Τα shows που ξεχώρισαν στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου

19:31 21/9/2019 - Πηγή: iPop
Ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας της μόδας και συνεπώς η προσοχή των απανταχού fashionista στρέφεται στις τέσσερις μητροπόλεις, τους σχεδιαστές και τους street stylers που αναδεικνύουν κάθε φορά τις τάσεις της σεζόν σε ρούχα, αξεσουάρ και ομορφιά.

Τη σκυτάλη μετά τη Νέα Υόρκη και το Λονδίνο έλαβε η Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου, όπου οι διάσημοι ιταλικοί οίκοι παρουσίασαν τις επιδείξεις τους για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020. Ποιες ήταν οι επιδείξεις που μας τράβηξαν την προσοχή; Αυτή του Moschino

που μετέτρεψε τα μοντέλα του σε ζωντανούς πίνακες του Πικάσο, αυτή της Max Mara που ήταν η επιτομή του μινιμαλισμού, καθώς επίσης και τις πάντα ονειρικές δημιουργίες της Alberta Ferretti.

Τι ξεχωρίσαμε απ’ την Εβδομάδα Μόδας του ΜιλάνουMax Mara

Οι φήμες θέλουν τον επόμενο James Bond να είναι γυναίκα κι εάν όντως κάτι τέτοιο ισχύει, τότε θα χαιρόμασταν πολύ να δούμε την πράκτορα 007 με τα ρούχα που είδαμε στην τελευταία πασαρέλα του οίκου Max Mara. Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου Ian Griffiths στο backstage του show μιλούσε για τη σειρά του BBC, “Killing Eve” και την δημιουργό του Phoebe Waller-Bridge, της οποίας δήλωσε ότι είναι fan. Σημειώνεται ότι η ίδια θα συμμετέχει και στο σενάριο της νέας ταινίας του James Bond. Όσον αφορά την επίδειξη, σε αυτή είδαμε τη Candice Swanepoel, Gigi Hadid και Doutzen Kroes να κάνουν πασαρέλα φορώντας παραλλαγές ενός γκρι κοστουμιού, ενώ στις υπόλοιπες εμφανίσεις ξεχώρισαν τα παστέλ, camel και χακί χρώματα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Max Mara (@maxmara) στις 19 Σεπ, 2019 στις 2:34 μμ PDT

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Max Mara (@maxmara) στις 20 Σεπ, 2019 στις 8:48 μμ PDT

Fendi

Πρόκειται για την πρώτη συλλογή του ιταλικού οίκου μετά τον θάνατο του σπουδαίου Karl Lagerfeld και η καλλιτεχνική του διευθύντρια Silvia Venturini Fendi σήμανε την νέα εποχή για τον Fendi. Η συλλογή είχε κι αυτή πολλά στοιχεία εμπνευσμένα απ’ τη δεκαετία του ’70, floral τυπώματα και workwear κομμάτια που θα μπορούσαμε να φορέσουμε στο γραφείο!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fendi (@fendi) στις 20 Σεπ, 2019 στις 5:07 πμ PDT

Etro

Η Veronica Etro παρουσίασε την πιο boho συλλογή στο Μιλάνο, με τα μοντέλα να περπατάνε ξυπόλυτα στην πασαρέλα και να φοράνε κλασικά ανδρικά πουκάμισα που αγαπάμε. «Αυτή η σεζόν είναι ένας φόρος τιμής στην ανεξαρτησία, τη δυναμικότητα και τις γυναίκες με πάθος και τον ουρανό ως το μόνο τους όριο».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ETRO (@etro) στις 21 Σεπ, 2019 στις 12:02 πμ PDT

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Doutzen Kroes (@doutzen) στις 20 Σεπ, 2019 στις 8:47 πμ PDT

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ETRO (@etro) στις 20 Σεπ, 2019 στις 1:36 μμ PDT

Moschino

Μια απ’ τις πιο εντυπωσιακές επιδείξεις που είδαμε στο Μιλάνο ήταν κι αυτή του Jeremy Scott για τον οίκο Moschino. Η έμπνευση ήταν ο Πικάσο και οι δημιουργίες του σχεδιαστή, τα αξεσουάρ, αλλά και τα beauty looks των μοντέλων ήταν όλα σαν να είχαν βγει από πίνακα ζωγραφικής. Τα μοντέλα περπατούσαν στους ήχους των τραγουδιών της Rosalía και αυτή η επίδειξη ήταν ίσως η καλύτερη του Jeremy Scott που έχουμε δει μέχρι σήμερα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Moschino (@moschino) στις 20 Σεπ, 2019 στις 7:32 πμ PDT

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Moschino (@moschino) στις 19 Σεπ, 2019 στις 6:24 μμ PDT

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Moschino (@moschino) στις 20 Σεπ, 2019 στις 12:40 μμ PDT

Alberta Ferretti

Η παλέτα που επέλεξε η Alberta Ferretti για τη συλλογή της για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020 ήταν αυτή στα χρώματα του ουράνιου τόξου και με τις ’70s επιρροές που μαρτυρούν ότι η σχεδιάστρια πιθανότατα να λάτρεψε κι εκείνη την νέα ταινία του Quentin Tarantino Once Upon a Time in Hollywood, όσο κι εμείς. Παρόλα αυτά, οι αγαπημένες μας δημιουργίες από αυτή τη συλλογή δεν ήταν άλλες απ’ τα ονειρεμένα φορέματα στις αποχρώσεις του μπλε και του μαύρου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alberta Ferretti (@albertaferretti) στις 18 Σεπ, 2019 στις 1:39 μμ PDT

Διάβασε ακόμη:

Η τάση στα νύχια που ξεχώρισε στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης

Photo: Instagram/@lifeandstyleweekly via WWD/Shutterstock

Το άρθρο Τα shows που ξεχώρισαν στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα