Τελευταία επεισόδια Αγγελικής: Κανείς δεν περιμένει αυτές τις εξελίξεις- Η ανακοίνωση του Alpha για το φινάλε

11:34 25/6/2021 - Πηγή: iPop

Τελευταία επεισόδια Αγγελικής: Πλησιάζει η στιγμή του μεγάλου φινάλε της δραματικής σειράς του Alpha και τα όσα θα δούμε δεν τα περιμένει κανείς.

Η Αγγελική θα σκάψει για να βρει το σημείο στο οποίο είναι θαμμένος ο πατέρας της, ενώ η Αθηνά και ο Δημήτρης ανησυχούν για τις αποκαλύψεις.

Ο γάμος της Κατερίνας και του Δημήτρη θα πάρει περίεργη τροπή, όταν εκείνη θα βρει ένα γράμμα που είχε γράψει ο Νικόλας στη Μαργαρίτα.

Στο τελευταίο επεισόδιο, οι εξελίξεις θα κορυφωθούν,

αφού ο Νικόλας θα βρεθεί τραυματισμένος στο νοσοκομείο να παλεύει για τη ζωή του, δεχόμενος μια σφαίρα που προοριζόταν για την Αγγελική. Η Αθηνά και ο Δημήτρης, σε πλήρες αδιέξοδο, ξέρουν ότι τους μένει μόνο μια λύση. Τι θα συμβεί όταν η Αγγελική θα πει όλη την αλήθεια στον Στέφανο;

Θυμίζουμε πως το τελευταίο επεισόδιο της Αγγελικής θα προβληθεί την Πέμπτη 1 Ιουλίου. Έχουν κυκλοφορήσει πολλά spoilers σχετικά με το φινάλε, ενώ και ο σεναριογράφος έχει κάνει ορισμένες αποκαλύψεις. Ωστόσο, ο Alpha με ένα tweet του μας προετοίμασε ότι στο φινάλε θα δούμε μια εξέλιξη ανατροπής που δεν έχει κυκλοφορήσει.

Ανακοινώνουμε επισήμως ότι το φινάλε περιλαμβάνει μια εξέλιξη ανατροπής που ΚΑΝΕΙΣ πέραν από αυτών που συμμετείχαν στο γύρισμα δεν γνωρίζει… #aggeliki

Αγγελική 28/06 Επεισόδιο 151

Η Αγγελική σκάβει μανιωδώς για να βρει αν εκεί που την οδήγησε, χωρίς να το ξέρει ο Δημήτρης, είναι θαμμένος ο πατέρας της μέχρι που ο Μιχάλης την πείθει να επιστρέψει στο σπίτι για να μην κινήσει υποψίες με την απουσία της μια τόσο σημαντική μέρα για την οικογένεια Αργυρού.

Η Αθηνά είναι ακόμα ανήσυχη για το ανθρώπινο οστό που βρέθηκε στο κτήμα από τους εργάτες, αλλά ο Δημήτρης την αγνοεί και ετοιμάζεται για τον γάμο όσο η Κατερίνα δέχεται απρόσμενα την επίσκεψη της Ιωάννας και της Σοφίας, οι οποίες αποφασίζουν να βάλουν στην άκρη τους ενδοιασμούς τους και να σταθούν στο πλευρό της Κατερίνας αυτή τη μέρα.

Η Χριστίνα αιφνιδιάζει το Νικόλα όταν πηγαίνει να τον βρει στο κτήμα για να του δώσει την απάντησή της. Η Τζένη καλεί την Αγγελική για να της πει το σχέδιό της και η Αγγελική την προειδοποιεί ότι με αυτό που έχει σκεφτεί κινδυνεύει και η ίδια, αλλά η Τζένη την καθησυχάζει λέγοντάς της ότι τα έχει φροντίσει όλα.

Όμως τα σχέδια της Τζένης τα γνωρίζει και ο Παύλος αφού παρακολουθεί στενά κάθε της κίνηση. Ο Δημήτρης και η Κατερίνα ανταλλάσσουν τους όρκους τους όταν ο Μιχάλης με τον Αποστόλη ανακαλύπτουν κάτι που δεν περίμεναν.

Αγγελική 29/06 Επεισόδιο 152

Η Κατερίνα βρίσκει το γράμμα που είχε γράψει ο Νικόλας στη Μαργαρίτα και συνειδητοποιεί για πρώτη φορά την αλήθεια για το Δημήτρη και τους Αργυρούς. Η δεξίωση του γάμου διαλύεται και η Κατερίνα τρέπεται σε φυγή. Η Αθηνά προσπαθεί να κρατήσει τις ισορροπίες αλλά ο Στέφανος επιμένει να ζητάει απαντήσεις. Την ίδια στιγμή η Σοφία αποφασίζει να λύσει μια για πάντα το θέμα με τον Ανδρέα ανοίγοντας του όλα τα χαρτιά της.

Αγγελική 30/06 Επεισόδιο 153

Ο Δημήτρης στην προσπάθεια του να σταματήσει την Κατερίνα απ’ το να φύγει, την ναρκώνει. Όταν η Αγγελική αποκαλύπτει στον Δημήτρη τι έχουν βρει, ο Δημήτρης καταλαβαίνει ότι δεν του μένει άλλη επιλογή παρά να πάρει την Αθηνά και να το σκάσουν. Ο Παύλος, αφού καταλαβαίνει ότι μετά από αυτό που έκανε η Τζένη όλα έχουν τελειώσει, προσεγγίζει την Σοφία θέλοντας να της μιλήσει για μια τελευταία φορά.

Όσα αποκάλυψε ο σεναριογράφος της Αγγελικής για το τέλος της σειράς!

Αγγελική 01/07 Επεισόδιο 154

Ο Νικόλας τραυματίζεται σοβαρά από τη σφαίρα που προοριζόταν για την Αγγελική και παλεύει για τη ζωή του. Η αστυνομία φτάνει στο κτήμα και ο Δημήτρης με την Αθηνά καταλαβαίνουν ότι πλέον τους μένει μόνο μία λύση. Αφού όλα τελειώνουν, η Αγγελική πιάνει τον Στέφανο για να του ξεκαθαρίσει τα πάντα. Η αντίδραση του την εκπλήσσει.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Τελευταία επεισόδια Αγγελικής: Κανείς δεν περιμένει αυτές τις εξελίξεις- Η ανακοίνωση του Alpha για το φινάλε εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα