Υπόθεση Πάτρας: Στο εδώλιο τη Δευτέρα η Ρούλα Πισπιρίγκου για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της – Ο λόγος που μπορεί να πάρει αναβολή η δίκη

16:22 8/1/2023 - Πηγή: iPop

Πρόκειται για μια υπόθεση που έχει συγκλονίσει την Ελλάδα αφού η Ρούλα Πισπιρίγκου δικάζεται για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας, ενώ αναμένεται να απολογηθεί και για τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών της, της 6χρονης Μαλένας και της μόλις 6 μηνών Ίριδας.

4 ώρες κράτησε η απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου- Τι κατέθεσε για τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Ο δικηγόρος της είναι ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας, ο οποίος καλείται να την υπερασπιστεί. Η Ρούλα Πισπιρίγκου

αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας και ανθρωποκτονίας για τον θάνατο της μεγαλύτερής της κόρης.

Στο κατηγορητήριο, περιγράφονται όλα όσα πέρασε το κοριτσάκι, τόσο όταν κινδύνεψε να πεθάνει, περίπου έναν χρόνο πριν από το θάνατό της όσο και όταν τελικά υπέκυψε από τη θανατηφόρα δόση της ουσίας που φέρεται να της χορήγησε μέσα στο νοσοκομείο η ίδια της η μητέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει πιθανότητα ο Αλέξης Κούγιας να ζητήσει αναβολή στη δίκη Πισπιρίγκου.

Όπως αναφέρει ο ιστότοπος Pelop.gr, ο λόγος είναι ότι ο Αλέξης Κούγιας έχει σε εκκρεμότητα μία άλλη σοβαρή υπόθεση, η οποία μάλιστα κινδυνεύει με παραγραφή.

Δίκη Πισπιρίγκου: Η γραμμή που αναμένεται ακολουθήσει

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Πισπιρίγκου θα υποστηρίξει ότι είναι αθώα και τα τρία παιδιά της πέθαναν μέσα σε τρία χρόνια λόγω ενός σπάνιου αυτοάνοσου νοσήματος που έχουν η ίδια και η οικογένειά της και προκαλεί πολλά και σοβαρά προβλήματα υγείας.

Αυτή η υπερασπιστική γραμμή έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τις καταθέσεις γιατρών και νοσηλευτών, το πόρισμα Καρακούκη – Καλόγρηα για τις συνθήκες θανάτου της Μαλένας και της Ίριδας, ακόμη και την αναμφισβήτητη διαπίστωση του καθηγητή Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Νίκου Ράικου για την ύπαρξη μεγάλης ποσότητας κεταμίνης στον οργανισμό της Τζωρτζίνας, που οδήγησε στον θάνατό της.

Πόρισμα Εισαγγελέα για τον θάνατο της Τζωρτζίνας: «Χορήγησε την κεταμίνη απ’ τη γαστροστομία»

Να σημειωθεί ότι για την Μαλένα και την Ίριδα, η μητέρα τους, αναμένεται να καταθέσει υπόμνημα 100 σελίδων μέσα στο οποίο θα υπάρχουν γνωματεύσεις οκτώ ιατροδικαστών και ενός ειδικού γιατρού από τη Γερμανία.

Παράλληλα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Πισπιρίγκου θα καταθέσει μηνύσεις και αγωγές σε βάρος του πρώην συζύγου της Μάνου Δασκαλάκη.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Υπόθεση Πάτρας: Στο εδώλιο τη Δευτέρα η Ρούλα Πισπιρίγκου για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της – Ο λόγος που μπορεί να πάρει αναβολή η δίκη εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα