Θέλεις να βάψεις το σαλόνι σου αλλά δεν ξέρεις πώς; Όλες οι τάσεις στα χρώματα για το 2022 βρίσκονται εδώ!

17:46 4/1/2022 - Πηγή: iPop

Τα χρώματα έχουν τη δύναμη να μεταμορφώσουν ένα δωμάτιο — και όταν αυτό το δωμάτιο τυχαίνει να είναι τόσο υψηλού προφίλ όσο το σαλόνι, τότε μπορούν να μεταμορφώσουν ολόκληρο το σπίτι. Το δύσκολο κομμάτι είναι να βρεις το κατάλληλο χρώμα, που θα είναι φρέσκο, αλλά και αρκετά ευέλικτο για να παίξει και να συνδυαστεί καλά με την υπόλοιπη διακόσμησή σου.

Σήμερα, λοιπόν, έχω συγκεντρώσει και συνδυάσει μια σειρά από χρώματα που ταιριάζουν μεταξύ τους και είναι τα ιδανικά για το σαλόνι σου, ώστε να σε να σε βοηθήσω να βάλεις μία τάξη στον τρομακτικό κόσμο των δειγμάτων. Από ουδέτερα έως μοντέρνα,

γήινα και πράσινα, παρακάτω θα βρεις 5 χρώματα για το σαλόνι σου!

Αυτό είναι το νέο χρώμα που δημιούργησε η Pantone για το 2022! Δε γίνεται να μη το λατρέψεις

4+1 χρώματα για το σαλόνι που θα βλέπεις παντού το 2022Crushed Ice

«Αυτό είναι το αγαπημένο μου ψυχρό λευκό για τα σαλόνια! Η απόχρωση είναι καθαρή, φωτεινή και ανοίγει τον χώρο. Είναι ιδιαίτερο και εξαιρετικό για μοντέρνα, παράκτια, σκανδιναβικά σπίτια», λέει η Άννα Φράνκλιν, σχεδιάστρια εσωτερικών χώρων και ιδρύτρια της Stone House Collective.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kelly Donougher (@13interiors)

Rainy Afternoon

«Οι πελάτες μου αρχίζουν να ζητούν πολύ περισσότερο χρώμα τελευταία, κάτι που είναι συναρπαστικό για μένα. Τον τελευταίο καιρό, λατρεύω αυτή την απόχρωση πεύκου εμπνευσμένη από το φασκόμηλο. Είναι ένα γήινο, σκονισμένο πεύκο που κάνει μία φοβερή αντίθεση όταν συνδυάζεται με λεβάντες», λέει η Diana Weinstein, σχεδιάστρια εσωτερικών χώρων και ιδρύτρια της DW Designs.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rustic Renovations (@rusticrenovations_ranch)

Θέλεις να δημιουργήσεις θετική αύρα στο σπίτι σου; Μάθε πώς να το διακοσμήσεις με βάση το feng shui

Studio Green

«Αυτό είναι ένα υπέροχο χρώμα που είναι εμπνευσμένο από την αγγλική γλώσσα. Εργάζομαι σε ένα έργο τώρα στο οποίο χρησιμοποιούμε αυτό το χρώμα για να ζωγραφίσουμε όλα τα όμορφα καλούπια και τα ταμεία στην επένδυση και την οροφή. Όταν συνδυάζεται με νέους χρωματικούς συνδυασμούς όπως το ιβουάρ, ροζ και λιλά, αυτόματα κάνει ένα δωμάτιο να φαίνεται παραδοσιακό με μοντέρνα πινελιά», λέει η Weinstein.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Heugah Interiors (@heugahinteriorsltd)

Collector’s Item

«Υπάρχει μια απαλότητα σε αυτό το κρεμώδες λευκό χρώμα που το κάνει πολύ φιλόξενο. Είναι επίσης εξαιρετικά ευέλικτο, συμπληρώνοντας ένα ευρύ φάσμα στυλ διακόσμησης», λέει ο Andrea Magno, διευθυντής μάρκετινγκ και ανάπτυξης χρωμάτων στο Benjamin Moore.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tina Cole (@tlcdesigns71)

Σουρεαλιστικά έπιπλα που θα θες να βάλεις τώρα στο σπίτι σου!

Edgecomb Gray

«Το Edgecomb Grey είναι ένα ιδανικό ουδέτερο που δεν είναι ούτε πολύ ζεστό ούτε πολύ ψυχρό. Αυτό το χρώμα είναι αρκετά ευέλικτο για να λειτουργεί με στυλ από μοντέρνο έως παραδοσιακό και όλα τα ενδιάμεσα. Ο ουδέτερος καμβάς που δημιουργείται από αυτό το χρώμα επιτρέπει επίσης τη μεταφορά πολλών άλλων χρωμάτων σε έναν χώρο, καθιστώντας τον μια εξαιρετική επιλογή», λέει ο Magno.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Histórias de Casa (@historiasdecasa)

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Θέλεις να βάψεις το σαλόνι σου αλλά δεν ξέρεις πώς; Όλες οι τάσεις στα χρώματα για το 2022 βρίσκονται εδώ! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα