Τα travel hacks του TikTok που θα σε σώσουν στο επόμενο ταξίδι σου με το αεροπλάνο

14:45 7/11/2021 - Πηγή: iPop

Με τα περισσότερα σχέδια διακοπών να ακυρώνονται (ή να αναβάλλονται) το 2020 λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, πολλά άτομα κάνουν κράτηση για ταξίδια ή/και σχεδιάζουν την επόμενη περιπέτειά τους. Αλλά ένα πράγμα που μπορεί να κάνει τις διακοπές σου λίγο λιγότερο ευχάριστες είναι μια κακή εμπειρία στο αεροπλάνο. Οι παροχές, η θέση και οι τιμές τις πτήσεις είναι πολύ σημαντικά στοιχεία όταν θες να έχει ένα άνετο και αξέχαστο ταξίδι. Αυτά είναι μερικά tips του TikTok για ταξίδι με το

αεροπλάνο που θα σε βοηθήσουν να απολαύσεις την εμπειρία στο έπακρο.

4+1 top προορισμοί για solo travellers! Ήρθε η στιγμή να τολμήσεις το μοναχικό ταξίδι που τόσο φοβόσουν

Travel hacks του TikTok για πιο άνετο ταξίδι

Πάρε δωρεάν ποτά στην επόμενη πτήση σου

Ενώ οι περισσότερες αεροπορικές εταιρείες προσφέρουν δωρεάν αναψυκτικά (σόδα, νερό, τσάι και καφές), συνήθως πρέπει να πληρώσετε για τα αλκοολούχα ποτά από την τσέπη σας. Ευτυχώς, η Kat αποκάλυψε πώς μπορείς να κερδίσεις ένα δωρεάν ποτό στο επόμενο ταξίδι σου. Εάν κάθεσαι στη θέση σου και η οθόνη, ο κλιματισμός ή κάτι άλλο είναι χαλασμένο και οι αεροσυνοδοί δεν μπορούν να το φτιάξουν, οι αεροσυνοδοί έχουν τη δυνατότητα να σου προσφέρουν δωρεάν ποτά για να αναπληρώσουν την ταλαιπωρία.

Να χρησιμοποιείς πάντα την λειτουργία ανώνυμης περιήγησης όταν αναζητάς πτήσεις

Σύμφωνα με αρκετούς χρήστες του TikTok, θα πρέπει πάντα να χρησιμοποιείς τη λειτουργία ανώνυμης περιήγησης όταν αναζητάς τις καλύτερες προσφορές πτήσεων. Γιατί; «Οι αεροπορικές εταιρείες αυξάνουν την τιμή όταν βλέπουν ότι έχετε ψάξει για μια πτήση επανειλημμένα», δημοσίευσε ο χρήστης του TikTok @theprofessionaltraveler. Επιπλέον, συνήθως θα βρεις τις φθηνότερες πτήσεις έξι εβδομάδες πριν από την αναχώρησή σου. Επομένως, δεν πρέπει να κάνεις κράτηση πτήσης πολύ νωρίς ή πολύ αργά.

Συμβουλές για την αποφυγή της ναυτίας κατά την πτήση

Ακόμη και ο πιο έμπειρος ταξιδιώτης μπορεί, δυστυχώς, να ταλαιπωρηθεί από λίγη ναυτία ενώ βρίσκεται στο αεροπλάνο. Ο χρήστης του TikTok @whereiwandered, ο οποίος είναι αεροσυνοδός, πρόσφερε στους θεατές μερικές συμβουλές για το πώς να αποφύγουν το αίσθημα ανησυχίας. Στο βίντεο, πρότεινε στους επιβάτες να κάθονται όσο το δυνατόν πιο κοντά στο μπροστινό μέρος του αεροπλάνου, επειδή το πίσω μέρος του αεροσκάφους τείνει να έχει περισσότερες αναταράξεις. Μπορείς επίσης να μασήσεις ταμπλέτες τζίντζερ ή να ζητήσεις μπύρα τζίντζερ.

Ποτέ μην πίνεις νερό αεροπλάνου, σύμφωνα με μια αεροσυνοδό

«Μην καταναλώνετε ποτέ κανένα υγρό που δεν βρίσκεται σε κουτάκι ή μπουκάλι», είπε η χρήστης του TikTok Kat στους ακόλουθούς της. «Αυτές οι δεξαμενές νερού δεν καθαρίζονται ποτέ». Ως εκ τούτου, η Kat συνιστά να μην πίνεις ούτε τον καφέ ή το τσάι επειδή προέρχονται από την ίδια δεξαμενή νερού.

Απόφυγε να πληρώσεις επιπλέον για τις αποσκευές σου

Εάν έχεις πέσει ποτέ προσωπικά θύμα του ορίου βάρους παραδοτέων αποσκευών, δεν είσαι ο μόνος. Οι αεροπορικές εταιρείες εφαρμόζουν διάφορες πολιτικές όσον αφορά τον αριθμό των αποσκευών που μπορεί να φέρει ένα άτομο σε ένα αεροπλάνο. Και όσο περισσότερα πράγματα έχεις, τόσο πιο ακριβή θα γίνεται η ταξιδιωτική σου εμπειρία.

Η χρήστης του TikTok @melanatedadventures αποκάλυψε ότι βάζει τα ρούχα της σε μια μαξιλαροθήκη επειδή “τα μαξιλάρια είναι δωρεάν” στο αεροπλάνο. Επομένως, έχεις επιπλέον χώρο αποθήκευσης για τα ρούχα σου και μπορείς να είσαι άνετα στην πτήση.

@melanatedadventures Pillows are free #travelhack #overpacker #travel ♬ original sound – melanated_adventures

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Τα travel hacks του TikTok που θα σε σώσουν στο επόμενο ταξίδι σου με το αεροπλάνο εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα