Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (11/5/2020)

08:00 11/5/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (11/5/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα ζώδια (11/5/2020):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (11/5/2020), με την αίσθηση της βιασύνης ώστε να τα τελειώσετε

όλα τα θέματα που σας βγάζει η καθημερινότητα, ξεκινάτε τη μέρα σας σήμερα, προκειμένου να απαλλαγείτε απ το άγχος των εκκρεμοτήτων. Προσέξτε όμως γιατί αυτό μπορεί να σας κοστίσει οικονομικά, αφού η διαχείριση από μέρους σας κάποιων κεφαλαίων, δε θα γίνει με σύνεση. Κρατήστε ένα μέτρο στη διαχείριση.

Ταύρος

Ασφαλώς και θα πρέπει να κάνετε τις σχετικές σας επαφές, με ανθρώπους που χρειάζεται να ξέρετε ποιες προθέσεις έχουν απέναντί σας, προκειμένου να σας βοηθήσουν για να προχωρήσετε τους επόμενους στόχους και τις φιλοδοξίες σας. Όμως στην ανάγκη σας να ανακαλύψετε τι προοπτικές υπάρχουν, μπορεί να γίνετε πιεστικοί προκειμένου να πάρετε γρήγορες απαντήσεις και δε συμφέρει.

Δίδυμοι

Σήμερα και αύριο θα έχετε την τάση να δίνετε παραπάνω σημασία σε αυτά που θα ακούτε ή θα μαθαίνετε. Μη μεγαλοποιείτε λοιπόν τα πράγματα όσο εντυπωσιακά και αν σας ακούγονται, ή σας προκαλούν ανασφάλειες. Η κατάσταση της καθημερινότητάς σας μπορεί να εξακολουθεί να είναι ρευστή, επαγγελματικά και μη, αλλά δεν υπάρχει τίποτα που να μη διορθώνεται όταν χρειαστεί.

Καρκίνος

Ίσως να χρειαστείτε τη βοήθεια για να προχωρήσει κάτι σημαντικό για εσάς, από κάποιο άτομο, είτε μεγαλύτερο σε ηλικία από εσάς, είτε προϊστάμενο σας ακόμα και γονέα σας. Προσέξτε όμως τον τρόπο που θα το κάνετε, γιατί η συμπεριφορά σας θα είναι τέτοια που θα μοιάζει σαν να σας το οφείλουν. Επικαλεστείτε τη φυσική σας διπλωματία, κάνοντας επίκληση στο συναίσθημα του άλλου.

Λέων

Θα διαπιστώσετε τις ημέρες αυτές, ότι όλοι κάτι θα θέλουν κάτι από σας, κυρίως από ανθρώπους που συνεργάζεστε ή ζείτε μαζί τους, αγνοώντας τις δικές σας ανάγκες και το χειρότερο θα είναι ότι σε μερικές περιπτώσεις θα σας το ζητούν με επιτακτικό τρόπο. Προετοιμαστείτε λοιπόν γιατί θα κάνετε πολύ συχνά ασκήσεις ψυχραιμίας, ενώ αποφύγετε με κάθε τρόπο τις εντάσεις που προκύπτουν.

Παρθένος

Κάποιο νομικής φύσεως θέμα φαίνεται ότι εξελίσσεται και σας αφορά, ή πιθανόν να ζητήσετε εσείς τη συμβουλή ενός εξειδικευμένου ανθρώπου σχετικά με μία ρύθμιση χρεών και υποχρεώσεων σε τράπεζες ή άλλων αντίστοιχων υπηρεσιών. Το θέμα είναι, ότι τώρα θα καταφέρετε να ρυθμίσετε τέτοιες εκκρεμότητες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και προς το δικό σας όφελος. Προχωρήστε το.

Ζυγός

Την αίσθηση του ανικανοποίητου θα έχετε σήμερα και αύριο. Όλο και κάτι θα σας φταίει, όλο και κάτι θα σας λείπει και δεν είναι σίγουρα ο λόγος οι μειωμένες οικονομικές σας δυνατότητες, ή οι ανακατατάξεις που συμβαίνουν τις μέρες αυτές στη δουλειά σας, αλλά φταίει η συναισθηματική σας υπερχείλιση. Δεν είναι όλα μαύρα και αρνητικά. Υπάρχουν πολλά όμορφα πράγματα στη ζωή σας.

Σκορπιός

Μπορείτε να επιβληθείτε πάνω στις καταστάσεις που συμβαίνουν και διαδραματίζονται στη ζωή σας, αρκεί αυτό να το κάνετε με ηρεμία και σε κάποιες περιπτώσεις με ψυχραιμία αν χρειαστεί. Κάποιο φιλικό σας πρόσωπο, θα ζητήσει τη βοήθειά σας στο να το ενισχύσετε οικονομικά,πράγμα που αν το μπορέσετε, θα σας το ανταποδώσει εις διπλούν. Μην αφήσετε τον εκνευρισμό να σας κυριεύει.

Τοξότης

Ώρες και στιγμές θα σας πιάνει μια απογοήτευση, γιατί όλα όσα συμβαίνουν σε βασικούς τομείς της ζωής σας, σας προκαλούν έντονη ανασφάλεια. Αφήστε όμως σήμερα τις αρνητικές σκέψεις πίσω. Βρείτε το χρόνο να χαλαρώσετε και να ξεφύγει το μυαλό σας, από όλα όσα θεωρείτε αρνητικά κείμενα που χρειάζονται διόρθωση. Βγείτε έξω με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα τώρα.

Αιγόκερως

Μπορεί να υπήρξαν εμπόδια στην εξέλιξη της καθημερινότητάς σας λόγω των περιορισμών και της απομόνωσης, εσείς όμως θα αρχίσετε να λαμβάνετε θετικά μηνύματα, κυρίως σε ότι αφορά την την επαγγελματική σας καριέρα και την αύξηση των οικονομικών σας. Να ξέρετε ότι έχετε ήδη αποδείξει στους ανωτέρους σας, την αξία και την αξιοπιστία σας. Εκμεταλλευτείτε το προσόν αυτό.

Υδροχόος

Μπορεί να σας φέρει εκνευρισμό, η επιμονή ορισμένων ανθρώπων να θέλουν και να ζητούν πράγματα από εσάς και που δε σας αναλογούν ως προς τα καθήκοντά σας και που δεν έχετε λόγους ή κέρδη στο να τους κάνετε το χατήρι. Αυτό μπορεί να το αντιμετωπίσετε, είτε από κάποιους συνεργάτες σας, είτε ακόμα και από τον άνθρωπο που συνοδεύει την ερωτική σας κατάσταση.

Ιχθείς

Για να νιώσετε ότι στις σοβαρές διαπροσωπικές σας σχέσεις βασική προϋπόθεση είναι η σταθερότητα που θα σας κάνει να αισθανθείτε ότι θέτετε σίγουρες  βάσεις στη ζωή σας , καλείστε την εβδομάδα αυτή αλλά και για το επόμενο διάστημα μέχρι τα τέλη Μαΐου, να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το πως θα κινηθείτε & θα δρομολογήσετε  πράγματα συνειδητά από δω και στο εξής.

Διάβασε ακόμα:

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Μάιο του 2020

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tvPhoto: freepik.com

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (11/5/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα