Η ανατριχιαστική έναρξη της Alicia Keys στα Grammys προς τιμήν του Kobe Bryant

12:02 27/1/2020 - Πηγή: iPop

Η έναρξη της Alicia Keys στα Grammys ήταν ανατριχιαστική και ήταν όλη η βραδιά αφιερωμένη στον Kobe Bryant που “έφυγε” τόσο ξαφνικά απ΄τη ζωή την Κυριακή. Ο συγκλονιστικός μονόλογος για την απώλεια του θρύλου του μπάσκετ.

Η έναρξη της Alicia Keys στα Grammys ήταν ανατριχιαστική και ήταν διαφορετική από κάθε άλλη έναρξη των συγκεκριμένων βραβείων. Όλοι είχαν μια έντονη συναισθηματική φόρτιση μετά την ξαφνική απώλεια του Kobe Bryant.

Η

Alicia Keys που ήταν η παρουσιάστρια των φετινών βραβείων ξεκίνησε την ομιλία της λέγοντας πως όλοι νιώθουν μια τεράστια θλίψη καθώς όλος ο κόσμος έχασε έναν ήρωα. «Αυτή τη στιγμή, ο Kobe και η κόρη του, Gianna και όλοι αυτοί που έχασαν τη ζωή τους τόσο τραγικά βρίσκονται στο πνεύμα, στην καρδιά μας, στις προσευχές μας», είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

Βρίσκονται σε αυτό το κτίριο. Και θα ήθελα να σας ζητήσω να πάρετε μια στιγμή και να τους κρατήσετε μέσα σας. Κρατήστε τους μέσα σας και μοιραστείτε τη δύναμη και την υποστήριξή σας με τις οικογένειές τους. Ποτέ δεν θα φανταζόμασταν ότι έπρεπε να ανοίξουμε το show με αυτόν τον τρόπο, ποτέ, ποτέ, ποτέ, ποτέ. Γι’αυτό θέλουμε να κάνουμε κάτι που να περιγράφει στο ελάχιστο το πώς νιώθουμε όλοι

Όπως είπε όλοι μαζί θα συνδεθούμε και θα κάνουμε ό,τι κάνουμε σε χαρούμενες και δύσκολες στιγμές.«Θα τραγουδήσουμε όλοι μαζί. Θα γελάσουμε όλοι μαζί. Θα χορέψουμε όλοι μαζί. Θα κλάψουμε μαζί. Θα αγαπήσουμε μαζί», είπε χαρακτηριστικά προσθέτοντας πως η μουσική είναι η μόνη που θεραπεύει τα πάντα.

Η Alicia Keys κάθισε στο πιάνο της και μίλησε για τη μουσική και την ενέργεια. Τη μουσική που μας αγγίζει όλους ανεξαρτήτως καταγωγής και που ο Kobe Bryant λάτρευε.

«Βρισκόμαστε στο σπίτι του»

Να σημειωθεί πως κατά την έναρξη της βραδιάς, η Alicia Keys ανέφερε πως «βρισκόμαστε στο σπίτι του Kobe Bryant και είναι μαζί μας». Το show πραγματοποιήθηκε στο Staples Center, όπου ο Bryant έπαιξε καθ΄όλη τη διάρκεια της καριέρας του στους Lakers.

Χιλιάδες άνθρωποι είχαν συγκεντρωθεί έξω απ το γήπεδο των Lakers στο Los Angeles, αφήνοντας λουλούδια και ανάβοντας κεριά για να θρηνήσουν τον θρύλο, τον Black Mamba.

Δες όλους τους νικητές της βραδιάς:

Βραβεία Grammy: Σάρωσε η Billie Eilish! Αναλυτικά όλοι οι νικητές

Credit: Photo by Rob Latour/Shutterstock

Το άρθρο Η ανατριχιαστική έναρξη της Alicia Keys στα Grammys προς τιμήν του Kobe Bryant εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα