Τα καλύτερά μας χρόνια: Δες το συγκλονιστικό trailer με τον Γιώργο Κωνσταντίνου

17:57 29/7/2021 - Πηγή: iPop

«Τα καλύτερά μας χρόνια» επιστρέφουν τη νέα τηλεοπτική σεζόν, μεταφέροντάς μας σε μια διαφορετική εποχή. Η σειρά που αγαπήθηκε ίσως όσο καμία άλλη της ΕΡΤ1 τη σεζόν που μας πέρασε, επιστρέφει δυναμικά κι αναμένεται να έχει κι ένα διαφορετικό στοιχείο.

Η πρώτη γεύση που μας αφήνει το trailer που κυκλοφόρησε είναι άκρως συγκινητική και συνάμα σκληρή. Μεταφερόμαστε σε μια άλλη εποχή και γνωρίζουμε έναν νέο ήρωα που ενσαρκώνει ο αγαπημένος και σπουδαίος ηθοποιός

Γιώργος Κωνσταντίνου.

Ο δεύτερος κύκλος της σειράς θα είναι συγκλονιστικός, γεμάτος συναισθήματα.

Στο trailer που δόθηκε στη δημοσιότητα βλέπουμε τον Γιώργο Κωνσταντίνου, ο οποίος υποδύεται έναν ήρωα που πάσχει από άνοια, ενώ είχε βρεθεί αιχμάλωτος στο κολαστήριο του Άουσβιτς.

Ειδικότερα, ο ηθοποιός θα υποδυθεί έναν άστεγο, ο οποίος υποφέρει από μία μορφή άνοιας και εντοπίζεται από τις αναζητήσεις που γινόντουσαν μέσω του Ερυθρού Σταυρού.

Ο συγκεκριμένος χαρακτήρας βρισκόταν σε στρατόπεδο συγκέντρωσης λόγω της εβραϊκής καταγωγής του, έχει ξεχάσει το όνομα του ενώ το μόνο που του θυμίζει ποιος είναι ο αριθμός στο χέρι του.

Τα καλύτερά μας χρόνια: Δες το συγκλονιστικό trailer του δεύτερου κύκλου της σειράς

Σημειώνεται ότι οι τελευταίες τηλεοπτικές εμφανίσεις που είχε κάνει ο Γιώργος Κωνσταντίνου ήταν στις σειρές του ALPHA, «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» και «Έλα στη θέση μου».

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Τα καλύτερά μας χρόνια: Δες το συγκλονιστικό trailer με τον Γιώργο Κωνσταντίνου εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα