«Θέλουν να βάλουν το μωρό μου στον φούρνο μικροκυμάτων»: Η Amber Heard αποκαλύπτει ότι δέχεται απειλές θανάτου

12:33 27/5/2022 - Πηγή: iPop

Η Amber Heard και ο Johnny Depp έρχονται αντιμέτωποι στο Farfax Court της Virgina. Ο Depp άσκησε μήνυση κατά της πρώην συζύγου του, Heard για ένα άρθρο που έγραψε για την Washington Post τον Δεκέμβριο του 2018. Στο άρθρο, περιέγραψε τον εαυτό της ως «δημόσιο πρόσωπο που εκπροσωπεί την ενδοοικογενειακή κακοποίηση». Κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης ακρόασης

στο δικαστήριο, η σταρ του Aquaman είπε ότι έχει δεχθεί χιλιάδες απειλές θανάτου κατά τη διάρκεια της δίκης για συκοφαντική δυσφήμιση μεταξύ της ίδιας και του Johnny Depp.

Η σύλληψη της Amber Heard για ενδοοικογενειακή βία κατά της πρώην συντρόφου της – Η κρυφή ζωή πριν τον Johnny Depp

Δηλώσεις Amber Heard – Μιλά για τις απειλές θανάτου

«Με παρενοχλούν, με ταπεινώνουν και με απειλούν κάθε μέρα», είπε η Heard την τελευταία ημέρα της κατάθεσής της, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο. Η Amber είπε ότι έχει γίνει στόχος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από εκατομμύρια θαυμαστές του Depp. Είπε, επίσης, ότι υποφέρει από κρίσεις πανικού, εφιάλτες και τραύματα. «Οι άνθρωποι θέλουν να με σκοτώσουν και μου το λένε κάθε μέρα», είπε στους ενόρκους, ξεσπώντας. «Θέλουν να βάλουν το μωρό μου στο φούρνο μικροκυμάτων.

Johnny Depp – Amber Heard: Με αυτό το link μπορείς να παρακολουθήσεις live την πολύκροτη δίκη

Δέχομαι εκατοντάδες απειλές για θάνατο τακτικά, αν όχι καθημερινά, χιλιάδες από τότε που ξεκίνησε αυτή η δίκη, άνθρωποι που χλευάζουν τη μαρτυρία μου για επίθεση», είπε η ηθοποιός. «Ήταν οδυνηρό, το πιο ταπεινωτικό πράγμα που χρειάστηκε να περάσω ποτέ», είπε. «Θέλω απλώς ο Johnny να με αφήσει ήσυχη».

Η σχέση του Johnny Depp και της Amber Heard

Ο Johnny Depp και η Amber Heard γνωρίστηκαν στα πλατό του The Rum Diary το 2009 και άρχισαν να βγαίνουν λίγα χρόνια αργότερα. Το 2015 παντρεύτηκαν. Το 2016, η Heard υπέβαλε αίτηση διαζυγίου και ισχυρίστηκε ότι ο Depp την κακοποίησε σωματικά κατά τη διάρκεια του γάμου τους υπό την επήρεια ναρκωτικών ή αλκοόλ. Ο Depp αρνήθηκε τις κατηγορίες και δήλωσε ότι η Heard «προσπαθούσε να εξασφαλίσει μια πρόωρη οικονομική επίλυση». Το διαζύγιό τους οριστικοποιήθηκε το 2017. Ο Johnny Depp κάνει μήνυση επί του παρόντος στην Amber Heard για συκοφαντική δυσφήμιση λόγω ενός άρθρου που έγραψε στην Washington Post το 2018, στο οποίο ισχυρίστηκε ότι έχει δεχθεί ενδοοικογενειακή κακοποίηση. Ωστόσο, δεν κατονόμασε τον Depp.

«Πες τα!»: Η Naomi Campbell τάσσεται υπέρ του Johnny Depp και επαινεί την Kate Moss

Σήμερα, 27/5, οι δικηγόροι θα κάνουν τις τελικές τους προσφυγές και η δικαστής Penney Azcarate αναμένεται να παραδώσει την υπόθεση στην επταμελή κριτική επιτροπή το απόγευμα και θα συνεχίσει τις συζητήσεις σχετικά με την απόφαση την Τρίτη, 1/6.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο «Θέλουν να βάλουν το μωρό μου στον φούρνο μικροκυμάτων»: Η Amber Heard αποκαλύπτει ότι δέχεται απειλές θανάτου εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα