Τα plus size κορίτσια «καταλαμβάνουν» και την Βρετανική Vogue! (Extra: styling tips για plus size girls!)

17:47 5/12/2016 - Πηγή: iPop

Τα plus size κορίτσια «καταλαμβάνουν» και την Βρετανική Vogue και αυτό κατά την άποψη μας είναι μία μεγάλη νίκη απέναντι… στο αυτονόητο! Η Ashley Graham ποζάρει στο νέο εξώφυλλο της Vogue UK και εμείς μαζέψαμε τα καλύτερα Fashion tips που μας έχει διδάξει για plus

size girls!

Η βρετανική Vogue επέλεξε την Ashley Graham για το πρώτο plus-size εξώφυλλό της και αυτό από μόνο του αποτελεί σπουδαίο γεγονός, καθώς η Vogue από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας της επιλέγει για τα εξώφυλλα της γυναίκες size 0. Η φωτογράφιση φέρει την υπογραφή του θρυλικού Patrick Demarchelier και θα κοσμήσει το πρώτο εξώφυλλο της Βρετανικής Vogue για το 2017.

Να σημειωθεί πως μέσα στο άρθρο με τίτλο «Γιατί η Ashley είναι το κορίτσι μας» η Vogue εξηγεί πως το μέγεθος του μοντέλου δεν ήταν ο λόγος που επιλέχθηκε.

Έχει ευχέρεια λόγου, απόψεις που αξίζει να τις ακούσεις και μια μεταδοτική ενέργεια που επιβεβαιώνεται από όλους όσους έχουν δουλέψει μαζί της

Σημείωση:

Στην εισαγωγή του άρθρου μιλάμε για το «αυτονόητο» καθώς σε έναν κόσμο όπου η μέση γυναίκα δεν φοράει size 0 και οι καμπύλες είναι μέρος της καθημερινότητας μας, αυτή η είδηση δεν θα έπρεπε να θεωρείται καν είδηση! Απλά σαν κόσμος έχουμε πολλά ακόμα να μάθουμε για να γίνουμε πολιτισμένοι!

Τα styling tips για plus size girls της Ashley Graham:Όλα ξεκινούν με μια ισχυρή βάση. «Βρες το ιδανικό σουτιέν για να δημιουργήσεις την τέλεια σιλουέτα. Το σύνθημά μου είναι «Όλα ξεκινάνε από το σουτιέν». Επιπλέον, μπορείς να δείχνεις τα εσώρουχα σου μέσα από τα ρούχα, και κάπως έτσι θα νιώσεις ακόμα πιο σέξι!»Μην σκέφτεσαι τους συμβατικούς κανόνες στυλ. «Δείξε τα εσώρουχα σου. Φόρα λευκό με λευκό. Φόρα φούστες πάνω από το γόνατο, ακόμα και αν έχεις κυτταρίτιδα, άλλωστε όλες έχουμε».Ξεπέρνα το θέμα της κυτταρίτιδας! «Πάντα μου έλεγαν ότι δεν θα μπορέσω ποτέ να βάλω μετάξι καθώςέχω κυτταρίτιδα και θα φαίνεται. Μάντεψε… φοράω μεταξωτά όλη την ώρα!»Σταμάτα να βάζεις ζώνη στα πάντα. «Μου αρέσουν τα φαρδιά ρούχα. Τα curvy κορίτσια μπορούν να δείχνουν εκθαμπωτικές ακόμα και με πιο χαλαρά ρούχα. Δεν χρειάζεται πάντα να φορούν στενά ρούχα για να μην προσθέσουν επιπλέον όγκο. Το κόλπο που χρησιμοποιώ εγώ είναι ότι αν φοράω ένα φαρδύ top από κάτω θα το συνδιάσω με κάτι στενό και το αντίστροφο».Φόρα crop top. «Αγαπώ τα crop tops! Αν δεν έχεις φορέσει crop top, πρέπει να το δοκιμάσεις σε συνδυασμό με μια φούστα ή παντελόνι μεσάτο για να κρατήσει το στομάχι εκεί που πρέπει. Συμβουλή μου είναι ο αφαλός να καλύπτεται πάντα καθώς η «προβληματική περιοχή» είναι χαμηλά στο στομάχι μου».Δοκίμασε τζιν καμπάνα. «Προσπάθησε να εξισορροπήσεις το look βάζοντας κάτι πιο στενό στο πάνω μέρος καθώς θα έχεις κάτι φαρδύ στο κάτω!»Ισορρόπησε τις αναλογίες του σώματός σου. «Αν έχεις μεγάλη περιφέρεια ένα τζιν καμπάνα ή μια φούστα σε σχήμα Α θα εξισορροπήσεικαλύτερα την σιλουέτα σου από ότι ένα skinny cut τζιν»Αν έχεις πλούσιο στήθος ΔΕΙΞΤΟ! «Το να φορέσεις ένα ζιβάγκο μπλουζάκι θα «μπουκώσει» την εικόνα και θα σου δώσει περισσότερο όγκο στο πάνω μέρος του σώματός σου από ότι ένα ρούχο που αφήνει ακάλυπτη την περιοχή του στέρνου -ακόμα και ένα V-neck είναι καλύτερο!»Δεν σου αρέσουν τα χέρια σου; Κανένα πρόβλημα! «Αν δεν σου αρέσουν τα μπράτσα σου και τα θέλεις καλυμένα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.. απλά θα πρέπει να δείξεις πόδια!»Αν δεν έχεις μέση, δημιούργησε την! «Η δημιουργία μιας μέσης είναι το κλειδί για οποιοδήποτε σωματότυπο. Επέλεξε ρούχα που έχουν δώσει από μόνα τους έμφαση στη μέση ή φόρεσε μία ζώνη».Επέλεξε το σωστό ύφασμα! «Τα πιο λεπτά υφάσματα τα οποία έχουν ελαστικότητα είναι φίλοι σου! Κολλητοί φίλοι σου πρέπεινα γίνουν υφάμσατα όπως το neoprene και το spandex».Και μία συμβουλή από εμάς!

ΜΗΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ!

Βασικότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν τα plus size κορίτσια είναι ότι φοβούμενα τα επικριτικά βλέμματα των πωλητριών επιλέγουν να μην πάνε για ψώνια ή να πάρουν βιαστικά το πρώτο ρούχο το οποίο απλά τους μπαίνει… ΜΗΝ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΟ ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΠΩΛΗΤΡΙΑ! Το θέμα είναι να είσαι καλά με τον εαυτό σου ότι σωματότυπο και να έχεις!!

The post Τα plus size κορίτσια «καταλαμβάνουν» και την Βρετανική Vogue! (Extra: styling tips για plus size girls!) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα