Η Meghan Markle στο Τέξας τιμά τη μνήμη των 19 παιδιών και των δύο δασκάλων τους

11:48 27/5/2022 - Πηγή: iPop

Η Meghan Markle επισκέφθηκε την Πέμπτη, 26/5, το Uvalde του Τέξας για να τιμήσει τα θύματα από το μακελειό στο δημοτικό σχολείο που στοίχισε τη ζωή σε 19 νεαρούς μαθητές και δύο δασκάλους.

Η Meghan, η οποία ζει στην Καλιφόρνια με τον σύζυγό της Πρίγκιπα Harry και τα δύο μικρά παιδιά τους, εθεάθη να αφήνει λευκά λουλούδια με μωβ κορδέλα στο μνημείο έξω από το Δικαστήριο της κομητείας Uvalde. Στη συνέχεια γονάτισε και ακούμπησε το κεφάλι της στο σταυρό ως τιμή για το 10χρονο θύμα, Uziyah Garcia.

Αυτό

το συγκλονιστικό ποίημα για το μακελειό στο Τέξας σε καλεί να αναλάβεις δράση τώρα!

Η Meghan Markle στο Τέξας αφήνει λουλούδια στα θύματα

Η Δούκισσα του Sussex περπατούσε με σταυρωμένα τα χέρια, κοιτάζοντας τα μνημεία των θυμάτων. Ήταν ντυμένη casual με ένα τζιν, αθλητικά παπούτσια και καπέλο του μπέιζμπολ, αλλά όπως αναμενόταν δεν πέρασε απαρατήρητη από τους φωτογράφους που βρίσκονταν στο σημείο.

Η 40χρονη ταξίδεψε στο Τέξας ως μητέρα που ήθελε να εκφράσει τα συλλυπητήριά της και την υποστήριξή της προσωπικά, σε μια κοινότητα που βιώνει αφάνταστη θλίψη, δήλωσε εκπρόσωπός της. 

Την Τρίτη, 25/5, ένας 18χρονος ένοπλος τράκαρε το αυτοκίνητό του σε ένα χαντάκι κοντά στο σχολείο και, στη συνέχεια μπήκε σε μια τάξη και δολοφόνησε 21 άτομα.

The Duchess of Sussex has laid flowers at the site of a school shooting in Texas in which 19 children and two teachers were killedhttps://t.co/aaggRLvY6Q pic.twitter.com/Hys8LjmCAo

Sky News (@SkyNews) May 27, 2022

Το 2019, η Meghan και ο Harry, που ζουν στο Montecito της Καλιφόρνια, με τον γιο τους Archie και την κόρη τους Lilibet, απέτισαν φόρο τιμής στα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης στο Christchurch της Νέας Ζηλανδίας, όπου 50 άνθρωποι σκοτώθηκαν και δεκάδες άλλοι τραυματίστηκαν μετά από ένοπλη.

Άφησαν λουλούδια έξω από το New Zealand House στο Λονδίνο μαζί με ένα σημείωμα. Η Meghan έγραψε: «Τα θερμά μας συλλυπητήρια

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η Meghan Markle στο Τέξας τιμά τη μνήμη των 19 παιδιών και των δύο δασκάλων τους εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα