145 δωρεάν, online μαθήματα απ’ το Harvard για να γίνουμε σοφότεροι μέσα στο lockdown

17:52 26/11/2020 - Πηγή: iPop

Κάθε καραντίνα είναι και μια νέα εμπειρία. Άλλοι βιώνουν αυτή την περίοδο απολαμβάνοντας τον περισσότερο ελεύθερο χρόνο που έχουν κι άλλοι δυσκολεύονται να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα και την αποστασιοποίηση απ’ τους αγαπημένους τους. Είτε ψάχνεις τρόπους να εξελιχθείς είτε σ’ έχει πάρει από κάτω και ψάχνεις από κάπου να πιαστείς, αυτά τα online μαθήματα απ’ το Harvard

το σίγουρο είναι μπορούν να σε πάνε μπροστά.

Το Πανεπιστήμιο του Harvard είναι αφιερωμένο στην αριστεία στη διδασκαλία, τη μάθηση και την έρευνα, καθώς και στην ανάπτυξη leaders σε πολλούς κλάδους. Γι’ αυτό είναι κι ένα απ’ τα καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου.

Ιδρύθηκε το 1636 και είναι το παλαιότερο ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το Πανεπιστήμιο, το οποίο εδρεύει στο Κέιμπριτζ και τη Βοστώνη της Μασαχουσέτης, έχει περισσότερους από 360.000 αποφοίτους σε όλο τον κόσμο.

Είναι πολύ σημαντικό, λοιπόν, όταν ένα τέτοιο Πανεπιστήμιο αποφασίζει να προσφέρει τις γνώσεις του και την εμπειρία του δωρεάν να μην το προσπερνάμε. Μπορούμε να βρούμε μαθήματα από πολλούς τομείς και να διευρύνουμε τις γνώσεις μας εντελώς δωρεάν, με την βοήθεια κορυφαίων καθηγητών.

Όλα τα μαθήματα που θα δεις παρακάτω είναι δωρεάν για παρακολούθηση, όμως, εάν θέλεις να πάρεις και την πιστοποίηση, θα πρέπει να δώσεις ένα μικρό ποσό.

Τα καλύτερα δωρεάν online classes για γυμναστική, ζωγραφική, φωτογραφία, μαγειρική κι ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς!

Δες τα μαθήματα και διάλεξε με ποιο θα ξεκινήσεις! Μερικά ανήκουν σε τομείς που μπορεί να μην είχες σκεφτεί ποτέ ότι μπορείς να “αγγίξεις” και τώρα είναι μια ευκαιρία για να το κάνεις!

Μπορείς να δεις τη λίστα με όλα τα online μαθήματα απ’ το Harvard εδώ.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο 145 δωρεάν, online μαθήματα απ’ το Harvard για να γίνουμε σοφότεροι μέσα στο lockdown εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
145,Harvard