Θεοφανία Παπαθωμά: Το spoiler για τις Άγριες Μέλισσες και η αναφορά στον σύντροφό της (Video)

11:09 27/11/2020 - Πηγή: iPop

Καλεσμένη βρέθηκε τι βράδυ της Πέμπτης η Θεοφανία Παπαθωμά στο The 2Night Show, όπου μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου τόσο για τις Άγριες Μέλισσες όσο και για τον σύντροφό της Γρηγόρη Πετράκο.

Η γνωστή ηθοποιός, που βλέπουμε και στη σειρά του ΑΝΤ1 Άγριες Μέλισσες, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο πολυσυζητημένο βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Γρηγόρης Πετράκος σχετικά με

τον κορονοϊό.

Ο Γρηγόρης έκανε μια έρευνα, δημοσίευσε κάποια επίσημα στατιστικά στοιχεία και κάποιες γνωματεύσεις γιατρών ειδικών. Έκανε μια αναδημοσίευση στην ουσία, δηλαδή δεν είπε κάτι δικό του. Οπότε όλος αυτός ο ντόρος, πραγματικά, εμένα μου φαίνεται λίγο αστείος. Όλο αυτό το ανάθεμα. Ο Γρηγόρης φοράει την μάσκα εκεί που πρέπει, αλλά το να μη θες να πας εκεί που φοράνε μάσκα και να κάθεσαι σπίτι σου για να μην την φορέσεις, αυτό είναι δικαίωμα του καθενός. Δεν είπε ποτέ ότι πάει στα μέρη που φοράνε μάσκα και αυτός δεν την φοράει. Αυτό παρερμηνεύτηκε λίγο γιατί τα ελληνικά είναι δύσκολη γλώσσα. Δεν είπε καμία δική του θεωρία. Ήταν τα στατιστικά στοιχεία του ΕΟΔΥ και το CDC.

Η ίδια συνέχισε λέγοντας «Δεν φοβάμαι τον κορονοϊό. Προσέχω τις συναναστροφές μου, προσέχω το ανοσοποιητικό μου. Μας έχουν κλείσει μέσα τι άλλο να κάνουμε», ενώ τόνισε πως είναι μια ευκαιρία για τον καθένα να έρθει πιο κοντά με τον εαυτό του.

Η Θεοφανία Παπαθωμά αναφέρθηκε και στις Άγριες Μέλισσες, όπου υποδύεται τη Βιολέτα, μιλώντας για τις περιπέτειες της ηρωίδας στο Διαφάνι που δεν έχουν τελειωμό. Δήλωσε πως είναι πολύ χαρούμενη και ικανοποιημένη με τη σειρά αυτή και ευελπιστεί να συνεχιστεί και για τρίτη χρονιά. Βέβαια, η ηθοποιός έδωσε από την πλευρά της κι ένα spoiler για τη σειρά.

Είμαι πολύ χαρούμενη. Αλλά αν δεν πάει τρίτη χρονιά, που θα βρεις κάτι ανάλογο! Αυτή η ομάδα είναι δυνατή και μπορεί να γράψει και για τρίτη χρονιά. O Μιλτιάδης δε βλέπω να γίνεται καλά. Αυτό έχει πάρει το αυτί μου.

Δες όλα όσα είπε η Θεοφανία Παπαθωμά στο The 2Night Show:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Θεοφανία Παπαθωμά: Το spoiler για τις Άγριες Μέλισσες και η αναφορά στον σύντροφό της (Video) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Θεοφανία Παπαθωμά, Άγριες Μέλισσες, Video,theofania papathoma, agries melisses, Video