Επέλεξε το κατάλληλο χρώμα νυχιών για κάθε περίσταση

07:31 10/8/2014 - Πηγή: iPop

Τα νύχια και γενικότερα η περιποίηση τους είναι από τα πιο βασικά γυναικεία θέματα ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες που τα άκρα έχουν την τιμητική τους και τα νύχια καθρεπτίζουν τη διάθεση ή ακόμα και τα συναισθήματα σου. Θα πρέπει, όμως, να σε ενημερώσουμε πως υπάρχουν και κάποιοι κανόνες που θα πρέπει να τηρείς και φυσικά υπάρχει κατάλληλο χρώμα νυχιών ανάλογο με κάθε περίσταση!

Ποιο, λοιπόν, είναι το κατάλληλο χρώμα νυχιών και για πού;

Στη δουλειά: Καλό θα ήταν ειδικά αν κάνεις δουλεία γραφείου να τηρείς μια καθώς πρέπει- σοβαρή εμφάνιση

(εκτός από συμπεριφορά). Έτσι, προτίμησε pastel αποχρώσεις ή ένα γαλλικό που πηγαίνει με όλα. Διατήρησε ηρεμία χρωμάτων στα άκρα σου και ξέχνα τις υπερβολές!

Σε μία βραδινή έξοδο: Το βράδυ θέλουμε να δείχνεις πιο μυστήρια και εκθαμβωτική. Προτίμησε σκούρα χρώματα που θα δώσουν ένταση στο look σου και θα σε κάνουν να φαίνεται διαφορετική από την υπόλοιπη ημέρα.

Στις πιο επίσημες εξόδους για παράδειγμα σε ένα γάμο, διάλεξε το χρώμα νυχιών σου ανάλογα με το ρούχο που θα φορέσεις (διάλεξε την αρμονία και μην κάνεις υπερβολές). Βέβαια, για ακόμα μία φόρα ένα απλό γαλλικό μπορεί να σε βγάλει από τη δύσκολη θέση και να σου χαρίσει μία πολύ σωστή και με στιλ εμφάνιση.

Στις διακοπές: Όταν πας διακοπές είσαι τελείως ελεύθερη να επιλέξεις. Να βάλεις όση φαντασία και όσο χρώμα επιθυμείς! Ξέρουμε σου έχει λείψει αφού τόσο καιρό είσαι fan του γαλλικού και το απαλού ροζ (πολλές φορές αναγκαστικά). Τώρα, λοιπόν, βάλε τα χρώματα που σου αρέσουν και μη διστάσεις να κάνεις τα σχέδια που ζηλεύεις.

The post Επέλεξε το κατάλληλο χρώμα νυχιών για κάθε περίσταση appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα