Θες να έχεις λαμπερή, καθαρή επιδερμίδα που μυρίζει κανέλα;

07:31 26/10/2014 - Πηγή: iPop

Η κανέλα, το διάσημο αυτό μπαχαρικό που λατρεύεις για το άρωμα αλλά και για τη γεύση του μπορεί εκτός από θαύματα στην κουζίνα σου να κάνει και στην επιδερμίδα σου. Έχει αντιβακτηριδιακές και αντιφλεγμονώδες ιδιότητες και έτσι είναι σε θέση να σου χαρίσει απαλή, μεταξένια αλλά και παράλληλα καθαρή επιδερμίδα.

Έτσι εκτός από τη διατροφή μπορείς να χρησιμοποιήσεις την κανέλα σαν προϊόν ομορφιάς για το πρόσωπο αλλά και σώμα σου. Θα αποτελέσει για εσένα ένα από να «μαγικά» καλλυντικά που θα σου χαρίσουν άψογο δέρμα, καθαρή επιδερμίδα και θα διώξουν μακριά κάθε ερεθισμό κοκκινίλα ή σπυράκι

που μπορεί να έχεις. Θα κάνει το δέρμα σου να λάμψei και το έντονο άρωμά της θα μείνει για αρκετή ώρα επάνω σου.

Πώς θα βάλεις, όμως, την κανέλα στο πρόσωπο σου; Θα την φτιάξεις μάσκα! Θα την αναμείξεις με κάποια υλικά, θα την απλώσεις στο πρόσωπό σου κάνοντας απαλό μασάζ, θα την αφήσεις να δράσει για αρκετά λεπτά και όταν την ξεπλύνεις θα απολαύσεις την ονειρεμένη και καθαρή επιδερμίδα σου που θα την ζηλεύουν όλοι.

Συνταγή για τη μάσκα:

2 κγ μέλι1κγ κανέλα½ κγ μοσχοκάρυδοTip!

Περιμένουμε να χρησιμοποιήσεις τη αυτή την θαυματουργή μάσκα που σου μάθαμε να φτιάχνεις στο πρόσωπο αλλά και στο σώμα σου και να μας πεις τα αποτελέσματα της!

The post Θες να έχεις λαμπερή, καθαρή επιδερμίδα που μυρίζει κανέλα; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα