Θυμίζει και πάλι Άνοιξη ο καιρός!

08:31 19/5/2017 - Πηγή: iPop

Θυμίζει και πάλι Άνοιξη ο καιρός με άνοδο της θερμοκρασίας και ηλιοφάνεια! Σύμφωνα με το αναλυτικό δελτίο της ΕΜΥ ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις, τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες.Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στο Αιγαίο 6 και πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ.

Πιο
αναλυτικά, την Παρασκευή:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, ηλιοφάνεια με πρόσκαιρες νεφώσεις. Η θερμοκρασία από 8 έως 25 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, γενικά αίθριος καιρός και το θερμόμετρο από 14 έως 24 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, ήλιος με τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά το απόγευμα. Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και θερμοκρασία από 12 έως 25 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο, καλός καιρός με λίγα σύννεφα τις απογευματινές ώρες. Ο υδράργυρος από 10 έως 25 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, ηλιοφάνεια και θερμοκρασία έως 22 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, τοπικές βροχές ως το μεσημέρι, βελτιωμένος καιρός στη συνέχεια, βοριάδες 5 με 7 μποφόρ και το θερμόμετρο από 15 έως 21 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, τοπικές νεφώσεις με παροδικές βροχές στα νότια ως το απόγευμα, άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ και θερμοκρασία έως 22 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, ήλιος με τοπικές νεφώσεις στα ορεινά τις μεσημεριανές ώρες. Ο υδράργυρος από 12 έως 26 βαθμούς.

Στην Αττική, γενικά αίθριος καιρός. Βόρειοι άνεμοι 5 με 7 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση και θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 13 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

The post Θυμίζει και πάλι Άνοιξη ο καιρός! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα