Τα fleets είναι η νέα προσθήκη στο Twitter! Πώς λειτουργούν;

18:31 18/11/2020 - Πηγή: iPop

Η τάση “εξαφάνισης” των μηνυμάτων μετά από κάποιες ώρες αυτόματα, φαίνεται πως συνεχίζεται! Τα fleets στο Twitter αυτοκαταστρέφονται μετά από μια μέρα, στα πρότυπα των stories του Snapchat και του Instagram.

Τα fleets μπορούν να περιλαμβάνουν κείμενο, φωτογραφίες και video και έχουν 24ωρη ζωή. Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να είναι διαθέσιμα σε όλο τον κόσμο, σε όλες τις συσκευές Android

και iPhone.

Το Twitter καθυστέρησε πολύ να λανσάρει το νέο χαρακτηριστικό, το οποίο έχει βρει ήδη επικριτές, αφού πολλοί σχολιάζουν ότι η νέα δυνατότητα αφήνει περιθώριο να γίνουν πιο εύκολες οι online παρενοχλήσεις. Επιπλέον, δεν είναι το ίδιο εύκολο για την πλατφόρμα να αποκτήσει διαφημιστικά έσοδα μέσα απ’ τις εφήμερες αναρτήσεις.

That thing you didn’t Tweet but wanted to but didn’t but got so close but then were like nah.

We have a place for that now—Fleets!

Rolling out to everyone starting today. pic.twitter.com/auQAHXZMfH

Twitter (@Twitter) November 17, 2020

Προς το παρόν, τα fleets έχουν δοκιμαστεί σε Ιταλία, Ινδία, Βραζιλία και Ν. Κορέα και, όπως αναφέρει το Twitter, ο κόσμος τα έχει εκτιμήσει.

Πώς λήφθηκε η απόφαση για τα fleets στο Twitter;

Οι δημιουργοί των fleets ανέφεραν πως αρκετοί χρήστες νιώθουν άβολα καθώς ορισμένα μηνύματά τους έχουν μονιμότητα. Απ’ την άλλη, ακριβώς επειδή εξαφανίζονται από την κοινή θέα μετά από μία ημέρα, τα fleets βοηθούν τους ανθρώπους να αισθανθούν πιο άνετα, μοιραζόμενοι τις προσωπικές και περιστασιακές σκέψεις τους, γνώμες και συναισθήματα.

Καθώς το περιβάλλον στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τείνει να γίνει ολοένα πιο πολωμένο και τοξικό, παράλληλα με τη διασπορά κάθε είδους παραπληροφόρησης, αρκετοί χρήστες έχουν μειώσει στο ελάχιστο το ψηφιακό «αποτύπωμά» τους. Δημιουργήσαμε έναν χώρο με λιγότερη πίεση που επιτρέπει στους ανθρώπους να εκφραστούν με τρόπο που νιώθουν που λίγο πιο ασφαλείς

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Τα fleets είναι η νέα προσθήκη στο Twitter! Πώς λειτουργούν; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα