Η Αθήνα βάζει νωρίτερα τα γιορτινά της φέτος!

20:41 8/11/2021 - Πηγή: iPop

Νωρίτερα στολίζεται η Αθήνα φέτος, όπως ανακοίνωσε ο δήμαρχος Κώστας Μπακογιάννης. Οι τοποθετήσεις των αστεριών και λαμπιονών έχουν ξεκινήσει ήδη!

Mπορεί ακόμα να έχουμε αρχές Νοεμβρίου, όμως, στην Αθήνα έχουν ξεκινήσει οι προετοιμασίες για τον φετινό γιορτινό στολισμό και συγκεκριμένα έχουν ξεκινήσει οι τοποθετήσεις φωτεινών αστεριών και λαμπιονιών, τα οποία θα δημιουργήσουν ανάλογη ατμόσφαιρα.

Ο δήμαρχος Αθηναίων,

Κώστας Μπακογιάννης, σε ανάρτηση του στα social media δημοσίευσε φωτογραφίες από τις εργασίες, ενημερώνοντας ότι η πρωτεύουσα στολίζεται πιο νωρίς από ποτέ να υποδεχθεί την εορταστική περίοδο. 

Η Αθήνα, φέτος, στολίζεται πιο νωρίς από ποτέ και ετοιμάζεται να υποδεχθεί την πιο όμορφη περίοδο του χρόνου. Τα Χριστούγεννα είναι χαρά. Είναι αγάπη, είναι αισιοδοξία, είναι ομορφιά. Έχουμε ανάγκη το φως τους

Στολίζεται η Αθήνα: Οι πρώτες φωτογραφίες απ’ τον φετινό στολισμό της πρωτεύουσας View this post on Instagram

A post shared by • Kostas Bakoyannis • (@kostasbakoyannis)

Στο μεταξύ, στο ειδικό site που έχει δημιουργηθεί για τα Χριστούγεννα στην πρωτεύουσα christmasinathens.gr, μπορεί κανείς να δει μερικές εικόνες απ’ το πώς είναι κάθε χρονο ο βασικός στολισμός της Αθήνας και φυσικά να μαθαίνει τα νέα για τις φετινές εκδηλώσεις, που αναμένεται να είναι λαμπερές.

Φέτος στολίζουμε νωρίτερα! 5 ξεχωριστές ιδέες για μια διαφορετική Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση στο σπίτι σου

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η Αθήνα βάζει νωρίτερα τα γιορτινά της φέτος! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα