Θέλεις να κάνεις styling στα μαλλιά σου αλλά δεν ξέρεις από πού να ξεκινήσεις; Ακολούθησε αυτά τα 6 βήματα και θα σωθείς!

15:01 9/11/2021 - Πηγή: iPop

Μπορεί να έχεις απομνημονεύσει τη σωστή σειρά των προϊόντων περιποίησης προσώπου, αλλά είμαι σίγουρη πως όταν έρχεται η σειρά των μαλλιών τα βρίσκεις λίγο σκούρα. Ξέρεις το σαμπουάν και το conditioner αλλά πέρα από αυτά; Το χάος; Όχι πια! Σου έχω ετοιμάσει τον πιο χρήσιμο οδηγό και σου έχω συγκεντρώσει όλα τα βήματα styling για να ξέρεις πώς πρέπει να περιποιείσαι τα μαλλιά σου από εδώ και πέρα!

Η αλήθεια είναι ότι τα προϊόντα περιποίησης μαλλιών μας μετά το ντους συνήθως καταλήγουν να μοιάζουν περισσότερο με ένα τυχαίο πείραμα παρά με μια ρουτίνα, αλλά το να είσαι mixologist δε βοηθά

ακριβώς την κατάσταση. Έχοντας στο μυαλό σου ότι ο κάθε τύπος μαλλιών είναι ξεχωριστός, αγόρασε τα κατάλληλα προϊόντα και πάρε την κατάσταση στα χέρια σου!

Αυτές οι αποχρώσεις του ξανθού είναι η απόλυτη τάση αυτόν τον χειμώνα

Όλα τα βήματα styling που πρέπει να ακολουθήσεις για ανεπανάληπτο αποτέλεσμα!Σαμπουάν και μαλακτικό

Αυτό μπορεί να είναι κάτι που το θεωρείς δεδομένο, αλλά πρέπει να θυμάσαι το εξής: Η διαδικασία του styling ξεκινάει από το μπάνιο. Με άλλα λόγια, πρέπει να είσαι σίγουρη ότι χρησιμοποιείς ένα σαμπουάν κι ένα μαλακτικό τα οποία είναι κατάλληλα για των τύπο των μαλλιών σου. Είτε ο τύπος των μαλλιών σου είναι λεπτά και ίσια, είτε πυκνά και σγουρά, είτε βαμμένα με χρώμα, το σωστό σαμπουάν και conditioner μπορεί να τονίσει τη φυσική υφή και να σου δώσει μία έξτρα ώθηση που χρειάζεσαι για να ασχοληθείς με το styling.

Μάσκα μαλλιών

Τώρα είναι η ώρα να αποβάλεις από τη ζωή σου τυχόν μάσκες ή θεραπείες μαλλιών που ξεβγάζουν το χρώμα και καταστρέφουν τα μαλλιά σου. Καθώς απλώνεις τη μάσκα καλό είναι να χτενίζεις τις άκρες των μαλλιών σου με τα δάχτυλά σου και άφησέ την για 10 έως 15 λεπτά πριν την ξεπλύνεις. ξεπλύνετε.

Ψάχνεις τρόπο να μακρύνεις τις αφέλειές σου; Έχουμε βρει όλα τα μυστικά που χρειάζεσαι για να μην τις καταστρέψεις!

Detangler

Αν τα προϊόντα styling δεν απορροφώνται καλά από το μαλλί σου η χρήση ενός σπρέι ξεμπερδέματος, αμέσως μόλις βγεις από του μπάνιο, είναι ό,τι πρέπει! Τα μαλλιά σου με αυτόν τον τρόπο δε θα σπάνε και θα φαίνονται πιο πλούσια και λαμπερά από ποτέ! Αυτός δεν είναι ο στόχος άλλωστε; Απλά να θυμάσαι πως πρέπει να το εφαρμόζεις στις άκρες σου για να μη φαίνονται οι ρίζες των μαλλιών σου λιπαρές.

Pexels Λάδι για τα μαλλιά

Τα λάδια μαλλιών είναι λίγο πιο περίπλοκα στη χρήση αφού μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σε βρεγμένα και σε στεγνά μαλλιά. Εάν δεν σκοπεύεις να κάνεις styling, αυτή είναι η ώρα να τα εφαρμόσεις, καθώς τα μαλλιά σου θα απορροφήσουν όλα τα θρεπτικά συστατικά. Ωστόσο, εάν σκοπεύεις να χρησιμοποιήσεις θερμότητα για να τα φτιάξεις, τότε προμηθεύσου ένα λαδάκι που τα προστατεύει από τη θερμότητα.

Κρέμα styling

Μόλις ολοκληρώσεις το styling των μαλλιών σου, μπορείς να προσθέσεις μια κρέμα ή/και λάδι styling για να δώσεις λάμψη, να αναδείξεις την υφή των μαλλιών και να εξαλείψεις το ανεπιθύμητο φριζάρισμα.

Box braids: Οι πλεξούδες είναι η απόλυτη τάση και αυτές είναι οι καλύτερες ιδέες για την επόμενη επίσκεψή σου στο κομμωτήριο

Λακ

Τέλος, ολοκληρώστε τη ρουτίνα περιποίησης των μαλλιών με μία λακ για να κλειδώσεις την εμφάνισή σου. Να θυμάσαι πως σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να χρησιμοποιείς την λακ σε βρεγμένα μαλλιά γιατί μόνο κακό μπορείς να τους προκαλέσεις. Ξεκίνα με μία μικρή ποσότητα σε 100% στεγνά μαλλιά και πρόσθεσε στη συνέχεια όση χρειάζεται.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Θέλεις να κάνεις styling στα μαλλιά σου αλλά δεν ξέρεις από πού να ξεκινήσεις; Ακολούθησε αυτά τα 6 βήματα και θα σωθείς! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα