Ποιες είναι οι παγίδες που έχουν οι σχέσεις

20:32 25/10/2014 - Πηγή: iPop

Θες τόσο πολύ να βρεις επιτέλους έναν άνθρωπο να είσαι μαζί του και ευτυχισμένη που νομίζεις ότι αν τον βρεις όλα θα είναι ιδανικά. Μην θεοποιήσεις τόσο τις σχέσεις και βάλε καλά στο μυαλό σου ότι τα πράγματα δεν είναι πάντα τόσο ιδανικά. Πρέπει να ξέρεις για τις παγίδες που έχουν οι σχέσεις για να μην πέσεις και εσύ σα αυτές.

Ζήλια: Το να ζηλεύεις (πάντα σε λογικά πλαίσια) είναι φυσιολογικό. Σημασία έχει βέβαια να μην το παρακάνεις γιατί όταν η ζήλια σου δεν έχει βάση και αγγίζει τα όρια της υπερβολής μπορεί να καταστρέψει για πάντα τη σχέση σου.Τα κατάλληλα από τα λάθη του παρελθόντος που
κουβαλάς: Το ότι οι παλιές σου σχέσεις δεν είχαν την κατάληξη που επιθυμούσες και οι επιλογές σου ήταν η μία χειρότερη από την άλλη δεν σημαίνει ότι η «κατάρα» αυτή σε κουβαλάει ακόμα.Ξέχνα το παρελθόν και ζήσε το τώρα: Μπορεί αυτός να μην μοιάζει με τον πρώην σου και για να μπορέσεις να το ανακαλύψεις πρέπει να αφήσεις τον χρόνο να κυλήσει χωρίς να έχει παρέα φαντάσματα από τα παλιά χρόνια.Η κατάσταση που βρίσκονται τα οικονομικά σας: Είναι φυσιολογικό στην δύσκολη περίοδο που διανύουμε να έχετε τέτοια προβλήμτα. Αυτά, όμως, πρέπει να σας φέρουν πιο κοντά και όχι να σας χωρίσουν ή να σας κάνουν να τσακώνεστε.Η έλλειψη χρόνου: Αφού τα ωράρια σας στη δουλειά είναι διαφορετικά είναι λογικό να μην βλέπεστε όσο θα θέλατε. Κάνε, όμως, υπομονή και περιμένε… Δύσκολη περίοδος είναι, θα περάσει και σε λίγο καιρό θα καταφέρετε να είστε πιο καλά.

The post Ποιες είναι οι παγίδες που έχουν οι σχέσεις appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα