Τελευταία πράξη στην τραγωδία του Augusta Bell

16:09 15/2/2016 - Πηγή: iPop

Η τελευταία πράξη στην τραγωδία του ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού που συγκλόνισε την χώρα. Το τελευταίο αντίο στον αξιωματικό του ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού και μέλος του μοιραίου ελικοπτέρου Augusta Bell, Ελευθέριο Ευαγγέλου, λένε σήμερα φίλοι και συγγενείς στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, στο Ίλιον.

Φίλοι και συγγενείς αποχαιρετούν τον ανθυπασπιστή του Πολεμικού Ναυτικού, Ελευθέριο Ευαγγέλου στην εξόδιο ακολουθία στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, στο Ίλιον.

Ο 36χρονος αξιωματικός, ήταν ένα από τα τρία μέλη του πληρώματος του

ελικοπτέρου Augusta Bell, το οποίο συνετρίβη στη νήσο Κίναρο στα Δωδεκάνησα, την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου.

Σε πένθος έχει βυθιστεί ολόκληρη η χώρα και το ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό, έπειτα από την απώλεια των τριών άτυχων αξιωματικών του, ενώ την ίδια στιγμή, αυτεπάγγελτη δικογραφία σχηματίζει η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σε βάρος ασυνείδητου, ο οποίος ανήρτησε σε προφίλ ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης, κείμενο με προσβλητικό και υβριστικό περιεχόμενο για τους τρεις αδικοχαμένους Αξιωματικούς του Πολεμικού Ναυτικού.

Υπενθυμίζουμε πως το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου, σε ιδιαίτερα φορτισμένο κλίμα, πραγματοποιήθηκε η κηδεία του υποπλοίαρχου Αναστάσιου Τουλίτση, κυβερνήτη του μοιραίου ελικοπτέρου ΑΒ-212, που συνετρίβη σε απόκρημνη πλαγιά της Κινάρου, στον ιερό ναό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, στη Μεταμόρφωση, ενώ την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου, φίλοι και συγγενείς αποχαιρέτησαν τον υποπλοίαρχο του μοιραίου ελικοπτέρου Augusta Bell, Κωνσταντίνο Πανανά, στην Άρια Ναυπλίου.

The post Τελευταία πράξη στην τραγωδία του Augusta Bell appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα