Τα σημάδια αυτά δείχνουν ότι σ’ έχει ερωτευτεί

10:39 29/4/2017 - Πηγή: iPop

Οι άνδρες δεν είναι οι καλύτεροι στην έκφραση των συναισθημάτων τους. Δεν είναι ότι δεν μπορούν να μιλάνε για τα συναισθήματά τους, απλά δεν τα σκέφτονται πολύ συχνά. Τις περισσότερες φορές δεν γνωρίζουν καν πως νιώθουν. Αλλά υπάρχει ακόμα ελπίδα καθώς κάποια σημάδια από την συμπεριφορά του σου αποκαλύπτουν αν είναι ερωτευμένοι μαζί σου.

Παρακάτω 5 σημάδιαΣου στέλνει «χαζά» μηνύματα

Όσο πιο χαζό είναι το μήνυμα, τόσο πιο ερωτευμένος είναι. Για παράδειγμα, εάν σου στέλνει για να σου πει ότι πίνει μαργαρίτα ή ότι είδε μόλις μια γάτα που μοιάζει με τη δική σου, τότε ναι σε έχει ερωτευτεί.

Αυτό που λέει πραγματικά είναι: «Θυμάμαι ότι είπες ότι σου αρέσουν οι μαργαρίτες» και «δεν με νοιάζει καν ότι η γάτα σου μισεί τους άνδρες».

Σε παίρνει συνέχεια τηλέφωνο

Υπάρχουν τρεις λόγοι για τους οποίους ο άνδρας παραλαμβάνει το τηλέφωνο: Για εργασία, για έκτακτες ανάγκες, για να ακούσει τη φωνή κάποιου. Και αν δεν είσαι συνεργάτης, τότε είναι η φωνή σου που τον ενδιαφέρει. Αυτό είναι ένα αληθινό σημάδι του έρωτα.

Σταματάει να παίρνει πολλά μηνύματα από τους άλλους

Έτσι, αν σταματήσει να στέλνει μηνύματα, σημαίνει ότι το έκανε για εσένα.

Σε ρωτάει στιλιστικές συμβουλές

«Τι πρέπει να γράψω στην κάρτα γενεθλίων του αδερφού μου;» «Τα παπούτσια αυτά φαίνονται καλά με αυτά τα παντελόνια;» «Τι χρώμα πουλόβερ πρέπει να αγοράσω για το σκυλί μου;» Αυτές είναι όλες οι ερωτήσεις που οι άντρες ρωτούν μόνο αν είναι μεθυσμένοι με ορμόνες αγάπης.

Oι φίλοι του τον πειράζουν συνέχεια

Κανείς δεν γνωρίζει το αγόρι σου καλύτερα από τους φίλους του. Οι φίλοι του κάνουν κατανοητές παρατηρήσεις σχετικά με τις μικρές αλλαγές στην συμπεριφορά του, που έχει κάνει τον τελευταίο καιρό.

The post Τα σημάδια αυτά δείχνουν ότι σ’ έχει ερωτευτεί appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα