Ποια είναι τα 3 ζώδια που θα ερωτευτούν κατά τη διάρκεια της Σελήνης στο Τετράγωνο του Ποσειδώνα από τις 7 Νοεμβρίου 2021;

20:16 6/11/2021 - Πηγή: iPop

Η Σελήνη στο Τετράγωνο του Ποσειδώνα πλησιάζει και υπάρχει μια ενδιαφέρουσα κατάσταση κατά τη διάρκειά της. Φυσικά αναφέρομαι στα 3 ζώδια τα οποία θα γνωρίσουν τον έρωτα της ζωής τους, θα ανέβει η διάθεσή τους και θα αισθανθούν επιτέλους δυνατά!

Η ιδέα του να χαθείς στην αγάπη κατά τη διάρκεια της Σελήνης στο Τετράγωνο του Ποσειδώνα είναι μια αρκετά εύκολη ιδέα! Αυτή η διέλευση έχει επίσης την ασυνήθιστη

ικανότητα να αντικατοπτρίζει αυτό που πιστεύεις ότι είσαι, αλλά με θετικό τρόπο. Αυτό σημαίνει ότι στην ερωτική σου φαντασίωση είσαι όμορφη και ελεύθερη.

Και έτσι, κάποιοι από εσάς θα χαθείτε στην αγάπη, ξεκινώντας από τις 7 Νοεμβρίου, όταν όλα θα φαίνονται πιθανά και τίποτα δεν θα μπορέσει να σας χαλάσει την διάθεση. Θα υπάρχουν αισθήματα αυτοπεποίθησης και αγάπης και σκοπός είναι να απολαύσετε την κάθε στιγμή.

Σελήνη στο Τετράγωνο του Ποσειδώνα: Τα ζώδια που ερωτεύονται από τις 7 Νοεμβρίου 2021Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Εσείς οι Παρθένοι ξέρετε ότι είστε πολύ ευάλωτοι και γι’ αυτό ενεργείτε αμυντικά — ειδικά όταν πρόκειται για την αγάπη. Προβλέπετε την απόρριψη με αποτέλεσμα να απομακρύνεστε από τον πόνο.

Κατά τη διάρκεια της Σελήνης στο Τετράγωνο του Ποσειδώνα, θα κολλήσετε τόσο πολύ με ένα άλλο άτομο που δεν θα ξέρετε καν τι ήταν αυτοί οι αρχικοί αμυντικοί μηχανισμοί που είχατε μέχρι τώρα. Είστε πρόθυμοι να πέσετε βαθιά στον λάκκο της αγάπης! Θα χαθείτε τόσο βαθιά στην αγάπη, που δε θα θέλετε ποτέ να σας βρουν!

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Όταν η αγάπη είναι μια φαντασίωση, όπως και για εσάς τους Υδροχόους, αυτή τη στιγμή, σε αυτό το σημείο της ζωής σας, θα παρατηρήσετε μία εκπληκτική ύπαρξη που θα γίνει πιο έντονη κατά τη διάρκεια της Σελήνης στο Τετράγωνο του Ποσειδώνα.

Είσαι από τους ανθρώπους που βρίσκεις πρώτα την αγάπη στο μυαλό σου και τη διαμορφώνεις πρώτα εκεί γι’ αυτό και δυσκολεύεσαι να βρεις τον έρωτα. Αυτές τις μέρες, όμως, θα έρθει ένα άτομο στη ζωή σου και θα σου ταρακουνήσει όλες τις συνήθειες.

Ιχθύς (19 Φεβρουαρίου – 10 Μαρτίου)

Αν υπάρχει ένα πράγμα για σένα, Ιχθύ, είναι η ικανότητά σου να δρας πάντα με την αυτοπεποίθησή σου. Κατά τη διάρκεια της Σελήνης στο Τετράγωνο του Ποσειδώνα., όχι μόνο θα αισθανθείς καλά με τον εαυτό σου, αλλά θα τραβήξεις επιτέλους την προσοχή του προσώπου που σου άρεσε εδώ και καιρό.

Οι επόμενες ημέρες θα είναι γεμάτες αγάπη κι έρωτα για σένα και επιτέλους θα νιώσεις ερωτευμένος μετά από καιρό. Επιτέλους, δε θα σε ενδιαφέρει τι θα πουν οι άλλοι ούτε τι σκέφτονται. Τώρα είσαι εσύ και ο άνθρωπός σου.

Είσαι χαμένος στην αγάπη και κολυμπάς σε αυτήν, πλατσουρίζεις σαν ψάρι. Όλα είναι τόσο καλά επιτέλους στη ζωή σου! Απόλαυσέ το!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ποια είναι τα 3 ζώδια που θα ερωτευτούν κατά τη διάρκεια της Σελήνης στο Τετράγωνο του Ποσειδώνα από τις 7 Νοεμβρίου 2021; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα