Τα νέα γυαλιά της Meta «Quest Pro» αποκαλύφθηκαν κι έχουν μία μοναδική ιδιότητα – Πώς συνδέουν το μετασύμπαν και τον πραγματικό κόσμο;

13:02 12/10/2022 - Πηγή: iPop

Η Meta παρουσίασε τα νέα της γυαλιά εικονικής και επαυξημένης πραγματικότητας Quest Pro και είναι απλά WOW! Κοστίζουν περίπου 1.500 δολάρια, αλλά δε θέλω να σε απογοητεύει η τιμή. Ποιος σου είπε ότι δεν μπορούν να γίνουν δικά σου;

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Meta, Mark Zuckerberg, πραγματοποίησε τη διάσκεψη Meta Connect της εταιρείας με υπέροχα νέα! Συγκριμένα, αποκάλυψε τα νέα

γυαλιά εικονικής πραγματικότητας, τα οποία ονομάζονται Meta Quest Pro και είναι το πρώτο προϊόν Quest που προσφέρει μια εμπειρία μικτής πραγματικότητας, συνδέοντας το μετασύμπαν και τον πραγματικό κόσμο.

Επίθεση στο Metaverse: Γυναίκα καταγγέλλει ομαδικό βιασμό 60 δευτερόλεπτα μετά την είσοδό της στον εικονικό κόσμο του Meta

Γυαλιά εικονικής πραγματικότητας – Meta: Όλα όσα αποκαλύφθηκαν

Μιλώντας κάποιες στιγμές ως βιντεοσκοπημένο φυσικό πρόσωπο και κάποιες άλλες ως άβαταρ, ο Zuckerberg ανέφερε ότι η ανάμιξη των φυσικών και των ψηφιακών κόσμων θα γεννήσει νέες χρήσεις των υπολογιστών. «Πρόκειται να δείτε τελείως νέες κατηγορίες πραγμάτων να δημιουργούνται», αποκάλυψε.

Όπως υποδηλώνει το όνομα, το Meta Quest Pro δεν πρόκειται να αντικαταστήσει το Meta Quest 2 των 400$, αλλά είναι μια πιο προηγμένη εναλλακτική επιλογή, προσανατολισμένη προς τις κοινωνικές εφαρμογές στο VR.

Meta

Τα Meta Quest Pro είναι πιο κομψά από το Meta Quest 2 και νομίζω πως μοιάζουν λίγο σαν ένα ζευγάρι γυαλιά σκι, αλλά είναι πανέμορφα!

Η νέα αυτή συσκευή διαθέτει υψηλής ανάλυσης έγχρωμη κάμερα που κοιτάει προς τα έξω και τραβάει σε 3D το γύρω περιβάλλον!

Η πρώτη Εβδομάδα Μόδας έρχεται στο Metaverse και αυτά είναι όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις!

Τα γυαλιά Quest Pro έχουν τη μπαταρία τοποθετημένη στο πίσω μέρος της συσκευής και το γεγονός αυτό έχει ως αποτέλεσμα να είναι πολύ πιο ελαφριά! Επίσης, διαθέτουν αισθητήρες που κοιτάζουν προς τον χρήστη και αναπαράγουν τις κινήσεις των ματιών και τις εκφράσεις του προσώπου του. Έτσι, το άβαταρ μας μπορεί να επικοινωνεί πιο φυσικά μαζί μας.

Σύμφωνα με τον Mark Zuckerberg, τα νέα γυαλιά εικονικής και επαυξημένης πραγματικότητας Quest Pro είναι ένα εργαλείο παραγωγικότητας, ιδανικό για επαγγελματίες.

Εμείς από την πλευρά μας, ανυπομονούμε να δούμε ποιες θα είναι οι επόμενες τεχνολογικές δημιουργίες της Meta, καθώς και πώς αλλιώς μπορεί να εξελιχθεί αυτό που ονομάζουμε Metaverse.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Τα νέα γυαλιά της Meta «Quest Pro» αποκαλύφθηκαν κι έχουν μία μοναδική ιδιότητα – Πώς συνδέουν το μετασύμπαν και τον πραγματικό κόσμο; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα