Οι επιβάτες αυτής της πτήσης βλέπουν αγγελάκια…

17:12 30/11/2014 - Πηγή: iPop

Το check in έγινε, οι βαλίτσες πέρασαν από τον ιμάντα για φόρτωση στο αεροσκάφος και τα κινητά άρχισαν να παίρνουν φωτιά, καθώς οι επιβάτες αυτής της πτήσης βλέπουν αγγελάκια. Όχι ότι και ότι αγγελάκια, αλλά τους άγγελους της Victoria Secret, οι οποίοι μπήκαν σ ένα αεροπλάνο όλες μαζί για να πάνε στο Λονδίνο όπου και θα διεξαχθεί το φετινό fashion show της Victoria Secret!

Με

την θερμοκρασία να είναι ήδη στα ύψη, τα κορίτσια της Victoria Secret δεν αντιστάθηκαν να ποζάρουν στους φωτογραφικούς φακούς των θαυμαστών τους αλλά και τους δικούς τους και να ανεβάσουν στα social media τους κάποιες απο αυτές, ώστε να αναστατώσουν και όσους δεν είχαν την χαρά να επιβιβαστούν στη συγκεκριμένη πτήση!

Η Adriana Lima ήταν από τις πρώτες που έδωσε τροφή στο instagram και το Facebook ανεβάζοντας φωτογραφίες στις οποίες πόζαρε μόνη ή με τα υπόλοιπα 7 αγγελάκια που ταξίδεψαν στην Ευρώπη!

Τα γνωστά μοντέλα φορούσαν το ίδιο γκρι φουτερ το οποίο έγραφε στο μπροστινό του μέρος «Angel 2014″… Λες και ήταν ανάγκη να το γράψουν για να το καταλάβει ο κόσμος. Αλλά ποιοι είμαστε εμείς για να κρίνουμε την εμφάνιση τους!

Δεν ήταν όμως, μόνο η Lima που βάλθηκε να αναστατώσει τον κόσμο… και το αγγελάκι Lily Aldridge ανέβασε τις δικές τις φωτογραφίες προκαλώντας πολλαπλά εγκεφαλικά στους θαυμαστές της! Η ίδια, λίγο πριν αναχωρήσει από το JFK για το Heathrow έβγαλε το ιδιαίτερο εισιτήριο που τους δώσανε για την πτήση τους αλλά και όλη την ομάδα!

Στο ίδιο mood και η Karlie Kloss μοιράστηκε στιγμές πριν την αναχώρηση τους για Λονδίνο…

Ενώ η Lindsay Ellingson πόζαρε μπροστά στο Tower of London σχολιάζοντας «Λίγη τουριστική δράση πριν από το show!» ανεβάζοντας την συγκεκριμένη φωτογραφία στο instagram της!

Φυσικά και η Doutzen Kroes ανέβασε τη δική της φωτογραφία..αυτή τη φορά χωρίς φτερά!

Στο αερόδρομιο θα περιμένουν να παραλάβουν τα αγγελάκια…. οι Βρετανίδες άγγελοι Jourdan Dunn και Lily Donaldson με την Λονδρέζα Cara Delevingne –αν και αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα.

The post Οι επιβάτες αυτής της πτήσης βλέπουν αγγελάκια… appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα