Άσ’ τη Γιαν, βάλ’ την Pam

Είναι ανησυχητική η... ανησυχία των διαφόρων «αναλυτών» με τις διεκδικήσεις της Τουρκίας.

Χωρικά ύδατα και υφαλοκρηπίδα; Δεν έχει μπίζνα.

Θαλάσσια δικαιοδοσία; Δεν τολμάει το πολιτικό προσωπικό να εκφέρει γνώμη, όπως ακριβώς έγινε και με τα εναέρια μέσα πυρόσβεσης στο Μάτι.

Αφοπλισμός των νησιών; Δεν έχει μπίζνα.

Νομικό καθεστώς γεωγραφικών σχηματισμών; Δεν έχει μπίζνα.

Εθνικός εναέριος χώρος και ζώνη πληροφοριών πτήσης; Θα τα βρούνε εντός της Star Alliance.

Δραστηριότητες έρευνας και διάσωσης; Το πολιτικό

προσωπικό δεν δέχεται μύγα στο σπαθί του. Ούτε η Ελλάδα, ούτε η Τουρκία. Μια ιδιωτική εταιρία (με αφανείς μετόχους πολιτική φατρία και μπροστινό κατά προτίμηση κάποιον με επίθετο που να τελειώνει σε «άκης»).

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πάνω από 1,000,000 ανθρώπινα εργαλεία της MIT έχουν συλλεχθεί μέσω της TIKA, έχουν ταξιδέψει (πληρώνοντας κιόλας) και περιμένουν στα παράλια για να προκαλέσουν κορεσμό όταν ο κουμπάρος του Καραμανλή θεωρήσει πως ήρθε η ώρα του Γιάννννη Βαλαώρα. Εδώ δεν ξέρουν καν ότι η ΤΙΚΑ έγινε με σχέδια της GTZ.

Έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν στο διαδίκτυο έγγραφα ταυτοποίησης αλλοδαπών με τόσο μούφα στοιχεία, που... διαφημίζουν οι λάθρο μεταξύ τους το μέγεθος του ψεύδους. Αν είσαι 25χρονος Αφγανός με χόμπι τις κατά συρροή δολοφονίες δεν συμφέρει να το λες (για λίγο). Κάνεις μια νέα αρχή ως 16χρονος Σύρος ασυνόδευτος με δωρεάν τα πάντα, από σπίτι με wifi, βραστήρα, κλιματισμό και τα ρέστα μέχρι ονειρικά επιδόματα. (Άρα, μήπως κάποιοι ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να υπάρχει σωστή ταυτοποίηση; Μήπως υπάρχει τρόπος αλλά δεν τους εξυπηρετεί ως ιδιώτες;)

Πάλι καλά που δόθηκε ισχυρό πολιτικό μήνυμα με την ευρωκομμουνιστική επιλογή για ΠτΔ: Χάρτης ανθρωπίνων δικαιωμάτων ΕΕ - ξέρετε, αυτόν που είπε ξεκάθαρα ένας ντίρλας της ΕΕ πως δεν ισχύει για τους Έλληνες (επειδή η Ελλάδα χρωστάει). Άρα θα ισχύει μόνο για τους προσφυγομετανάστες. Με λίγα λόγια, το πολιτικό προσωπικό ψήφισε πως το πολίτευμα της Ελληνικής Δημοκρατίας πρέπει να ρυθμίζεται έτσι ώστε οι λαθροεισβολείς να απολαμβάνουν των θεσμικά κατοχυρωμένων ανθρωπίνων δικαιωμάτων ενός πολίτη της ΕΕ και οι Έλληνες πολίτες να απολαμβάνουν των ακτιβιστικών δικαιωμάτων της ηθικής αντιμετώπισης των ζώων.

Μιας και το’ φερε η κουβέντα, η εικόνα του κουμπάρου του Καραμανλή απλωμένου στον καναπέ να ξύνει τα φρύδια του και του ομολόγου του στην ακρούλα, έτοιμου να πέσει, ήταν αποκρουστική, αλλά ως εκεί. Αύριο-μεθαύριο, σε συζήτηση-διαπραγμάτευση με τη νέα ΠτΔ θα είναι ανεπίτρεπτο να συμβεί το ίδιο, δεν θα το αντέξει κανείς. Γι’ αυτό και πρέπει να αντιδράσουμε δυναμικά. Πρέπει να αντικατασταθεί η Γιάννα του Σόρος από την ενεργή ακτιβίστρια και ένθερμη υποστηρίκτρια της PETA Πάμελα Άντερσον, η οποία, εκτός του ότι θα κάνει τον Τσακαλώτο να σκάσει από τη ζήλεια του, είναι η καταλληλότερη για το ρόλο της διοργάνωσης φιέστας ανεξαρτησίας χώρας με αυτό το πολιτικό προσωπικό. Μεταξύ μας, να λέμε και την αλήθεια: Με τέτοιο πολιτικό προσωπικό, μπορεί να υποστηρίξει κανείς ότι ο ντίρλας είχε άδικο;

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα