Το εντυπωσιακό ένδυμα που επέλεξε να φορέσει στην παρέλαση η Γιάννα Αγγελοπούλου

16:03 25/3/2021 - Πηγή: iPop

Η ενδυματική επιλογή στη δοξολογία στη Μητρόπολη Αθηνών για την 25η Μαρτίου της πρόεδρου της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» κέρδισε τις εντυπώσεις στην παρέλαση για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση. Το εντυπωσιακό σύνολο που επέλεξε να φορέσει στην παρέλαση η Γιάννα Αγγελοπούλου ήταν ένας ντουλαμάς.

Τι επέλεξε να φορέσει στην παρέλαση η Γιάννα Αγγελοπούλου

Το πανωφόρι του 19ου αιώνα, ένα μεγαλοπρεπές

ρούχο, επέλεξε να φορέσει η Γιάννα Αγγελοπούλου στην παρέλαση και το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό. Ο ντουλαμάς που φόρεσε η πρόεδρος της επιτροπής «Ελλάδα 2021» είναι φτιαγμένος από τον Αριστείδη Τζονευράκη, έναν από τους τελευταίους ελληνοράπτες. Ο ίδιος συνεργάζεται με το Πελοποννησιακό Ίδρυμα Λαογραφίας στο Ναύπλιο με πρόεδρο την κυρία Ιωάννα Παπαντωνίου.

EUROKINISSI/ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣEUROKINISSI/ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ

Ο Αριστείδης Τζονευράκης δημιουργεί σχέδια και κεντήματα για το “Αριστοτέχνημα”, το εργαστήριό του στο Άργος. Ο ίδιος εκμοντερνίζει τις παραδοσιακές φορεσιές σήμερα και το αποτέλεσμα είναι τουλάχιστον εντυπωσιακό αν κρίνουμε από την ενδυμασία της κυρίας Αγγελοπούλου. Η ίδια έχει επιλέξει ρούχα με παραδοσιακό χαρακτήρα στις εμφανίσεις που έχει κάνει για την Επέτειο των 200 χρόνων από την ελληνική Επανάσταση.

Στην εκδήλωση στην Εθνική Πινακοθήκη η Γιάννα Αγγελοπούλου εμφανίστηκε με μπλε παντελόνα και γόβες και λευκό πουκάμισο με όγκο στα μανίκια και αμάνικο.

ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ/EUROKINISSI

Το γιλέκο – επενδυτή τον δάνεισε στην κυρία Αγγελοπούλου, η πρόεδρος του Μουσείου, Ελένη Μάουζη Τσαλδάρη. Μία σημαντική και εξίσου εντυπωσιακή λεπτομέρεια στην εμφάνισή της είναι η ασημένια ηπειρωτική πόρπη από ασημοτεχνίτες των Ιωαννίνων.

Στην Αρεόπολη στις 17 Μαρτίου 2021, η Γιάννα Αγγελοπούλου, φόρεσε ένα παραδοσιακό γιλέκο και ζώνη, από το Εθνογραφικό και Λαογραφικό Μουσείο Χρισσού, του Ηλία Δαραδήμου.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Το εντυπωσιακό ένδυμα που επέλεξε να φορέσει στην παρέλαση η Γιάννα Αγγελοπούλου εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα