Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (31/5/2020)

09:01 31/5/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (31/5/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα ζώδια (31/5/2020):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (31/5/2020), τώρα θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να γνωρίσετε

κόσμο και ανοιχτείτε κοινωνικά διευρύνοντας τον κύκλο σας, κάτι που εκτός από το γεγονός ότι θα σας ανοίξει πόρτες, ίσως σας προσφέρει και το έδαφος να καλλιεργήσετε τα ταλέντα και τις δεξιότητές σας. Έκτακτα έσοδα θα έχετε τις επόμενες ημέρες, φροντίστε να καλύψετε με αυτά, υποχρεώσεις που έπρεπε να ρυθμιστούν.

Ταύρος

Την ανασκόπηση της εβδομάδας θα κάνετε στο μυαλό σας κάποια στιγμή σήμερα και ίσως να θυμηθείτε τη συμπεριφορά ορισμένων ανθρώπων και τον τρόπο που σας αντιμετώπισαν και να θυμώσετε. Όμως καλό θα ήταν να μην προκαταβάλλεστε συναισθηματικά, αφού για κάποια θέματα που ακούσατε ή συζητήσατε μαζί τους, ίσως να σχηματίσατε εσείς λανθασμένη εικόνα.

Δίδυμοι

Αντί όσα συμβαίνουν στην καθημερινότητά σας, είτε στο σπίτι, είτε στο εργασιακό σας περιβάλλον, να σας παίρνουν από κάτω και να σας επηρεάζουν αρνητικά συναισθηματικά κάντε τις παρεμβάσεις σας και μην αφήνετε τίποτα να εξελίσσεται μακριά από τον έλεγχό σας. Είναι μια περίοδος που θα χρειαστεί να πάρετε γρήγορες και σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον σας.

Καρκίνος

Μη δανειστείτε και μη δανείσετε χρήματα την περίοδο αυτή, γιατί παίζει και να μη σας τα επιστρέψουν ποτέ. Αποφύγετε την εποχή αυτή να κάνετε οικονομικές συμφωνίες, που θα δυσκολευτείτε να τις τηρήσετε ή να ανταποκριθείτε σε αυτές. Πριν ακολουθήσετε μία ιδέα ή μία επαγγελματική συνεργασία, μάθετε περισσότερα πράγματα από ανθρώπους αντίστοιχης εμπειρία.

Λέων

Σε μια περισσότερο χαλαρή ημέρα, βρείτε τον τρόπο να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε, κάνοντας μόνο εκείνα που σας αρέσουν και σας ευχαριστούν. Προς το βραδάκι επανέρχονται στο μυαλό σας διάφορες σκέψεις για τη βδομάδα που ακολουθεί. Ίσως μάλιστα να σκεφτείτε για μία συνεργασία σας ότι δεν προχωρά όπως ελπίζατε μέχρι σήμερα και να τη διακόψετε.

Παρθένος

Δεν είναι απαραίτητο όλα να τα βλέπετε πρώτα από τη δύσκολη πλευρά τους. Το πρακτικό σας πνεύμα θα σας βγάλει από μία δύσκολη θέση και άνθρωποι θα σταθούν στο πλευρό σας ώστε να σας βοηθήσουν όπου και όταν τους χρειαστείτε. Μία ξαφνική είδηση μάλλον από το εργασιακό σας περιβάλλον θα σας ενθουσιάσει μετριάζοντας τα άγχη και την ανασφάλεια.

Ζυγός

Εντάξει μπορεί μερικά πράγματα να μην μπόρεσαν να γίνουν όπως θα τα επιθυμούσατε, δε σημαίνει όμως, ούτε αναβλήθηκαν, ούτε ότι κάπου φταίξατε και δε θα πραγματοποιηθούν ποτέ. Να θυμάστε ότι απλά, δεν έχει έρθει ακόμα η ώρα και η κατάλληλη στιγμή, ώστε να δείτε τις προσπάθειές σας να φέρνουν καρπούς. Μην απογοητεύεστε δεν είναι καλός σύμβουλος.

Σκορπιός

Μπορεί να υπάρχει ασάφεια και αβεβαιότητα στον εργασιακό σας χώρο, παρ’ όλα αυτά θα έχετε την εβδομάδα αυτή κάποια έκτακτα έσοδα, ή καθυστερούμενα χρήματα που σας οφείλουν και θα καταφέρετε να καλύψετε, τρέχουσες ανάγκες και υποχρεώσεις. Εάν ψάχνετε εργασία, τώρα μπορείτε να κάνετε τις επαφές σας με τα κατάλληλα άτομα που θα βοηθήσουν.

Τοξότης

Με δυναμισμό και αποφασιστικότητα θα τρέξετε τους επαγγελματικούς σας στόχους και φιλοδοξίες τις ημέρες αυτές. θα κάνετε επαφές και συνεργασίες, θα πάρετε πληροφορίες ή θα προσπαθήσετε να ενισχύσετε τις γνώσεις σας σε κάποιο εργασιακό αντικείμενο. Προσέξτε όμως τις ιδέες που σας προτείνουν κάποιοι “ειδικοί”, μπορεί να ακούγονται καλές αλλά ίσως δεν είναι.

Αιγόκερως

Οι πρώτες τρεις ημέρες της εβδομάδας αυτής, κρύβουν για σας μία επαγγελματική ευκαιρία, ικανή να ανατρέψει τη σκέψη σας σχετικά με το πως είχατε σκεφτεί να πορευτείτε επαγγελματικά. Ένα άνθρωπος που εμπιστεύεστε, συνεργάτης ή σύντροφός σας, σας δίνει την ιδέα να δοκιμάσετε σε ένα διαφορετικό εργασιακό πεδίο, πιο κοντά στις δεξιότητές σας.

Υδροχόος

Το παρελθόν θα επισκεφτεί την καθημερινότητά σας τις ημέρες αυτές, ειδικά τις πρώτες τρεις της εβδομάδας που ξεκινά. Ένα πρόσωπο από το χτες, που έπαιξε κάποτε σημαντικό ρόλο για τη ζωή σας επανέρχεται, σε μία περίοδο πολλών ανακατατάξεων και θα σας βοηθήσει. Τώρα αν είχατε κάποια όνειρα ή προσδοκίες και είχαν μείνει στη μέση δρομολογούνται.

Ιχθείς

Ταξίδια βγαίνουν στο δρόμο σας αγαπητοί φίλοι, όχι απαραίτητα αναψυχής αλλά μπορεί ακόμα και για επαγγελματικούς λόγους. Επαγγελματικά, ίσως να χρειαστεί να μετακινηθείτε, ή να κάνετε έστω και διαδικτυακά μία επαφή, όπου μπορεί να σας κάνει μία πρόταση συμφέρουσα, από οικονομικής άποψης. Οι μετακινήσεις όσο περνάει ο καιρός πληθαίνουν.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Μάιο του 2020

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (31/5/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα