Τα πιο διαδεδομένα extreme sports καλοκαιριού

12:31 10/8/2014 - Πηγή: iPop

Βρίσκεσαι στη θάλασσα και κάπου μέσα βλέπεις σκάφη να σέρνουν κόσμο, αετούς να πετάνε (με ανθρώπους πάνω τους), jet ski να σχίζουν τα κύματα και δεν ξέρεις ποιο να πρωτο-διαλέξεις να κάνεις; Σου φτιάξαμε λίστα με τα πιο διαδεδομένα extreme sports καλοκαιριού για να διαλέξεις ποιο σου ταιριάζει!

Surfing

Το πιο διάσημο άθλημα νερού και αρκετά επικίνδυνο! Όχι γιατί μπορείς να πνιγείς αλλά γιατί μπορεί να τραυματίσεις μέση, πλάτη και

χέρια! Για να πεις ότι το έχεις και μπορείς να σχίσεις τα κύματα απαιτούνται πολλά μαθήματα και χρόνια εμπειρίας!

Water Skying

Έχεις ισορροπία; Το χεις! Φοράς τα πέδιλα, ξεκινάει το σκάφος, σήκωσε από τη φόρα του σκάφους, μένεις όρθιος! Αν θέλεις να το περάσεις σ επόμενο στάδιο, βάλε φαντασία και ξεκίνα τα κόλπα! Εύκολο;

Jet-Skiing

Jet-Skiing.. δεν χρειάζεται ιδιαίτερες τεχνικές…. Καβαλάς το jet ski, φοράς το σωσίβιο γιλέκο σου και βάζεις μπρος την μηχανή! Κάνεις βόλτες στο νερό και αν είσαι από τους «χτυπημένους» βρίσκεις απόνερα και χαίρεσαι! Πρακτικά είναι σαν να οδηγάς μοτοσικλέτα μέσα στο νερό!

Scuba Diving

Αυτό το σπορ έχει γίνει μόδα και στη χώρα μας! Για να πέσεις στο νερό χρειάζονται αρκετά μαθήματα για να μάθεις τις αναπνοές (γιατί φαντάσου να μην μπορείς να αναπνεύσεις από τη μπουκάλα ενώ είσαι αρκετά μέτρα κάτω από την επιφάνια του νερού…!) και τελικά βουτάς! Παρατηρείς τον όμορφο αλλά και επικίνδυνο κόσμο του βυθού ενώ είσαι ντυμένος με την ειδική ολόσωμη φόρμα και τις μπουκάλες οξυγόνου! Για να βουτήξεις ελεύθερα χρειάζονται χρόνια εμπειρίας!

Canoeing

Το Canoeing είναι ένα από τα “ήσυχα” αθλήματα του νερού. Το Cano είναι βασικά μια μικρή βαρκούλα την οποία ρίχνουν συνήθως σε ορμητικά ποτάμια! Το μόνο που πρέπει να ξέρεις είναι πώς να κάνεις κουπί!

Kitesurf

Αρκετά διαδεδομένο και αυτό τα τελευταία χρόνια, το kite-surf -που σημαίνει αετός και σανίδα, δοκιμάζει τις δυνάμεις σου απέναντι στα κύματα. Πλέον, μπορείς να βρεις σχολές σχεδόν σε κάθε παραλία της χώρας μας και χρειάζονται λίγα μαθήματα για να του πάρεις τον αέρα!

Wakeboarding

Το wakeboard είναι ένα από τα πιο δημοφιλή θαλάσσια σπορ γιατί συνδυάζει πολλά διαφορετικά αθλήματα μαζί, Snowboard, Skateboard και Surf. Το μόνο που χρειάζεται κανείς για να κάνει Wakeboard είναι ένα σκάφος (κρίς κράφτ), μια σανίδα για wakeboard και ένα σκοινί με λαβή.

The post Τα πιο διαδεδομένα extreme sports καλοκαιριού appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα