Τα γενέθλια της Πριγκίπισσας Ευγενίας και η τρυφερή οικογενειακή ανάρτηση

18:59 25/3/2021 - Πηγή: iPop

Η πριγκίπισσα Eugenie και ο σύζυγος της, Jack Brooksbank, πρόσφατα απέκτησαν νέο μέλος στην οικογένειά τους. Έτσι στα γενέθλια της Πριγκίπισσας Ευγενίας, η ίδια ανάρτησε τις πιο γλυκές οικογενειακές φωτογραφίες. Την Τρίτη έκλεισε τα 31α έτη χθες ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό δύο οικογενειακές φωτογραφίες που ξεχειλίζουν από ευτυχία.

Η ανάρτηση για τα γενέθλια της Πριγκίπισσας Ευγενίας

Η Πριγκίπισσα Ευγενία διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της αφού το Φεβρουάριο μόλις έφερε στον κόσμο το νεογέννητο

γιο τους. Το όνομα του μικρού, August Philip Hawke Brooksbank, ανακοινώθηκε μέσα από μία άλλη ανάρτηση τους στα κοινωνικά δίκτυα. Με το μεσαίο όνομα του μωρό τους, το ζευγάρι επέλεξε να τιμήσει τον παππού της Eugenie, τον πρίγκιπα Philip. 

View this post on Instagram

A post shared by Princess Eugenie (@princesseugenie)

Στις δύο φωτογραφίες που ανάρτησε η Πριγκίπισσα, η μία εκ των δύο ήταν οικογενειακή με τους τρεις τους και η δεύτερη ήταν ο σύζυγός της που κρατάει στην αγκαλιά του το γιο τους. Στη λεζάντα της φωτογραφίας η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά:

Ευχαριστώ για την αγάπη των γενεθλίων χθες .. Έχω το καλύτερο δώρο που θα μπορούσα να ζητήσω !!

Φυσικά αυτό φαίνεται από την πρώτη κιόλας ματιά στις φωτογραφίες, οι οποίες αντιπροσωπεύουν τον ορισμό της οικογενειακής ευτυχίας. Η Eugenie και ο Jack μένουν κοντά στους παππούδες της στο Frogmore Cottage, το σπίτι του Πρίγκιπα Χάρι και της Meghan Markle. Το έξι εβδομάδων μωρό τους στη φωτογραφία φοράει ένα λευκό πλεκτό πουλόβερ που είναι κεντημένο με το όνομά του σε μπλε χρώμα.

View this post on Instagram

A post shared by Princess Eugenie (@princesseugenie)

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Τα γενέθλια της Πριγκίπισσας Ευγενίας και η τρυφερή οικογενειακή ανάρτηση εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα