Αυτοί θα είναι οι παρουσιαστές του «The Voice»

16:57 21/9/2019 - Πηγή: iPop

Μεγάλη ήταν η έκπληξη όλων όταν δύο ονόματα που ήταν άμεσα συνδεδεμένα με το «The Voice» ανακοίνωσαν την αποχώρηση τους. Ποιοι θα είναι οι νέοι παρουσιαστές του «The Voice» και ποιος θα κάτσει στη θέση του τέταρτου κριτή;

Πιο συγκεκριμένα, μετά την αποχώρηση πρώτα του Γιώργου Καπουτζίδη απ’ τη παρουσίαση του ριάλιτι τραγουδιού και στη συνέχεια του Κωστή Μαραβέγια απ’ την επιτυχημένη «παρέα» των τεσσάρων κριτών, όλοι αναρωτιόμασταν ποιοι θα πάρουν τη θέση τους.

Κι ενώ κατά καιρούς έχουν γραφτεί κι ακουστεί πολλά, φαίνεται ότι οι ιθύνοντες

του ΣΚΑΪ κατέληξαν στα νέα πρόσωπα που θα δούμε στο show αυτής της τηλεοπτικής σεζόν.

Ποιοι θα είναι οι νέοι παρουσιαστές του «The Voice»;

Μετά το «όχι» της Τάμτα για την παρουσίαση του «The Voice», ο ΣΚΑΪ και η Acun Medya κατέληξαν σε ένα δίδυμο παρουσιαστών που θα είναι ο Γιώργος Λιανός και η Χριστίνα Μπόμπα.

Μάλιστα, η συγκεκριμένη πληροφορία μεταδόθηκε και κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Μαζί σου το Σαββατοκύριακο» της Τατιάνας Στεφανίδου.

Όσον αφορά την κριτική επιτροπή, φέρεται ότι στην καρέκλα του Κωστή Μαραβέγια θα κάτσει τελικά η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, ενώ προηγούμενες πληροφορίες ανέφεραν ότι το «ναι» είχε πει και ο Γιώργος Μαζωνάκης.

Όπως κι εάν έχει, το μόνο σίγουρο είναι ότι τα γυρίσματα για τη φάση των blind auditions ξεκινούν από τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου και στις καρέκλες των coaches επιστρέφουν ο Σάκης Ρουβάς, η Έλενα Παπαρίζου και ο Πάνος Μουζουράκης.

Διαβάστε ακόμη:

Τέλος το The Voice για τον Μαραβέγια | Η ανάρτησή του στο Instagram

Το άρθρο Αυτοί θα είναι οι παρουσιαστές του «The Voice» εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα