Τι και αν είδες το «3» στην τούρτα σου; Απόλαυσέ το!

10:52 16/7/2017 - Πηγή: iPop

Υπάρχουν κάποια πράγματα που όλοι πρέπει να κάνουμε μέχρι τα 30 μας. Σίγουρα η ζωή δεν τελειώνει επειδή αλλάζουμε μία δεκαετία όμως προτού μπούμε σε αυτήν καλό είναι να έχουμε ορισμένες εμπειρίες.

Για να δούμε λοιπόν τι πρέπει να κάνεις μέχρι να αλλάξεις την δεκαετίατων 20 με αυτή των 30:

Ταξίδεψε στον κόσμο αφήνοντας πίσω τις ανέσεις σου. Μείνε σε hostel κάνοντας νέες παρέες.Δοκίμασε νέες γεύσεις και βρες ποια κουζίνα σου ταιριάζει.Εντάξει, κάθε ηλικία έχει την ομορφιά της. Μην σκέφτεσαι το μέλλον εκμεταλλεύσου το παρόν.Κάνε
extreme sorts. Πήδα από μία γέφυρα, δοκίμασε το surfing.Γίνε κάποιος άλλος μονάχα για μια νύχτα.Μάθε ένα τραγούδι rap από την αρχή ως το τέλος.Γράψε ένα βιβλίο.Μην σταματάς να προσπαθείς όσες φορές και να αποτύχεις.Πες ψέματα για την ηλικία σου! Σε αυτή τη δεκαετία κανείς δεν το προσέχει.Ερωτεύσου κάποιον ο οποίος είναι εντελώς ακατάλληλος για σένα.Ντύσου animal print από την κορυφή ως τα νύχια και βγες έξω με ύφος 100 καρατίων.Ζήσε μόνος για λίγο. Μακριά από γονείς, σχέσεις και φιλίες.Τραγούδα δυνατά, χωρίς να ντρέπεσαι και ας είσαι φάλτσος.Επισκέψου την ζούγκλα για σαφάρι.Πήγαινε διακοπές χωρίς να σκεφτείς τα έξοδα. Μόνος είσαι, κάπως θα βρεις τη λύση.Σκαρφάλωσε σε ένα βουνό.Κάνε ένα road trip με τέρμα τη μουσική.Κάνε ένα πάρτι που θα κάνει τους γείτονες να καλέσουν την αστυνομίαΑπόκτησε ένα κατοικίδιο.Πήγαινε σε συναυλίες κάθε είδους.Γύρνα σπίτι σου ξημερώματα.Πήγαινε σε ένα ολονύχτιο πάρτι στη θάλασσα.Δοκίμασε δίαιτες.Πειραματήσου με το style και τα μαλλιά σου.

Το βασικότερο όλων βέβαια είναι να συνειδητοποιήσεις ότι η ζωή δεν τελειώνει στα 30 αλλά ίσως από εκεί ξεκινάει! Γι΄αυτό μη μελαγχολείς και απόλαυσέ το!

The post Τι και αν είδες το «3» στην τούρτα σου; Απόλαυσέ το! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα