Τα δίδυμα που γεννήθηκαν άλλο έτος το καθένα!

11:16 4/1/2022 - Πηγή: iPop

Αυτό μπορεί να συμβεί μια στις εκατό και συνέβη! Τα δίδυμα που γεννήθηκαν άλλο έτος είναι αληθινό γεγονός, αλλά φυσικά, δεν μιλάμε όταν μεσολάβησαν μήνες… απλώς μερικά λεπτά!

Δίδυμα στην Καλιφόρνια γεννήθηκαν διαφορετική ημέρα, μήνα και χρονιά… λόγω της αλλαγής του έτους! Συγκεκριμένα, ο Alfredo γεννήθηκε παραμονή Πρωτοχρονιάς στις 23:45 και 15 λεπτά αργότερα ήρθε στη ζωή η αδερφή του Aylin, αλλά η ώρα είχε περάσει τις 12 το βράδυ, έτσι ήταν 1η

Ιανουαρίου 2022, δηλαδή άλλο έτος, άλλο μήνα κι άλλη μέρα!

Το Natividad Medical Center εξέδωσε ένα Δελτίο Τύπου, στο οποίο η μητέρα μίλησε για τα συναισθήματά της:

Μου φαίνεται τρελό που είναι δίδυμα και έχουν διαφορετικά γενέθλια. Εξεπλάγην και χάρηκα που [το κορίτσι] έφτασε τα μεσάνυχτα

Η Dr. Ana Abril Arias, γιατρός στο Natividad Medical Group, τόνισε: «Είναι οπωσδήποτε μια από τις πιο αξιομνημόνευτες γέννες της καριέρας μου. Ήταν τόσο ευχάριστο να βοηθώ αυτά τα μικρούλια να έρχονται στον κόσμο ασφαλή το 2021 και το 2022. Τι απίθανος τρόπος να ξεκινάς την Πρωτοχρονιά!». 

Όπως αναφέρουν τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC), καταγράφονται περίπου 120.000 γεννήσεις διδύμων κάθε χρόνο στις ΗΠΑ, ποσοστό λίγο πάνω του 3% όλων των γεννήσεων. 

Τα δίδυμα που γεννήθηκαν άλλο έτος έχουν άλλα τρία αδέρφια, δυο κορίτσια κι ένα αγόρι. Όλη η οικογένεια είναι τρισευτυχισμένη και καλωσόρισε τα νέα μέλη!

Ζευγάρι γέννησε δίδυμα με… 2 χρόνια διαφορά!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Τα δίδυμα που γεννήθηκαν άλλο έτος το καθένα! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα