Τι κάνουν Ζέτα Μακρυπούλια και Μαρία Μπεκατώρου στο ίδιο trailer;

14:22 5/8/2019 - Πηγή: iPop

Γιατί Μακρυπούλια- Μπεκατώρου βρέθηκαν στο ίδιο trailer; Κανείς δεν ξέρει! Οι δύο αγαπημένες κυρίες της ελληνικής τηλεόρασης ανήκουν στο δυναμικό του ΑΝΤ1 για ακόμα μια χρονιά, αλλά το τι ετοιμάζουν μαζί κανείς δεν το γνωρίζει ακόμα!

Η κάθε μια κάνει τη δική της επιτυχημένη πορεία στην ζώνη που έχει αναλάβει και φυσικά και οι δυο τους ανεβάζουν τα νούμερα του ΑΝΤ1,

αφού το κοινό τις αγαπάει πολύ!

Ζέτα Μακρυπούλια και τη Μαρία Μπεκατώρου θα είναι για ακόμα μια χρονιά στο κανάλι του Αμαρουσίου, η κάθε μια με τις δικές της εκπομπές.

Συγκεκριμένα, η Ζέτα Μακρυπούλια αναλαμβάνει εκτός από το «Ρουκ Ζουκ» και την παρουσίαση του καινούριου «The Final Four», ενώ η Μαρία Μπεκατώρου θα βρίσκεται στην παρουσίαση του «Still Standing» αλλά και στον νέο κύκλο του «Your Face Sounds Familiar».

Τι είναι το The Final Four;

Το «The Final Four» έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία σε όσες χώρες έχει προβληθεί και έρχεται ν’ ανατρέψει ό,τι ξέραμε μέχρι τώρα για τα μουσικά talent shows.

Το «The Final Four» ξεκινάει ανάποδα! Αρχίζει με την επιλογή των 4 φιναλίστ, που θα παλέψουν για να υπερασπιστούν και να κρατήσουν τη θέση τους στη μεγαλύτερη μουσική μάχη. Κάθε εβδομάδα θα βρίσκονται απέναντί τους, νέοι διαγωνιζόμενοι με ταλέντο και πείσμα, που θα προσπαθήσουν να τους εκθρονίσουν και να πάρουν τη θέση τους στο «The Final Four».

Ένας από «The Final Four» θα φτάσει μέχρι τη νίκη στο μεγάλο τελικό, και θα κερδίσει ένα συμβόλαιο με μεγάλη δισκογραφική εταιρεία αλλά και 50.000 ευρώ!

Εκτός απ’ αυτά, όμως (που τα λες ήδη αρκετά!), Μακρυπούλια- Μπεκατώρου μάλλον ετοιμάζουν και κάτι κοινό μαζί! Πώς το καταλάβαμε;

Το μεσημέρι της Δευτέρας, ο επίσημος λογαριασμός του ΑΝΤ1 στο Instagram ανέβασε ένα video, όπου βλέπουμε τις δύο τους να περπατούν κρατημένες χέρι- χέρι στους διαδρόμους του καναλιού, ενώ στη λεζάντα ο ΑΝΤ1 «αναρωτιέται» «τι κάνουν η Μαρία με τη Ζέτα στο διάδρομο;;».

Δείτε το video με τις Μακρυπούλια- Μπεκατώρου:

View this post on Instagram

Τι κάνουν η Μαρία με τη Ζέτα στο διάδρομο;;

Keywords
Τυχαία Θέματα