Ολυμπιακοί Αγώνες: Αποκλεισμός Σάκκαρη – Τσιτσιπά και πρόκριση για την Εθνική πόλο

16:14 29/7/2021 - Πηγή: iPop

Οι εξελίξεις στους Ολυμπιακούς Αγώνες συνεχίζονται με την ελληνική αποστολή να μετρά τόσο προκρίσεις όσο και αποκλεισμούς. Η Μαρία Σάκκαρη και ο Στέφανος Τσιτσιπάς μένουν εκτός Ολυμπιακών Αγώνων ενώ η εθνική ομάδα πόλο προκρίθηκε στους “8” και συνεχίζει την διεκδίκηση του χρυσού. Ο αποκλεισμός Σάκκαρη – Τσιτσιπά

κόβει τα φτερά της ελληνικής αποστολής για την κατάκτηση του μεταλλίου στο άθλημα του τένις.

Αποκλεισμός- σοκ για τον Sam Kendricks λόγω κορονοϊου – Πρόκριση για Κορακάκη και Ντούσκο

Διπλός αποκλεισμός Σάκκαρη – Τσιτσιπά

Οι κορυφαίοι τενίστες Μαρία Σάκκαρη και Στέφανος Τσιτσιπάς αποκλείστηκαν από την διοργάνωση μετά την ήττα τους στο μεικτό διπλό απέναντι στο δίδυμο της Αυστραλίας Ασλεϊ Μπάρτι και Τζον Πιρς. Οι Αυστραλοί κατάφεραν να κερδίσουν το πρώτο σετ και το ελληνικό δίδυμο το δεύτερο με αποτέλεσμα ο αγώνας να συνεχιστεί και για ένα τρίτο σετ στο οποίο όμως ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη ηττήθηκαν. Οι δύο αθλητές είχαν αποκλειστεί τις προηγούμενες μέρες και στο ατομικό άθλημα και έτσι το όνειρο των Ολυμπιακών Αγώνων τελειώνει εδώ.

Πρόκριση για την εθνική πόλο

Μετά από έναν δύσκολο αγώνα απέναντι στην Ιαπωνία η Εθνική πόλο κατόρθωσε να προκριθεί στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Η ομάδα αντιμετώπισε πολλές δυσκολίες στον αγώνα της με τους οικοδεσπότες αλλά τελικά κατάφερε να σκοράρει το νικητήριο γκολ 35 μόλις λεπτά πριν την λήξη του αγώνα καταφέρνοντας το 10-9. Στην συνέχεια, η ομάδα θα αντιμετωπίσει την Νότια Αφρική.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ολυμπιακοί Αγώνες: Αποκλεισμός Σάκκαρη – Τσιτσιπά και πρόκριση για την Εθνική πόλο εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα