Θες και εσύ να αποκτήσεις τα σέξι κυματιστά μαλλιά της Gilda; Μπορείς!

07:31 1/12/2014 - Πηγή: iPop

Θυμάσαι την γνωστή Gilda; Την σέξι παρουσία που ενσάρκωνε η Ρίτα Χέιγουρθ και σε ένα της βλέμμα όλοι οι άντρες ανατρίχιαζαν; Αυτές τις γιορτές, λοιπόν, μπορείς να ξεχωρίσεις και εσύ και να μαγνητίσεις όλα τα βλέμματα αποκτώντας τα σέξι κυματιστά μαλλιά της Gilda.

Πώς θα αποκτήσεις σέξι κυματιστά μαλλιά και θα μοιάσεις με την Gilda;Αφού λούσεις καλά τα μαλλιά σου στέγνωσε τα και κάνε χωρίστρα στην άκρη. Με μικρά μεταλλικά τσιμπιδάκια χώρισε τα μαλλιά σου σε τούφες και στρίψε τες καλά.Με το ψαλίδι που κάνει μπούκλες πέρνα όλες τις τούφες των μαλλιών σου επιμένοντας κυρίως στο κάτω μέρος.Χτένισε καλά τα μαλλιά με την βούρτσα για να σπάσεις την στημένη μπούκλα και να δώσεις στις τρίχες σου ένα κυματιστό look.Βάλε λακ στο κάτω μέρος τον μαλλιών σου και πατίκωσε με το χέρι σου τα μαλλιά που βρίσκονται στην κορυφή του κεφαλιού σου.Από την μία μεριά πέρνα τα μαλλιά σου πίσω από το αυτί ενώ από την άλλη άσε τα ανέμελα.
Tip!

Σε βοηθήσαμε να αποκτήσεις τα σέξι κυματιστά μαλλιά της Gilda για να μπορέσεις, όμως, να ολοκληρώσεις το αισθησιακό αυτό look επέλεξε να βάλεις έντονο κόκκινο κραγιόν ή κάποιο άλλο σκούρο χρώμα από αυτά που φέτος έχουν την τιμητική τους.

photos:fashionmagazine.com

The post Θες και εσύ να αποκτήσεις τα σέξι κυματιστά μαλλιά της Gilda; Μπορείς! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα