Καλοκαίρι σημαίνει βούτυρο και σπιτική μαρμελάδα σε ψωμί! Φτιάχνουμε τη δικιά μας μαρμελάδα με cranberries

17:27 24/6/2021 - Πηγή: iPop

Το πρωινό πρέπει να είναι το πιο θρεπτικό γεύμα της ημέρας! Γι’ αυτό κι εμείς σήμερα φτιάχνουμε την πιο νόστιμη μαρμελάδα για το ψωμάκι σου. Η συνταγή για μαρμελάδα με cranberries που θα κάνει το πρωινό σου λίγο καλύτερο.

Αν έχεις βαρεθεί κι εσύ να τρως τα ίδια και τα ίδια για πρωινό, ήρθε η ώρα να δοκιμάσεις αυτή τη συνταγή για μαρμελάδα με cranberries που θα μπορείς να απλώσεις στο ψωμάκι σου.

Τι θα χρειαστείς;2 κουταλιές της σούπας βούτυρο λιωμένο2 κουταλιές της σούπας λάδι340 γραμμάρια cranberries2 κουταλιές της σούπας βαλσάμικο1/2 φλιτζάνι
ζάχαρη1 κουταλιά της σούπας δεντρολίβανο110 γραμμάρια κρεμώδες, μαλακό τυρί τύπου cream brieΠώς θα τη φτιάξεις;Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200 βαθμούς.Σε ένα μικρό μπολ, ανακατεύουμε μαζί το βούτυρο με το λάδι και απλώνουμε στο ψωμάκι μας ενώ τα ακουμπάμε σε μια λαδόκολλα.Σε ένα δεύτερο μικρό μπολ, ανακατεύουμε μαζί τα cranberries, το βαλσάμικο, τη ζάχαρη και το δεντρολίβανο. Τα απλώνουμε σε μια λαδόκολλα.Στη συνέχεια, τοποθετούμε τα cranberries στον φούρνο κι αφήνουμε για περίπου 5 λεπτά. Μετά προσθέτουμε και τη μπαγκέτα μας. Ψήνουμε για ακόμη 6 λεπτά και στη συνέχεια αλλάζουμε πλευρά για περίπου 4-6 λεπτά, μέχρι να πάρει χρώμα και να γίνει τραγανή.Σε αυτό το σημείο, τα cranberries πρέπει να βγάλουν το χυμό τους και στη συνέχεια τα αφαιρούμε από τον φούρνο μαζί με τη μπαγκέτα.Πάνω από κάθε ψωμάκι βάζουμε λίγο κρεμώδες τυρί και μια κουταλιά από το μείγμα με τα cranberries.

Η πιο εύκολη συνταγή για μαρμελάδα φράουλα!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Καλοκαίρι σημαίνει βούτυρο και σπιτική μαρμελάδα σε ψωμί! Φτιάχνουμε τη δικιά μας μαρμελάδα με cranberries εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα