“Έγκλημα τον Αύγουστο”: Μπορεί το καλοκαίρι να τελείωσε αλλά ένα πτώμα ψάχνει τον δολοφόνο του

12:32 7/11/2021 - Πηγή: iPop

Εάν είσαι λάτρης των αστυνομικών μυθιστορημάτων είναι βέβαιο ότι θα βρεις διαμάντια στην Ελληνική Μυθοπλασία. Ένα τέτοιο διαμάντι είναι και το βιβλίο της Δήμητρας Καντεράκη “Έγκλημα τον Αύγουστο” το οποίο θα σε γυρίσει για λίγο στις ζεστές μέρες του καλοκαιριού. Για λίγο όμως, καθώς ένα έγκλημα έρχεται να ταράξει τα “ήρεμα νερά” στο θέρετρο του Αγίου Αθανασίου όπου παραθερίζουν ανέμελα οι οικογένειες των στρατιωτικών.

Αναπνοή: Εσύ πόσες πραγματικές ανάσες πήρες σήμερα;

“Έγκλημα τον Αύγουστο”: Μια δολοφονία θα ταράξει τα “ήρεμα νερά”

Τρεις

οικογένειες επέλεξαν για άλλη μια φορά το θέρετρο του Αγίου Αθανασίου για να περάσουν την ολιγοήμερες διακοπές του καλοκαιριού. Όλα εκτυλίσσονταν ήρεμα και μόνο οι προσωπικές δυσκολίες που αντιμετώπιζε κάθε ζευγάρι με τα παιδιά του επισκίαζαν αμυδρά το χαλαρό κλίμα στις παραθαλάσσιες κατοικίες. Όταν όμως ο Στρατηγός Μυλωνάς βρίσκεται νεκρός στην βεράντα του οικήματός του, οι ισορροπίες στις ζωές των πρωταγωνιστών θα αλλάξουν για πάντα.

Γυναίκα ψάχνει…την ψυχή της

Έγκλημα τον Αύγουστο

Μια οπή στον λαιμό του στρατηγού και μια κηλίδα αίματος κινούν τις υποψίες και ξεκινά η αναζήτηση του δολοφόνου, του ανθρώπου που ήθελε τον Στρατηγό νεκρό. Τις έρευνες αναλαμβάνει ο υπολοχαγός Βεντίρης και μέσα από συζητήσεις και ανακρίσεις οδηγείται σε απρόσμενες αποκαλύψεις που θα ταράξουν όλα τα μέλη των οικογενειών που παραθερίζουν. Ποιος ήθελε τον Στρατηγό νεκρό; Πόσοι και γιατί ανακουφίστηκαν από τον θάνατό του;

Ένα βιβλίο που διαβάζεται με την ανάσα κομμένη και την αγωνία να βρεθεί ο δολοφόνος. Καθώς περνάς τις σελίδες του εύκολα κάνεις τα δικά σου πιθανά σενάρια για τον θύτη, τις αιτίες που τον οδήγησαν να αφαιρέσει την ζωή του θύματος αλλά και τον ρόλο όλων των υπόλοιπων πρωταγωνιστών που ο καθένας έχει το δικό του μερίδιο ευθύνης στην ιστορία. Η Δήμητρα Καντεράκη δημιούργησε το πρώτο της αστυνομικό μυθιστόρημα και αφού το διαβάσεις θα πειστείς πως πρέπει σίγουρα να ακολουθήσει και δεύτερο. Καλή ανάγνωση!

Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις “Πηγή”.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο “Έγκλημα τον Αύγουστο”: Μπορεί το καλοκαίρι να τελείωσε αλλά ένα πτώμα ψάχνει τον δολοφόνο του εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα