Τα καλύτερα tricks ομορφιάς που κανείς δεν ποστάρει στα social media!

18:00 27/1/2020 - Πηγή: iPop

Υπάρχουν τόσοι gurus της ομορφιάς και makeup bloggers που πραγματικά μπορείς να τους ακολουθήσεις στο Instagram και στο YouTube και να σε βοηθήσουν ουσιαστικά. Ωστόσο, υπάρχουν μερικά μυστικά ομορφιάς που ποτέ κανείς δεν ποστάρει στα social media.

Στις μέρες μας είναι εξαιρετικά εύκολο να μάθει κανείς τα τελευταία trends στην ομορφιά, hacks και

διάφορα tips που βοηθούν τη ρουτίνα ομορφιάς. Ωστόσο, υπάρχουν και μερικά μυστικά ομορφιάς που κανείς δεν θα ποστάρει στα social media αν και πραγματικά βοηθούν.

Είναι όλα δοκιμασμένα -μπορεί να μην έχουν γίνει viral- αλλά πραγματικά αξίζουν μια δοκιμή.

Μυστικά ομορφιάς που δεν θα δεις στα social mediaΠώς βοηθούν οι σταγόνες για τα μάτια;

Οι σταγόνες για τα μάτια βοηθούν με τους μαύρους κύκλους και τις κοκκινίλες στα μάτια. Κι ενώ θα δεις πολλά tutorials για το πώς να καλύψεις τους μαύρους κύκλους και ποιες αποχρώσεις πρέπει να χρησιμοποιήσεις, φαίνεται πως η λύση είναι λίγο πιο απλή και φθηνή.

Οι σταγόνες για τα μάτια λειτουργούν ως μια γρήγορη λύση για τους μαύρους κύκλους ελαχιστοποιώντας τα αιμοφόρα αγγεία και μειώνοντας τις κοκκινίλες σε αυτήν την ευαίσθητη περιοχή.

Πλέον, εκτός απ’το concealer έχεις κι αυτήν την εναλλακτική.

Το conditioner που έχει περισσέψει…

Pexels

Πάντα σου περισσεύει λίγο conditioner και πάντα μπορείς να το αξιοποιήσεις σωστά. Και όταν λέμε σωστά… δεν εννοούμε μόνο για τις άκρες των μαλλιών σου.

Η μαλακτική κρέμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αφρός ξυρίσματος για τα πόδια σου! Ναι, η μαλακτική θα κάνει την τρίχα πιο μαλακή και πιο εύκολη στο ξύρισμα, χωρίς να ερεθίσει τα πόδια σου. Ακόμη κι αν δεν έχεις αφρό, η μαλακτική θα αφήσει τα πόδια σου μαλακά μετά από το ξύρισμα.

Είναι ένα καλό hack που αξίζει να θυμηθείς την επόμενη φορά!

Το πιο σημαντικό συστατικό που πρέπει να έχουν τα καλλυντικά σου!

Βάλε eyeliner στο ψαλίδι για τις βλεφαρίδες

Είναι το απόλυτο hack για σένα που βαριέσαι και σίγουρα δεν το έχεις δει κάπου στο Instagram τελευταία. Αν χρησιμοποιείς ψαλίδι για τις βλεφαρίδες, βάλε μια στρώση eyeliner κατά μήκος στο πάνω τμήμα του ψαλιδιού που αγγίζει τις βλεφαρίδες και το καπάκι του ματιού και voila! Τα μάτια σου έχουν eyeliner και χρειάζεται να βάλεις απλώς λίγη μάσκαρα. Και είσαι έτοιμη.

Αν βιάζεσαι να φύγεις το πρωί ή έχεις αργήσει σε ένα ραντεβού, τότε είναι η πιο εύκολη λύση για να μην χρειαστείς πολύ χρόνο για το μακιγιάζ των ματιών.

Κι ένα hack για το contouring…

Θα δεις πολλά tutorials για το σωστό contouring και πράγματι μερικά είναι πολύ βοηθητικά. Όταν κάνεις το contouring αντί να ζωγραφίσεις μερικές γραμμές στη μύτη, ορισμένοι συνιστούν να επεκτείνεις αυτή τη γραμμή μέχρι τα φρύδια, ειδικά αν φοράς και γυαλιά.

Επειδή φοράς γυαλιά είναι καλό να τραβήξεις το contouring πιο πάνω απ’τη “καμπύλη” της μύτης προς τα μάτια και τα φρύδια. Έτσι, θα δώσεις περισσότερο βάθος στο πρόσωπό σου και θα κάνεις τη μύτη σου λίγο πιο έντονη, καθώς κρύβεται όταν φοράς γυαλιά.

Φυσικά, μην το παρακάνεις!

Διαβάστε επίσης:

Σταμάτα να σπαταλάς τα χρήματά σου για αυτά τα καλλυντικά!

Photo: Pexels

Το άρθρο Τα καλύτερα tricks ομορφιάς που κανείς δεν ποστάρει στα social media! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα