Behind The Scenes φωτογραφίες απ’ τις αγαπημένες μας ταινίες με σκυλάκια!

19:07 25/2/2020 - Πηγή: iPop

Οι ταινίες με σκυλάκια είναι απ’ τις αγαπημένες μας. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, που σου έχουμε κάνει κι αποκλειστικό θέμα με τις καλύτερες ταινίες με πρωταγωνιστές τους τετράποδους φίλους μας.

Τώρα, οι πρωταγωνιστές σκύλοι προσγειώθηκαν στο “Citizen Canine: Dogs in the Movies”, σε μια συλλογή φωτογραφιών αφιερωμένη αποκλειστικά σε εκείνους!

Τι περιλαμβάνει το project; Behind The Scenes φωτογραφίες απ’ τις αγαπημένες μας ταινίες με σκυλάκια!

Τα σκυλιά είναι πάντα τα πρώτα που κλέβουν την καρδιά του θεατή σε

μια ταινία. Οι περιπέτειές τους φέρνουν γέλια και δάκρυα όπως κανένας άλλος δεν μπορεί να φέρει! Εάν σου αρέσουν οι ταινίες και τα σκυλιά, θα λατρέψεις αυτή τη συλλογή φωτογραφιών.

Οι φωτογραφίες απ’ τις ταινίες με σκυλάκιαThe Puppies, 101 Dalmatians, 1996

Τα 101 σκυλιά της Δαλματίας είναι μια live-action οικογενειακή κωμωδία που κυκλοφόρησε το 1996 και βασίζεται στην κινηματογραφική προσαρμογή του ομώνυμου μυθιστορήματος της Ντόντι Σμιθ του 1956 από την ταινία κινουμένων σχεδίων της Ντίσνεϊ του 1961.

Fly (Border Collie), Babe, 1995

Η πανέξυπνη γουρουνίτσα Μπέιμπ προσπαθεί να προσαρμοστεί και να γίνει η καλύτερη βοσκός. Μια ιστορία του Κρις Νούναν που κέρδισε τις καρδιές του κοινού και των κριτικών.

Marmaduke (Great Dane), Marmaduke, 2010

Ο μεγαλόσωμος και ασυγκράτητος σκύλος Marmaduke περνά τον χρόνο του στο Όραντζ Κάουντι της Καλιφόρνια μαζί με την οικογένεια που τον φροντίζει. Θα διαπιστώσει όμως ότι το να συνυπάρχει με τους τετράποδους φίλους του, δεν είναι και ό,τι πιο εύκολο για έναν σκύλο τέτοιων διαστάσεων.

Lassie (Rough Collie), Lassie Come Home, 1943

Η Lassie, ένα θαυμαστό Σκωτσέζικο Κόλεϊ, ζει ευτυχισμένη στο Γιορκσάιρ κοντά στο νεαρό αφεντικό της, τον τρυφερό Τζο Κάρακλοφ. Όταν ο πατέρας του Τζο χάνει τη δουλειά του και δεν μπορεί πια να συντηρήσει τη Lassie, αναγκάζεται να την πουλήσει στον Δούκα του Ράντλιν, ο οποίος τη μεταφέρει στο σπίτι του στη μακρινή Σκωτία. Παρά την αγάπη που δέχεται από τη στοργική νεαρή εγγονή του Δούκα, την Πρισίλα, η αφοσιωμένη Lassie δραπετεύει με τη βοήθεια του κοριτσιού και πραγματοποιεί ένα μακρύ και περιπετειώδες ταξίδι για να επιστρέψει στο σπίτι της και στον Τζο.

White Fang (Wolfdog), White Fang, 1991

Στην επαρχιακή πόλη Γιούκον του Καναδά, ένα λευκό λυκόσκυλο, ένας μικρός Ινδιάνος κι ένας δημοσιογράφος ενώνουν τις δυνάμεις τους για να απαλλάξουν την πόλη από έναν άπληστο επιχειρηματία και την αδίστακτη συμμορία του που ελέγχουν κι εκμεταλλεύονται τους κατοίκους… Η ταινία βασίζεται μυθιστόρημα του Jack London.

Benji (Mixed Breed), Benji, 1974

Ένας αδέσποτος σκύλος σώζει δύο παιδιά που έχουν απαχθεί και μπαίνει στις καρδιές όλων!

Toto (Cairn Terrier), The Wizard Of Oz, 1939

Ο Μάγος του Οζ είναι ταινία μιούζικαλ φαντασίας παραγωγής 1939 σε σκηνοθεσία Βίκτορ Φλέμινγκ και αποτελεί τη γνωστότερη και εμπορικότερη μεταφορά του μυθιστορήματος του Λ. Φρανκ Μπάουμ The Wonderful Wizard of Oz που κυκλοφόρησε το 1900.

Bailey (Red Retriever), A Dog’s Purpose, 2017

Ένας σκύλος αναζητά το νόημα της ύπαρξής του μέσα από πολλές (μετεμψυχωμένες) ζωές και διάφορους ιδιοκτήτες.

Δες ακόμα:

Τα σκυλιά της Disney που λατρέψαμε!

Photos: laurenceking.com

Το άρθρο Behind The Scenes φωτογραφίες απ’ τις αγαπημένες μας ταινίες με σκυλάκια! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Behind,Scenes