμβριο του 2020;

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tvPhoto: STOCKSY / KKGAS

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (11/9/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα