Τι είδους… ρομαντική ψυχή είσαι; Κάνε το τεστ και μάθε!

19:44 25/2/2020 - Πηγή: iPop

Όταν είσαι ερωτευμένη, πώς το εκφράζεις; Είσαι πιο ερωτική ή ρομαντική; Ποιο είναι το βασικό σου χαρακτηριστικό;

Υπάρχουν άνθρωποι που είναι πιο ρομαντικοί από άλλους και τους αρέσουν τα σκηνικά με λουλούδια, κρασιά, κεριά, δείπνα κτλ κτλ κι άλλοι που βγάζουν… σπυριά και μόνο στη σκέψη!

Απ’ την άλλη, υπάρχουν οι ρομαντικές ψυχές που τους αρέσουν να λένε όλη την ώρα τρυφερά λόγια και να δηλώνουν με κάθε ευκαιρία πόσο αγαπάνε το άλλο τους μισό, κι άλλες ρομαντικές ψυχές που αγαπάνε να δηλώνουν τον έρωτά τους με πράξεις.

Ο κανόνας 2-2-2 μπορεί να δυναμώσει κάθε σχέση. Δες πώς!

Σίγουρα

εάν καθίσεις και σκεφτείς πώς είσαι όταν είσαι ερωτευμένη, θα ξέρεις ήδη πόσο ρομαντική είσαι και τι σου αρέσει περισσότερο. Αν παρόλα αυτά δυσκολεύεσαι να καταλάβεις, μπορείς πολύ απλά να πατήσεις το play στο παρακάτω τεστ, να απαντήσεις σε μερικές ερωτήσεις σχετικά με τα ραντεβού και να ανακαλύψεις μερικά ακόμα πράγματα για τον εαυτό σου!

Κάνε το τεστ:

Οι μικρές χειρονομίες που θα κάνουν τη σχέση σου πιο δυνατή!Μοιράσου ένα μικρό σου όνειρο! Αν μοιραστείς ένα μικρό όνειρο, θα ελπίζετε και οι δύο για τον ίδιο στόχο, Μπορείτε να μαζέψετε χρήματα για να πάτε στη Disneyland ή να αγοράσετε ένα νέο αυτοκίνητο.Σημείωσε τις μικρές ευχές του συντρόφου σου. Αν θεωρείς πως πάντα ξεχνάς τι ήθελε για τα γενέθλιά του, τότε ίσως αυτή είναι η λύση στο πρόβλημά σου. Αν ο σύντροφός σου, αναφέρει ένα μέρος που θέλει να επισκεφτεί ή ένα εστιατόριο που θέλει να πάει, μια ταινία που θέλει να δει ή κάτι που θέλει να αγοράσει, σημείωσέ το και κάνε εσύ αυτό το δώρο σε ανύποπτο χρόνο. Κι ας μην έχει γενέθλια!Μικρές εκπλήξεις. Θυμάσαι τους πρώτους μήνες, πόσες εκπλήξεις της έκανες; Πόσο συχνά πήγαινες να την πάρεις ξαφνικά από τη δουλειά; Γιατί δεν το κάνεις πια;Δες ακόμα:

5 tips για να μην χαθεί ποτέ ο ρομαντισμός στη σχέση σου!

Photo: Pexels

Το άρθρο Τι είδους… ρομαντική ψυχή είσαι; Κάνε το τεστ και μάθε! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα